Şimdi Ara

powerline(homeplug) tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eve powerline sistemi yapıcam fakat iki ürün arasında kararsız kaldım daha önce bu ürünleri kullanan, bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum. wi-fi li olması gerekmekte

ilk ürün ZYXEL

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-pla-4231-500mbps-kablosuz-powerline-adaptor-kiti-pla-4231-pla-4201.html

ikinci ürün TP-LİNK

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=1658&model=TL-WPA4220KIT#spec

bütçe konusunda 500 liraya kadar powerline sistemine ayırabilirim yeterki sinyal kalitesi internet kalitesi bozulmasın

daha kaliteli ürün varsa onlara da bakabilirim

• hiç gerer yok bence bu tür cihazlar elektirk firmalarının düzensiz elektirk vermesinden dolayı
    çok fazla akım iniş çıkışları olduğu için problem oluyor onun yerine arkadaşa tavsiye ettğim bu cihazı kullan derim
    forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=108475598
  • lord276 kullanıcısına yanıt
    repeater mi bu ? evde repeater var illallah ettim kendisinden hızı yarı yarıya düşürmekle kalmayıp ping fırlatıyor kırıp atıcaktım en sonunda kaldırdılar
  • ????
  • Valla ne diyeyim ben de şu sıralar böyle birşey almayı düşünüyorum. Zyxel daha iyi gibi çift adaptör olanından almayı düşünüyorum çünkü ethernet yoluyla ps4 konsola bağlayıp eksiksiz hız yapmasını istiyorum. Lakin kafamda soru işaretleri var etrafımda kullanan yok acaba nasıl ürün almaya değermi kullanan insanların tavsiyesi gerek. 10 mtlik cat 6 kablo evde ahtapot gibi durmasından bıktım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/tp-link-tl-pa4010kit-nano-powerline-adaptor/902107935

geçen yaz bu ürünü 93 liraya almıştım hocam. 1 senedir kullanıyorum. online oyun oynayan bir insanım aktif olarak. çok çok nadir bazen anlık kopmalar yapıyordu bir dönem. ama uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. şu an 120 tl. fiyat olarak uygun bana kalırsa. salondaki modeme yakın prizde takılı birisi. diğerini de odamdaki prize taktım o şekilde kullanıyorum. 300 lira vermeye çok da gerek yok bana kalırsa ama siz bilirsiniz yine de tabii ki
  • Selamlar,

Evde 3 oda arasındaki networku Zyxel Pla-4211 ve Pla-4231 ıle kurdum, 1080p fılmı sorunsuzca stream edebılıyorum dıger odalara, Zyxel tavsıye edılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerline + çoklu priz + switch
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zyxel sistemi kurdum burdaki ilgisizlikten ziyade benden sonraki merak eden arkadaşlar için söylüyorum cihaz cok iyi 70 metre ilerideki salonda çıkıştaki powerline ile kablolu bağlanıldığında hiç bir kayıp yok wireless ile bağlanıldığında 10 ms ping artışı oluyor sadece oda wirelesstan kaynaklanıyor powerline düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.