Şimdi Ara

Power tuşuna bastıktan 1 saniye sonra kapanma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar imzadaki sisteme sahibim. Anakart felan her şey yeni ancak işin içinden bir çıkamadım. Sorun şöyle ; bilgisayarın açma tuşuna bastığımda fanlar dönüyor anakartın ledleri felan yanıyor ancak 1 saniye sürmeden geri kapanıyor. Otomatikman yeniden açılmaya çalışıyor ama yine aynı şekilde tekrardan kapanıyor bu böyle sürüp gidiyor. Tüm parçaları söktüm sadece işlemci , işlemci fanı ve dual channel ramler kaldı. Sistem gayet iyi çalıştı format bile attım. Daha sonradan tek tek takmaya başladım parçaları hangisi sorun yaratıyor diye. Klavye mouse la başladım gayet iyi çalışıyorlardı. Harddisk takılınca sıkıntı çıkartmadı. DVD writer ile Ekran kartını taktıktan sonra USBlere güç gitmemeye başladı ne klavye ne de mouse arkadaki 6 usb dende güç almıyor öndekileri denedim yine olmadı. Res atıyorum bazen ekrana görüntü gelmiyor felan. Acaba anakart mı sorunlu? ya da PSU? tüm parçaların takıldığına eminim özellikle bastırarak taktım (kıracak kadar değil) ama yine sonuç yok kafayı yemek üzereyim. Vatan'a götüreceğim en son olarak orada toplatıcam.







  • Evet beyler sorun ekran kartından , anakarttan ya da güç kaynağından. Ekran kartını takarsam sorun başlıyor. Ekran kartsız onboardla kullanınca hiç bir sıkıntı yok. Şu anda bilgisayardan yazıyorum hatta. Acaba sorun PCIe girişinde mi , güç kaynağında mı yoksa ekran kartında mı... 3 üde yeni malzeme...
  • İleride aynı sıkıntıyı yaşayacaklar için yazıyorum. Sorun anakartın BIOS'unda çıktı. Güncel BIOS'tan sonra VGA desteği artırıldığı için şu anda alet gayet stabil çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.