Selamlar .. arkadaşlar benim dizüstü çok fazla bağlantıdan koptuğu için prizden internet ürünlerinden birini satın almaya karar verdim . Bağlantı artık aşırı derecede kopuyor .. powerline ürünlerini araştırdım . şu an bulduğum en uygun ürün bu .. Netmaster Powerline Kablosuz Başlangıç Paketi TIKLA sadece 1 tane lan portu olsa bana yeter . biri modeme diğeri odam da ki prize takıp oradan kablo ile dizüstüne bağlayacapım .. eskiden kablo kullanırdım 20 mlik ne olduysa bozuldu kablom artık internete girmiyor .. en etkili çözüm bu galiba .. sizce bu ürün benim işimi görür mü ?indirimdeyken almak istiyorum .
Merhabalar,
powerLINE ürünleri kablosuz bağlantı sorunlarını %100 çözümler, aynı elektrik fazı üzerinde 300 metreye kadar veri kaybı yaşamaksızın iletişim kurmanızı sağlar. PWE-500C powerLINE Kablosuz Başlangıç Paketi ürününde bir adet ethernet bridge adaptörü ve bir adet wireless extender birlikte satışa sunulmaktadır. Ethernet bridge adaptörü modeme bağlayıp prize takılır. Diğer adaptörle istediğiniz yerden ister kablosuz, ister üzerindeki ethernet portundan bağlantı sağlayabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi ve tüm sorularınız için 0216 366 66 96 NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.