Şimdi Ara

Power Supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba


    Yardımınıza ihtiyacım var kafayı yememe çok az kaldı 3.5 yıldır thermaltake 750w gold plus kullanıyorum bilgisayarım kendine kendine güç kesip kapanıyor gibi yapıp çalışmaya devam ediyordu yeni ram aldım formlarda görmüştüm değiştirdim bellek hatası olabilir diye , kapanmaya devam etti elimde eski bir zalman marka 600w 80 plus olan powerı takıp denedim ve bilgisayarım sorunsuz çalıştı bende ürünün arızalı olduğunu düşünerek garantiye gönderdim servis ürünün sağlam olduğunu söyleyip geri gönderdiler ve ben tekrar değiştirip 750 yi taktığımda bilgisayarımın anakart ışıklarını yakıp çalıştırmadı dedim ki heralde anakartımda sıkıntı var yeni anakart ve işlemci ssd ne var ne yok değiştirdim yine taktım 750 olanı yine çalıştırmadı şuan ne yapacağımı şaşırdım farklı prizlerde deniyorum yine aynı ekrankartlı veya kartsız yine çalıştırmıyor 2. Kez gönderdim garantiye yine çalıştığını video çektiklerini söylüyorlar ben ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?








  • Ya teknik servis yalan söylüyor ya siz montaj yaparken bir şeyi atlıyorsunuz. 750W olanı başka bir pc de deneme imkanınız var mı? Siz de video çekin hocam. Her iki PSU ile denerken video atıp verin.


    Ya da bilmiyorum ama elektrikçilerde ölçüm aleti vardır. Onlardan yardım isteyebilirsiniz belki ama çözüm olur mu bilemem.


    Garantiye kim bakıyor bu arada, firma hangisi? Misal bilmemne teknik vs ise internetten adını bi araştırın. Yorumları varsa bir bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 16 Ekim 2023; 2:45:40 >
  • Anlatılana göre psu da thermaltake de arıza var gibi. Sizde takarken hata var desem zalman psuyu da siz takmışsınız onda da çalışmazdı. Zalman da çalışmış sistem.


    Şansa thermaltake takılırken kişisel bir hata olmuyorsa sorun onda gibi. Servis video çektiğini söylüyor demişsiniz. Söylüyormu sadece, size video yu atmadılarmı ?

    Videoyu sizle paylaşmaları gerekir "çektik demek" olmaz zaten. Video attılarsa çalıştığını gördünüz mü sistemin.


    Thermaltake psuyu mümkünse bir arkadaşınızın bilgisayarında veya bir bilgisayarcıda denetin anlaşılır. Sanırsam Vektron elektronik bakıyordu servisine değişmediyse thermaltake ' e.

  • Montajda hata yok kasanın kendisinde acaba kaçak olabilir mi belki thermaltake yeni sistem olduğu için kaçak var diye mi çalıştırmıyor anakartı ayırıp dışarıda çalıştırmayı denicem

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Evet Vektron 2 kere gönderdim ürünü saatlerce zorladık çalıştırdık vs dediler

  • sayko.35 S kullanıcısına yanıt
    Anakart acaba bir yerde kasa ile temas mı var sonuç olarak bir uzay kompsetti oluşturmanız öyle deneseniz usb kısa devre vardır yada başka bir yerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko35/5 -- 18 Kasım 2023; 19:10:33 >
  • Ölçû aletiniz varmı toprak nötur ölçmek için pcde toprak önemli statik enerji cihazları bozuyor hatta PC nin kapanmasina neden oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.