Şimdi Ara

Powerbank Kutusu Aldım, Riski var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.
    Çin menşeyli 20.000 mAh kapasiteli Powerbank kutusu almıştım.
    6 adet LG 3000 mAh + 1 adet Panasonic 3400 mAh (Piller orjinal ve yeni) toplamda 21.400 mAh pil yerleştirsem Powerbank bir tehlike oluşturur mu? Konusunda bilgili olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkürler...



  • Ben kullanıyorum ilk doldurduğumda piller ciddi manada ısındı ama voltajları düşüktü; dizüstü pilleriydi. Hatta fanın önüne koydum pilleri. Sonraki doldurmalarımda ise ısı sorunu yaşamadım. Korkuyorsanız prize takıp uyumayın gözünüzün önünde dursun bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ugurr999 @muhsin kamer

    Cevaplar için çok teşekkür ederim. Bu arada bir şey açıklamak istiyorum. Ben bu şarj kutusundaki pilleri (yaklaşık ayda 2 sefer) her seferinde pilleri çıkartıp haricen Nitecore şarj cihazında şarj edip takıyorum. Bir kere denemiştim bu şekilde daha uzun süre gidiyor. Powerbank kutusundaki geçmeli tırnakları da biraz törpülemiştim. Şimdi çok rahat açıp kapatabiliyorum.

    Powerbankı benim samsung note telefonun şarj cihazıyla şarj ettiğimde 5 saatte 6 pil tam doldu görünmüştü ama performans çok düşüktü. O nedenle pilleri çıkartıp şarj ediyorum. Kullanan arkadaşlara bir fikir olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.