Şimdi Ara

Powercolor HD 5830 PCS Ekran Kartı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni Pc almayı düşünyorum. Nova'dan toplayacaktım fakat PowerColor HD 5850 PCS+ Kalmamış. Ürünler kısmında yok. Mecburen diğer alternatif olan 5830'a yönelmek zorunda kaldım. Nasıl bir ekran kartı olduğunu sormak istiyorum. Performansı nasıl? Sıcaklık değerleri vs. kısacası herşey hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

Teşekkür ederim.

HIS HD5850 iCooler V
    Havale ve kapıda nakit (%12): 534,24 TL

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29187
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • 5830 fiyatını hak etmeyen sınıfının en kötü kartıdır. Novadan baktıysanız ordan almak zorundada değilsiniz sanırım, başka yerlerden 5850 alınız

Peşin alacaksınız en iyi fiyat ==>http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29187

Taksitle alacaksınız en iyi fiyat ==>http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html

• _____________________________

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

HD5830 alınmaz.

HIS HD5850 iCooler V
    Havale ve kapıda nakit (%12): 534,24 TL

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29187

Gidip de HD5830,GTX460 gibi kartlarla uğraşmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Cevaplarınız için teşekkürler. Bu arada @kessel, VTX markası nasıldır, güvenilebilir midir? Daha önce duymadığımdan soruyorum.

ati referans tasarımını kullanan normal bir firma

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • güvenilebilirden kastım yani kaliteli bir firma olması mıdır? Garanti falan o tür şeylerde sorun çıkarmazlar umarım.

Orijinalden alıntı: musti38

bence 5830 yerine gtx 460 al derim testlerde gtx460 daha üstün hemde fiyatı daha uygun...

http://www.exa.com.tr/gigabyte/ekran_kartlari_kategorisinde/gigabyte_gtx460-334-11625.html

http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd5830-334-11214.html

Arkadaşım 768mb lik gtx460'dan çok az kötüdür, inanmıyorsan testlere bak ama 1gb lik modeli tabiki daha iyidir

• Bence ne HD 5830 la nede GTX 460 in herhangi versiyonuyla ugrasmayın.

540 tl ye taksitli , 530 tl ye nakit HD 5850 ler var bitane alın kafanız rahat olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 16 Temmuz 2010; 23:23:27 >

saygılar...
  • Hocam HIS 333$, VTX ise 299$. O yüzden kafama VTX yattı. Ama yinede VTX markasını duyunca birazda tedirgin oluyorum. Daha önce ne duydum ne de yakın çevremden işittim. Aramızda hiç VTX 5850 kullanan var mı? Varsa fikirlerini almak isterim.
  • vtx marka 5850 müşavir nickli arkadaşta var. ona sor. benim şahsi fikrim de 5850 bulunursa alınmalıdır. referans tasarım alınmalıdır. pcs+ a vapor x e toxic e para verilmemelidir. 1GB 256 bitlik GTX460 da iyidir ama 5850 kadar performans veremez. testlere güvenilmemelidir. eğer ekran kartı ihtiyacı acil değilse forumdan başka bir masum köylünün(nvidia fanı) alarak test etmesi beklenmelidir. benim şahsi kanaatim GTX460 ın ne performans olarak ne de fiyat/performans oranı olarak 5850 ye yetişemeyeceğidir. eğer sıfır bulursan al referans tasarım al, sıfır bulamazsan da 2. el bak derim.

Origin ID: El_Mukteda
  • @El Mukteda, hocam şu anda NovaBilgisayar'da VTX HD 5850 mevcut ve fiyatıda gayet uygun. 300$ Seviyesinde. Kafamada yattı. İnternettende araştırdım ve gayet olumlu yorumlar vardı. Sıfır olarak sadece VTX HD 5850 var. Eğer alacağım gün o ekran kartı varsa onu alırım. Teşekkürler hocam
    I don't want to believe, i want to know!
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

His markası kalitelidir, teknik serviside bir o kadar sorunsuzdur.

Hocam öyle ama fiyatıda biraz tuzlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 17 Temmuz 2010; 1:06:21 >

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

His markası kalitelidir, teknik serviside bir o kadar sorunsuzdur.

Hocam öyle ama fiyatıda biraz tuzlu

bence hisin gerek kalitesi gerekse teknik servis hizmeti paha biçilemez. eğer sıfır his bulursan hiç kaçırma. mutlaka müşavir hocama ulaş. ulaşmadan sakın vtx alma. kendisi deneyimli bir arkadaşımızdır.

• Müşavir hocaya ulaşmaya çalışayım. Bilgi edineyim. Ona göre hareket edeyim. Teşekkürler @El Mukteda. Hocam Bir sorum daha olacaktı. Sen HIS HD 5850 mi kullanıyorsun?
    Bütün itibar O'nundur, hatalar ise benim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.