Şimdi Ara

Power Tuşu ve Yaramaz Kedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bir kedim var bu kedi dolapların üstüne çıkmayı çok seviyor çıkarken de benim pcnin üstüne çıkıp ayağıyla power tuşuna basıyor ve pc kapanıyor.(Power tuşu kasanın üst tarafında) Daha önce yanlışlıkla power kablosunu reset kablosuna bağlayıp, reset tuşuyla bilgisayarı açabiliyordum sonra düzelttim. Şimdi ne kadar denesem olmuyor bu durum. Reset tuşu pc açıkken çalışıyor sadece. Ayrıca power tuşunu, reset yerine takınca ikisi de çalışmıyor. Reset tuşunu bilgisayar kapalıyken de çalışacak hale getirsem münkün mü? Power kablosunu da çıkartsam yerinden sadece resert tuşuyla açma kapama yapmak istiyorum işin özeti yardımlarınızı bekliyorum. Sadece kablo olarak değil ayar yapma olarak da yöntemi varsa öyle de yapabilirim.




  • kabloya gerek yok kediyi evden kov problem çözülür.
  • güç yönetiminden Power tusunu başka bi tuşa atayın
  • mavigurt M kullanıcısına yanıt

    Nasıl yapılır hocam

  • Kasanın tipi nasıl bilmiyorum ama power ve reset tuşularına basabildiğine göre yukarıda düz bir yerde tuşlar. Oraya 3d yazıcıda kapaklı bir çerçeve yaptırabilirsin tuşlara basmayacak şekilde tuşların üstüne koruma yap işi çözer. Yada reset i iptal et (anakarttan) sonra da güç yönetiminden güç tuşuna basınca hiç birşey yapma diye bir seçenek var onu seç bu da çözer. Herhalde uzun süre basmıyordur güç tuşuna. Kediyi evden kov diyen zeki arkadaşa da selamlar.

  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    selamını aldım ciğerim geç oldu kusura bakma. kediden hiç haz etmem evde beslemeyi bırak biri lafını etse pişman ederim. birşey de haklısın zekiyimdir ama senden emin olamadım. umarım çözülemeyecek sorunlara sahip değilsindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.