Şimdi Ara

Power Supply calismiyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power supply dun kasa temizliginden sonra bi hal oldu calismiyor kisa devre mi yapti acaba bu yapmissa kisa devre nasil duzeltirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka model watt araligi vs paylasirsan daha hizli yardim alirsiniz. Genellikle psilar kisadevre yapmaz cit diye gider bir dahada calismaz. Duzeltmekte pek mumkun olmaz. Zaten bir psu ariza verecek asamaya gelmisse tamiri olsa bile o psu ya guvenilipte sistem emanet edilmez. Kisa devre anakartinizda olmus olabilir. Kasanin power pini yerinden cikmis vs de olabilir. Anakartiniza baglanan usb pinler vs bile bir kacak akim yaratmiş olabilir. Ornegin arizali bir usb pin i anakartiniza bagladiginizda sanki hic elektrik gelmiyormus gibi bir ariza meydana getirilebilir.

Bilgisayar işi boyledir anliyorsaniz kendiniz cozmeye calisin anlamiyorsaniz bir uzmandan yarim alin. Ama dediklerimi kontrol etmenizde fayda olacagi kanisindayim .

• quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

Marka model watt araligi vs paylasirsan daha hizli yardim alirsiniz. Genellikle psilar kisadevre yapmaz cit diye gider bir dahada calismaz. Duzeltmekte pek mumkun olmaz. Zaten bir psu ariza verecek asamaya gelmisse tamiri olsa bile o psu ya guvenilipte sistem emanet edilmez. Kisa devre anakartinizda olmus olabilir. Kasanin power pini yerinden cikmis vs de olabilir. Anakartiniza baglanan usb pinler vs bile bir kacak akim yaratmiş olabilir. Ornegin arizali bir usb pin i anakartiniza bagladiginizda sanki hic elektrik gelmiyormus gibi bir ariza meydana getirilebilir.

Bilgisayar işi boyledir anliyorsaniz kendiniz cozmeye calisin anlamiyorsaniz bir uzmandan yarim alin. Ama dediklerimi kontrol etmenizde fayda olacagi kanisindayim .

Bilgisayarciya goturdum test etti anakartla ilgili bi durum yok bende anakart kisa devre yapti sanmistim evde denedigimde calismamisti bilgisayarci farkli psu ile denedi calisti powerda sorun varmis bende benim poweri birisini goturdum yapacak ins

• Kardes buyuk gecmis olsunda olmazsa nasil bir power alacaksin yada bozulan power neydi? Tamir ettirip kullanacagin powere nasil bir sistem emanet ediceksin? Power var 100 tl power 800 tl. Bu arada 800 tl ye bilgisayar bile var :) yani sizin sisteme yetecek power 150-250 tl bandindaysa riske girmeyin derim. Ama bozulan power 600-700 tl lik bir powersa tamir sansinizi deneyin.

• quote:

Kardes buyuk gecmis olsunda olmazsa nasil bir power alacaksin yada bozulan power neydi? Tamir ettirip kullanacagin powere nasil bir sistem emanet ediceksin? Power var 100 tl power 800 tl. Bu arada 800 tl ye bilgisayar bile var :) yani sizin sisteme yetecek power 150-250 tl bandindaysa riske girmeyin derim. Ama bozulan power 600-700 tl lik bir powersa tamir sansinizi deneyin.

500w felan power olsa yaptirmam hocam zatende 900w yeni almaya kalksam 500 600 lira kafadan tamir edilebilirse o sekilde kullancam iste hocam

• Constanzia C kullanıcısına yanıt
    Hocam miner cimisiniz? 900 watt a ne takiyorsunuz?

• Hocam calismiyorsa issizlik maasina basvurun en azindan ondan faydalanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Zamaninda oyun amacli toplamistim ucuza bulmustum oyle almistim.Bu arada bana mining deme hocam o kadar cok uyuz oluyorum bogasim geliyor ki onlari onlar yuzunden piyasa uctu gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlihannAtas

Hocam calismiyorsa issizlik maasina basvurun en azindan ondan faydalanır

😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Constanzia

quote:

Zamaninda oyun amacli toplamistim ucuza bulmustum oyle almistim.Bu arada bana mining deme hocam o kadar cok uyuz oluyorum bogasim geliyor ki onlari onlar yuzunden piyasa uctu gidiyor.

vallah haklısın kardeşim. dünyaya hiç bir katkısı olamyan bir matemetiksel problemi çözmek için dünya kadar enerji harcıyorlar. totolarından uydurdukları bir para birimi kazanacaklar aklı sıra. inş. tez zamanda patlar giderlerde bizde kurtuluruz. ne yalan söyleyim hislerime tercüman olmuşsun. bunlar yüzünden psu fiyatları uctu rx 480 asus strix aura modelini yani en iyi tasarıma sahip olanını 1200 tl ye aldım. şimdi onun dengi rx 580 olmuş 2800 lira :) şaka gibi yaaa. hep bunlar yüzünden.

neyse konumuza dönelim hocam. sizin psunun kontrolcü kartı uctu anladığım kadarıyla psudan geçen elektriği yönetecek ve probramlayacak bir çip var hali ile onunda bir yazılımı var flash yani. nasıl anakartınızın biosu ucunca ya çipi değiştiriyorsunuz yada anakartın yenisini alıyorsanız psu içinde aynı şey geçerli tamiri oalcağını sanmam yani. size bir pm atıp sizi bu dertten uygun bir şekilde kurtarmayı planlıyorum. okuyunca yazarsınız hocam özelden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.