Bildirim
Portal 2 Bitirdim Sorularım var :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Orasının neresi olduğu belli değil aperture science'ın üstü diyebiliriz, chell'de özgürlüğünü kazandı o kadar.Portal 3 ise kesin değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 18 Mayıs 2012; 17:48:26 > -
Portal 3 çıkarda orda geçermi tabiki hayır -
Oyunda gördüğümüz gazete küpürlerinden anladığımız kadarıyla ABD'nin Michigan eyaleti oluyor.Tabi gördüğümüz görüntünün sanal olma ihtimalide mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 19 Mayıs 2012; 4:06:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Oyunda gördüğümüz gazete küpürlerinden anladığımız kadarıyla ABD'nin Michigan eyaleti oluyor.Tabi gördüğümüz görüntünün sanal olma ihtimalide mevcut.
Aynen öyle. Aperture Science'ın kurduğu bir holografik görüntü veya ona benzer birşeyde olabilir. GLaDOS'a asla güvenilmemeli.
Portal 3 çıkacağını hiç düşünmüyorum çünkü Chell özgürlüğüne kavuştu ve belkide Half Life kahramanı Gordon ile birgün karşılaşır kim bilir -
Valve 3'e kadar sayamıyor kimse portal 3 beklemesin boşuna
-
Bana kalırsa Valve bundan sonra Portal 2 ye 1 veya 2 DLC çıkarıp biraz daha devam ettirecek ama sonunda bitecek. Umarım Portal 3 çıkar ayrı konu. -
Cıktık tarlaya özgür olduk robotta cektir git hadi didi arkadas olduk dürziyle :D bencede 3 cıkmas :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 20 Mayıs 2012; 3:42:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Valve 3'e kadar sayamıyor kimse portal 3 beklemesin boşuna
-
Portal 3 çıkarmı bilinmez ama şu kesinki Half-Life ve Portal'ın ciddi bir şekilde hikaye kesişmeleri var.
Son çıkan Portal 2 DLC'sine bir bakın. Orada çıkan bir ses kaydında Cave Johnson'ın Black Mesa'yı satın aldığı anlaşılıyor. Eğer bu makara değil gerçekse şöyle bir şey var: Half-Life 1'de Black Mesa bombalanmadan önce orası Cave Johnson'a aitti. Dolayısı ile Chell Black Mesa'yı görmek isteyebilir, harabe halinde olduğunu gördükten sonra olayların peşinden gitmek isteyebilir. Ve dahası, Gordon Freeman'la karşılaşabilir. (Tabi aynı zaman diliminde iseler, zira G-Man ilk oyundan sonra Freeman'ı yavaş geçen bir zaman boyutuna kapatmıştı. Dolayısı ile farklı zaman dilimlerinde olma ihtimalleri çok yüksek.)
Tamamen şahsi öngörülerimdir. Valve sağolsun, psikopata bağladık
@ Avrim
Sanal görüntü olma ihtimali var söylediğin gibi ama (GLaDOS'a güvenerek söylüyorum) GLaDOS'un Chell ile işi bitmişti. Tamamen robotlarla test olayına devam etti ve Chell'i kapı dışarı etti. Chell'i tekrardan esir almak gibi bir planı neden olsun ki? (Olmaz demiyorum tabi
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinal1st -- 20 Mayıs 2012; 15:52:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: marjinal1st
Portal 3 çıkarmı bilinmez ama şu kesinki Half-Life ve Portal'ın ciddi bir şekilde hikaye kesişmeleri var.
Son çıkan Portal 2 DLC'sine bir bakın. Orada çıkan bir ses kaydında Cave Johnson'ın Black Mesa'yı satın aldığı anlaşılıyor. Eğer bu makara değil gerçekse şöyle bir şey var: Half-Life 1'de Black Mesa bombalanmadan önce orası Cave Johnson'a aitti. Dolayısı ile Chell Black Mesa'yı görmek isteyebilir, harabe halinde olduğunu gördükten sonra olayların peşinden gitmek isteyebilir. Ve dahası, Gordon Freeman'la karşılaşabilir. (Tabi aynı zaman diliminde iseler, zira G-Man ilk oyundan sonra Freeman'ı yavaş geçen bir zaman boyutuna kapatmıştı. Dolayısı ile farklı zaman dilimlerinde olma ihtimalleri çok yüksek.)
Tamam şahsi öngörülerimdir. Valve sağolsun, psikopata bağladık
@ Avrim
Sanal görüntü olma ihtimali var söylediğin gibi ama (GLaDOS'a güvenerek söylüyorum) GLaDOS'un Chell ile işi bitmişti. Tamamen robotlarla test olayına devam etti ve Chell'i kapı dışarı etti. Chell'i tekrardan esir almak gibi bir planı neden olsun ki? (Olmaz demiyorum tabi
)
co-op modunu bitirseydiniz glados un chell i mumla aradığını görürdünüz robotlarla test olmuyor bu yüzden robotları kullanarak güvenlik protokoleerini kaldırıp cave johnson ın kuruduğu vakfın su dolu hayat destek ünitelerine koyduğu yere yolluyor robotları hatta sonunda you saved science "bilimi kurtardınız" diyip robotları patlatıyor yani aperature hala insanlarla dolu test devam ediyor
chell bence kandırıldı glados onu öylece salmaz muhtemelen sanal bir görüntü gördük tek merak ettiğim companion cube ü niye yolladı arkamızdan chellin öyle bir yakınlığı yoktu küple rattmanın küpümüdür diye düşünüyorum
-
Half Life 2'den bir resim. Eli Vance, Isaac Kleiner ve Alyx Vance. Aperture Science ürünü olan Borealis gemisine bakıyor.
-
Half-life 2: Episode 2 den:
-
Arkadaşlar uzun zamandır takip içersindeyim forumun fakat üye değildim ve sonunda mesajlarınızı okuyarak üye olmaya karar verdim ve buda ilk mesajım olacak ;
Bence chell yukarı çıktı fakat sanal görüntülü bir ortama, ayrıca Portal 3 ile Half Life 3 beraber çıkabilir şöyle bir bağlantı kurulabilir belki chell yukarı çıktıktan sonra love cube geliyor arkasından glados onu yeni testlere sokabilir fakat tam onu teste sokmuşken combine soldier aperture science'ın üstünü basabilirler ve chell'in combine'a karşı savaşı başlayabilir nasıl senaryo?
Ayrıca Freeman da Borealis gemisine çıkarma yapacağından bir portal gun bulabilir yada aperture science'ın üstüne teleport olabilir orda freemanı glados belki birkaç teste sokabilir :) yani sonuç olarak iki oyun bence bir şekilde çakışacaktır birlikte son bulabilirler hatta..Tabi bunun mümkün olması için portal 2 de uyandığımızdaki geçen zamanın (9999999... olarak gösterilen) yanlış olması lazım umarım dediğim gibi sağlam bir senaryo ile çıkarlar karşımıza beklediğimize değsin az mı 2007 nere 2013 nere 6 senedir ses yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanfrizm -- 17 Mart 2013; 20:25:54 >
-
Orası valvenin tarlası oyun yapmaktan arta kalan zamanlarında çiftçilikle uğraşıyorlar -
valve çoğu oyunda aparature science ve half life den bahsetmiş bi şu resme bakın gmani görebilirsiniz
https://store.donanimhaber.com/34/03/b6/3403b61f6089f397d6c62d7444fbbebe.jpg
ardından aparature science nin lab rats adlı katoloğuna da bakın portalın hikayesinin ancak üçüncü oyunda anlaşılacağını görebilirsiniz
garip ve karmaşık bir oyun
-
Bir türlü çalıştıramamıştım zamanında -
portal 1 radioyu adam uzayda kullanılan yansıma scaniyle tarıyor ve şu resmi buluyor
http://www.youtube.com/watch?v=9iV7Gg7COJA bir şu videoyoyu izleyin
çıkan resimde bu
-
valvenin yaptığı her oyun da bir gizem olmak zorundamı...! -
GİZEMLİ OYUN :)
Benzer içerikler
- assassin's creed 1 türkçe yama
- rdr2 crack
- metro last light redux türkçe yama
- cs2 ms sorunu
- counter strike 1.6 ölümsüzlük hilesi
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs 2 hile
- the witcher 3: wild hunt
- cs2 fps arttırma
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X