Şimdi Ara

Powercolor R9 280X TurboDuo aldım, kullananlar ne düşündüklerini söyleyebilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dediğim gibi kartı aldım, yarın elime geçecek. Fikirlerinizi merak ediyorum.

• Kullananlardan duyduğuma ve çok yerde incelemesi olduğundan anlıyorum pek falso vermemiş galiba powercolor
  • İyidir taş gibidir hayırlı olsun iyi benchler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam f/p kart olarak duruyor yorumlarını bekliyorum hocam kart hakkında
  • @qaanx Şimdi bir incelemeye daha baktım, görünüşünün çok güzel olduğunu fanının R9 280X'ler arasında en sessizi olduğunu fakat en soğuk çalışanı olmadığını ve kendilerine gelen test örneğinde coil whine olduğunu yazmışlar. Ama çoğunlukla çok fazla olumlu yorum var, bakalım.

@Elsa Teşekkürler hocam :)

@newrotix39 Elime geçsin görüşlerimi bildiririm hocam
  • Appetite kullanıcısına yanıt
    Hocam en soğugu toxicler galiba onlarda 100 tl falan pahalı :D Normaldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karttan memnun kaldınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OrhanBey O kullanıcısına yanıt
    Coil whine yapmasa güzel kart aslında. Bilmiyorum bana mı denk geldi ama aldıktan 2 hafta sonra Coil whine yapmaya başladı. Onun haricinde güzel kart. Yük altında %36 fan ile maksimum 74 dereceyi gördüm. Serin ve sessiz (coil whine'ı saymazsak) çalışıyor. Öbür türlü parasını hakeden bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 9 Kasım 2014; 16:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Coil whine yapmasa güzel kart aslında. Bilmiyorum bana mı denk geldi ama aldıktan 2 hafta sonra Coil whine yapmaya başladı. Onun haricinde güzel kart. Yük altında %36 fan ile maksimum 74 dereceyi gördüm. Serin ve sessiz (coil whine'ı saymazsak) çalışıyor. Öbür türlü parasını hakeden bir kart.

Bende de Powercolor 280x var fakat coil whine sıkıntısı başladı kartı garantiye verdim şuan garantide.Ama benimki öyle az bir ses değil kasanın dışına ve odamın dışından çok rahat duyuluyor.Onun dışında kartın iyi bir kasa soğutması ile çok az ısındığını düşünüyorum fanlarıda belirli bir seviyede sessizler gayet... Ama sanırım en az sorun çıkartan da Powercolor.
  • Ben htpc kasada kullanıyorum, forumdan ikinci el almıştım. Ne coil whine ne de başka bir sorun yok benimkinde. Yükte az biraz ses yapıyor ama büyütülecek kadar değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280xlerde 3 marka tercih ederim

1.powercolor turboduo
    2.gigabyte windforce 3x
    3.sapphire vaporx

Powercolor r9 serisinde cok hos kartlar uretmis kullanmaktan keyif aldigim bir marka sessiz serin ve r9 larsa hic coilwhine sorunu yasamadim :) rahatlikla alinabilir guzel bir tercih :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an piyasadaki f/p bakımından en iyi ürün, medium class'dan high end'e geçiş kartı. Genel olarak full hd'de 50-55 küsür fps verir, hayırlı olsun.
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    Benim işlemcim AMD olduğu için çıkarıp garantiyede yollayamıyorum. Bilgisayarsız kalırım yollarsam. Benimde kasanın dışına ses veriyor baya. Hatta baya sinir bozucu ama dediğim gibi çıkarıp yollarsam bilgisayarsız kalıcağım için yollamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.