Şimdi Ara

power color 4870 pcs testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_4870pcs/

çok güzel kartmış üzerindeki soğutma vf1000 aynısı kartta herhangi bir sorun yok gibi

• Bunu istanbulda satan var mı acep?
  • Ankadara'da gigatek'var
  • Ankarada var ama istanbulda varmı bilmiorm..
  • bunun 4850 sini biraz önce gördüm... oc siz özel soğutmalı uygun gibi almalı mı acaba?
  • oc yapılınca gayet iyi degerler ortaya cıkmıs
  • İstanbulda satan bir yer olsa almak isterdim... Gigatekten alıyım desem kaç günde gelir kim bilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Occt Power Test Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

İstanbulda satan bir yer olsa almak isterdim... Gigatekten alıyım desem kaç günde gelir kim bilir....

stoklarında varsa ertesi gün elinde olur.
    bir terslik olmadığı sürece aynı gün kargoya veriyorlar...
  • Gigatek e baktım, stoklarından var ancak enteresan bir şey var. Powercolor un PCS olmayan versiyonu 329 dolar (ve ön siparişte), PCS olan versiyonu 309 dolar. PCS daha donanımlı olmasına rağmen daha ucuza satılıyor. Nedeni nedir acep?
  • quote:

Gigatek e baktım, stoklarından var ancak enteresan bir şey var. Powercolor un PCS olmayan versiyonu 329 dolar (ve ön siparişte), PCS olan versiyonu 309 dolar. PCS daha donanımlı olmasına rağmen daha ucuza satılıyor. Nedeni nedir acep?

muhtemelen fiyatları güncellememişlerdir.
  • bu kartın biosunda fln problem olduu söyleniyodu noldu o olay?
  • Ben az önce gigatekten Powercolor PCS sipariş ettim, üye olanlara 299 USD den satıyorlar, bakalım kart nasıl çıkacak...
  • @airea
    iyi seçim.
  • quote:

Ben az önce gigatekten Powercolor PCS sipariş ettim, üye olanlara 299 USD den satıyorlar, bakalım kart nasıl çıkacak...

powercolor iyi markadir problem cikmaz.bios problemi dedikleri de fan hizinin cok dusuk olmasi imis.fan hizini ayarlayabilecegin cesitli programlar mevcut artik.ben verilen linkteki oc kapasitesini begendim 860 yapmislar.macun degistirme yok, uzerine fan takma yok iyi demek ki sogutmasi.
  • Fan hızının düşük olmasını ben bir dezavantaj olarak görmüşyorum. Kart daha sessiz olur bu sayede...

Isınma konusuna gelince: zaten bu kartların 120-130 dereceye kadar sorun çıkarmadan çalışacağını düşünüyorum. Varsın kart 70 derecede değil de 80 derecede çalışsın... Yeter ki sessiz olsun...
  • Şuana kadar 100ü gecık powercolor 4850-4870 sattım ve hiç dönen olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 4 Eylül 2008; 13:18:11 >
  • @airea

kartı alır almaz testlerini bekliyorum
  • bu durumda 4850 sini de tavsiye edersiniz... :)
  • gtx260 kadar oc olmuyor diyenlere de kapak olsun bu inceleme

http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_4870pcs/
    sonuç:

Price
    Factory overclocked
    Overclockability
    Amazing performance
    Cooling solution
    Low temperatures

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Eylül 2008; 16:00:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

@airea

kartı alır almaz testlerini bekliyorum

Hocam sistemi toplayıp çalışır hale getirince test yaparım, izlenimlerimi belirtirim...
    Gerçi daha önce bu test işleriyle hiç uğraşmadım ama elimden geldiğince yaparım bişeyler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.