Şimdi Ara

Bilgisayarı Açıyorum 30 saniye sonra kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konuya sabahtan beri çözüm arıyorum ve bulamıyorum işlemciden kaynaklandığını düşüyorum şimdi konuya gelelim.
    Bilgisayarı açıyorum ve windows simgesi geliyor 10 saniyede felan geriye kalan 20 saniyede bilgisayar kapanıyor 15. saniyelerde işlemci fanının hızı acayip artıyor biosa girip kontrol ettiğimde 82 dereceye kadar çıkmıştı ve termal macunu 1 senedir sürdürmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• masaüstü mü dizüstü mü?

masaüstüyse işlemci fanı tam otuyormuyor olabilir, bu yüzden fan ne kadar hızlanırsa hızlansın soğutamaz ve kapatır
  • Masaüstü tamamen oturttum kilitleride kapalı termal macundamıdır sıkıntı acaba?

• termal macun olmasa bile bu kadar hızlı ısınmaz, bu arada işlemcinin tam modeli ne? yüksek sıcaklıkta çalışan bir model de olabilir
  • İşlemcinin Modeli AMD FX 6300 şimdi denedim bu seferse mavi ekran vermeye başladı malum virüs var evde nasıl kendim çözeceğimi bilmiyorum :(

• maksimum sıcaklığı 65 derece, demekki fan problemi var, standart soğutma mı var yoksa sıvı soğutma sistemi mi?
  • Standart Soğutma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc watt gücü yetmeyebilir yada güç kablosunda temaassızlık olabilirr ben temassızlık olacağında şüphelendim çünkü yakın zamanda banada oldu kablo ile watt kısmı arasında kayma olmuş
  • amd nin fx serisi orjinal fanla kullanıldığında sorun yapar.
    kaliteli bir fan ile değiştirmen ve bakım yapman gerekir.
  • Bir çok şeyden olabilir öncelikle fanı temizleyin termal macun yenileyin tavsiyem ve fanı güzelce konumlandırdığınızdan emin olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.