Şimdi Ara

Power Tuşu Bozuk Iphone 3g Nasıl Açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşta iphone 3g var. Power tuşu bozulmuş. Şarja takmayı denemiş fakat yine de açılmamış. Büyük ihtimalle telefon hard reset istiyor. Fakat power tuşu bozuk olduğu için hard reset de atamıyor. PC'ye bağlayıp açma şansı var mı?

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Arkadaşta iphone 3g var. Power tuşu bozulmuş. Şarja takmayı denemiş fakat yine de açılmamış. Büyük ihtimalle telefon hard reset istiyor. Fakat power tuşu bozuk olduğu için hard reset de atamıyor. PC'ye bağlayıp açma şansı var mı?

itools'a bağlayıp yapabilirsiniz sanıyorum. Itools duymadıysanız, pcde çalışan bir program. Iphone ve ipadler için kullanılıyor.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Normalde şarja takınca açılması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tsmsk

Normalde şarja takınca açılması gerekiyor.

Ben de anlamadım. Şarja takınca açılmıyor. Bazen iphonelarda oluyor ya telefon hiç açılmıyor. Anca home tuşu + power tuşuna aynı anda basınca açılıyor. Bu telefon da öyle olmuş galiba.

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Arkadaşta iphone 3g var. Power tuşu bozulmuş. Şarja takmayı denemiş fakat yine de açılmamış. Büyük ihtimalle telefon hard reset istiyor. Fakat power tuşu bozuk olduğu için hard reset de atamıyor. PC'ye bağlayıp açma şansı var mı?

itools'a bağlayıp yapabilirsiniz sanıyorum. Itools duymadıysanız, pcde çalışan bir program. Iphone ve ipadler için kullanılıyor.

Itools'u biliyorum ama itools'da hard reset yapılınılıyor muydu?

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Itools'u biliyorum ama itools'da hard reset yapılınılıyor muydu?

Açıkcası denemekten zarar gelmez derim.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• Teli bi kaç kez şarja tak çıkar olmaZsa bilgisayara bağla bi kaç dakika dursun belki kendine gelir

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.