Arkadaşlar kasanın içini açtım powersupply'ın markası ve kaç watt olduğu hiçbir yerde yazmıyor sadece fanın olduğu yerde küçük yeşil bir kağıt var ondada birşey okunmuyor olduğunu da sanmıyorum o ızgaraların içinde olduğu için okunmuyor.Markası TAGAN'dı sanırım fakat kaç watt olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
PSU'yu alırken yanında kitapçık veriyorlar onun için de yazması gerek.
KİTAPÇIĞA BAKIP ÖĞRENEBİLİRSİN EĞER KİTAPÇIK YOKSA HANGİ SİTEDEN ADLIYSAN ORADAKİ YORUMLARA BAKARSIN TAGAN SA KALİTELİ PSUDUR
Maalesef kutular falan yok bulamıyorum onları.Ürünü internetten almadım.Bir program yardımıyla falan öğrenemez miyim?
güç kaynağını bir elektronikçiye götürüp ölçtürebilirsin. tüm elektronikçilerde o ölçer aletten olmayabilir ama.
quote:
Orjinalden alıntı: emrerok_rc
güç kaynağını bir elektronikçiye götürüp ölçtürebilirsin. tüm elektronikçilerde o ölçer aletten olmayabilir ama.
İmkanım yok maalesef.Tekrar soruyorum programla falan öğrenemez miyim bunu?
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
quote:
Everest var ama yanlış hatırlamıyorsam onda psu marka ve modeli yazmıyordu. Gerçi harddiskin yazıyordu. İstersen bir kurun everest home edition u küçük bir program ve bilgisayardaki tüm donanımların model,marka,hız vs özelliklerini gösteriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
quote:
Everest var ama yanlış hatırlamıyorsam onda psu marka ve modeli yazmıyordu. Gerçi harddiskin yazıyordu. İstersen bir kurun everest home edition u küçük bir program ve bilgisayardaki tüm donanımların model,marka,hız vs özelliklerini gösteriyor.
O programı kullanıyorum zaten maalesef yok onda.
ya bu ne salakca birşey haha bu arada arkadaş dahili bir sistem aldınysan power markası olmaması normaldir muhtemelen tenekedir
Hayır arkadaşım dahili olanı çıkarttırıp başka bir tane taktırmıştım ama hatırlamıyorum gerçi artık hatırlamak da istemiyorum zira konunun üstünden 1.5 yıl geçmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme