Şimdi Ara

Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BED07E137 -- 17 Şubat 2024; 21:6:46 >

• Power supply ile ittirmek arasında bir bağ kuramadım Elektronik bir arıza söz konusuysa sorun değil, eliniz ölçü aleti tutsun, tornavida vs, bir de biraz net sayılabilecek bir fotoğraf çekme özellikli alet, tamamdır, halledilir. Önce konuyu net öğrenirsek daha iyi olur. Mesela CPU fanından mı, ekran kartı fanından mı, kasa fanından mı PSU fanından mı öğrenelim öncelikle.
  • fan sesi olabilir belki veya içindeki trafolardan olabilir trafodansa yapcak bişey yok ama fanı temizlersin yada değişebilirsin
  • hocam arkadaştan aldığım power suply iyi de yaklaşık yarım saat öncesine kadar sitedeyken durduk yere pc kapandı ama kasanın power tuşuna bastım açıldı yine kapandı 1 - 2 sefer tekrarladı sonra düzeldi neyse ittirmek derken yani mesela benim bilgisayar masam yok kasanın üstüne bardak koyuyorum hemen kapanıyor veya az kenara nazikçe ittirmem gerekiyor falan diğer power supply kasanın power tuşuna basıyom açılmıyor ondan sonra elektirik kablosunu çıkartıp takınca kendine geliyordu saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Power supply ile ittirmek arasında bir bağ kuramadım Elektronik bir arıza söz konusuysa sorun değil, eliniz ölçü aleti tutsun, tornavida vs, bir de biraz net sayılabilecek bir fotoğraf çekme özellikli alet, tamamdır, halledilir. Önce konuyu net öğrenirsek daha iyi olur. Mesela CPU fanından mı, ekran kartı fanından mı, kasa fanından mı PSU fanından mı öğrenelim öncelikle.

bu arada istersen hocam psu nun içinin resmini çekebilirim ölçü aletim yok ama arkadaşta var yanlız ben kullanmayı bilmiyorum onu uzman bi elektronikçi değilim sıradan bi bilgisayarcı desek bile fazla olur .

• Bu işten çok fazla anlamıyorsanız uzak durmanızı tavsiye ederim..Sonuçta yüksek gerilim söz konusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit
    4 ay önce açıldı
    Edit
    9 yıl önce açıldı
    edit.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.