Şimdi Ara

Power Supply hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullanmakta olduğum Stage 300W lık power suplly yandı. Şu an 250W pws ile anakart, hdd ve ekran kartına, arızalı olan ama 4 pinlik kablosunda elektirk akımı sağlam gelen stage 300w pws ile anakartın 4 pinlik yerine takarak pcyi kullanmaktayım. fikir güzel dimi arkadaşlar.

sizlerden ricam yeni psu'yu 350 mi yoksa 300w mı veya pws li kasa mı ya da 2. el power supply mi alayım. Mesala nette baktım 350W frisby, quake gibi power supply ve codegen 350 w kasalar var. onlar nasıl?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sistem
    AMD X2 3800+ S939
    Epox 9NPA Ultra
    512*2 DDR400
    80 GB Sata2
    160 GB sata2
    256 mb x1950 pro PCI-e
    Samsung s203b DVDRW
    Asus 1608P DVDRW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 29 Şubat 2008; 21:14:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar kullanmakta olduğum Stage 300W lık power suplly yandı. Şu an 250W pws ile anakart, hdd ve ekran kartına, arızalı olan ama 4 pinlik kablosunda elektirk akımı sağlam gelen stage 300w pws ile anakartın 4 pinlik yerine takarak pcyi kullanmaktayım. fikir güzel dimi arkadaşlar.

sizlerden ricam yeni psu'yu 350 mi yoksa 300w mı veya pws li kasa mı ya da 2. el power supply mi alayım. Mesala nette baktım 350W frisby, quake gibi power supply ve codegen 350 w kasalar var. onlar nasıl?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Frisby, Quake, Codegen gibi saçmasapan kasa ya da PSU'ları tercih etmeyin. Yeni kasa alırsanız F/P kralı Asus TA951 ya TA9A1 alın derim. Fiyatı çok uygun PSU'su da çok kaliteli.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26654
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26796

TA951 kendim kullanıyorum imzadaki sistem ile, gayet güzel performans veriyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.