Şimdi Ara

Netmaster PLB-500PC Powerline İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bundan 2 ay öncesinde eve ps4 almamla birlikte online oyun oynarken kablosuz internetin ps4 için yetersiz olduğunu gördüm modem alete uzak olduğu için evin ortasından uzun bir kablo geçirmem gerekti bu kablo evdeki görüntüyü bozuyordu ve çok kullanışsızdı

Bu sorunla uğraşırken forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile powerline ürünlerini incelemeye başladı tercihim Netmaster PLB-500PC oldu hem prizi işgal etmiyor olması hemde ucuz fiyatıyla diğerlerinden daha cazip gözüktü

30 Aralıkta kargoya verilen ürün yılbaşı tatili dolayısıyla 2 ocak'da elime ulaştı bende sizler için inceleme yaptım

Öncelikle kutu içeriğinden başlayacağım

2 X PLB-500P
    2 X Ethernet Kablosu (1 Metre)

Kutuya ethernet kablosu koymaları hoş ama kablolar çok kısa malesef işime yaramadılar
    Ürünün kurulumu çook basit kabloları taktıktan hemen sonra kullanmaya başlıyorsunuz
    Cihazın priz girişine taktığınız herhangi bir cihaz internet ulaşımını etkilemiyor aklında soru işareti olanlar dert etmesin

Gelelim ping değerlerine

Cihazı kullanmadan önce kablolu bağlantıyla aldığım ping sonuçları 1ms'yi geçmiyordu arada bir 2 - 3 ms'ye zıplıyordu buda cihazı kullanırken aldığım sonuçlar

İnternet hız testi sonuçları(24mbit ttnet fiber)

Şuana kadar kablolu/kablosuz aldığım en iyi test sonucu oldu internet hızını gerçekten çok verimli kullanıyor

Sonuç olarak fiyatına göre diğer ürünlerden daha ucuz bir ürün ve ben aldığım performanstan gerçekten memnun kaldım
    Ürünün tam ismi: Netmaster PLB-500PC Topraklı Prizli powerLINE Kombo Paket 500 Mbps HomePlug AV500

26/1/2015 Not:

Bugün ttnet roketi deneme şansı buldum ürün 65 mb/s'den fazlasını veremiyor yüksek hızlı internet kullanan arkadaşların bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 19 Aralık 2015; 22:11:32 >

• güzel inceleme fiyatı nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

güzel inceleme fiyatı nedir acaba

170 küsür liraya almıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
    bir sorum olacak acaba cıhaz topraksız prizde çalışıyormu
    birde cıhazın başka bir sitedeki tanıtımında desibel cinsinden bir rakam verilmis sanırım 22 db idi
    anlamadım cıhaz sesmi çıkarıyor

şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrani06

Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
    bir sorum olacak acaba cıhaz topraksız prizde çalışıyormu
    birde cıhazın başka bir sitedeki tanıtımında desibel cinsinden bir rakam verilmis sanırım 22 db idi
    anlamadım cıhaz sesmi çıkarıyor

şimdiden teşekkür ederim

Topraksız prizde denemedim hocam.
    cihazdan zırıltı gibi bir ses çıkıyor ama kulağını dayamadan duymak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 10 Nisan 2015; 1:33:00 >
  • Bir kaç soru da benden ;
    Bu cihaz kablosuz yayın yapmıyor galiba doğru mu?

Bu cihaza takılan ethernet kablosunun çıkışını Access pointe takınca kablosuz işe yarıyor mu?
    Elektrikten int taşıma mesafesi max kaç mt? böyle bir bilgi var mı?
    Aynı binada 2 alt dairedeki komşu veya yan dairedeki komşu kullanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bir kaç soru da benden ;
    Bu cihaz kablosuz yayın yapmıyor galiba doğru mu?

Bu cihaza takılan ethernet kablosunun çıkışını Access pointe takınca kablosuz işe yarıyor mu?
    Elektrikten int taşıma mesafesi max kaç mt? böyle bir bilgi var mı?
    Aynı binada 2 alt dairedeki komşu veya yan dairedeki komşu kullanabilir mi?

Kablosuz özelliği yok
    İşe yarar
    300 mt maksimum
    Hayır aynı faz hattında olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 10 Nisan 2015; 1:33:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir inceleme olmuş güle güle kullanın, daha önce bir arkadaşım tplinkin buna benzer bir modelini kullanmıştı 4010p modeliydi bu tip powerlinelar kullanmak mantıklı tavsiye ederim.
  • Üstat Fiyatı çok ucuz geldi emin olamadım. Tp link powerlinelarla kıyaslama şansın var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Üstat Fiyatı çok ucuz geldi emin olamadım. Tp link powerlinelarla kıyaslama şansın var mı?

tp-link kullanmadım fakat, cihazı hala kullanıyorum bir sorun yaşamadım?
    Aklınızdaki sorular nedir?
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatmak gibi olacak fakat aynı fazda olup olmadığının kontrolünü nasıl yapabiliriz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.