< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (18. sayfa)
-
-
zamaninda iyi ki baska iss ye gectim kurtuldum turknetten.
-
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.anlatmaya gerek yok
-
-
Kim yaptıysa baya iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İnternet kutusu zamanında netspeed'in yakaladığı çıkışı yakalayacak gibi duruyor.
-
Ben TurkNet'in 5 yıl önceki hali gibi görüyorum. Ama bunlar daha çılgın. Sonu benzemesin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 21 Temmuz 2022; 18:9:0 > -
Sonra da 99 liralık ücretle trafik kapasite arttırımı yapamayacakları için netspeed'de olduğu gibi yoğun saatlerde 3 megabite düşecek veya zam yapmak zorunda kalacaklar.
https://forum.donanimhaber.com/netspeed-yogun-saatlerde-3-megabite-dusuyor--151684318
-
Şahsen iki sene kadar sıkıntısız kullandım ben 75 olan sonradan 100'e çıkan paketi bu tarz bi sorun yaşamadım, Tabi hepsinde olduğu gibi bundada sorun yaşan çok vardır illaki.
-
Hocam insanlar internet sokaktaki kutudan çıkıyor diye hepsi aynı gibi görüyor ama backbone diye bir şey var milyonlarca dolarlık aletler çalışıyor peering anlaşmaları yapılıyor müşteri arttıkça sürekli yatırım yapılması gerekiyor bunları yapan mühendisler binlerce dolar maaş alıyor daha fazla kullanıcı daha fazla kapasite satın almak demek kullanıcı sayısı arttıkça doğal olarak fiyatlar artacak süperonline, türknet gibi dev firmalarla 3 bin kullanıcısı olan firmanın fiyatı aynı olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 21 Temmuz 2022; 19:21:6 > -
Yıllardır altyapısını buraya getiremedi. Sitesinde bana 75mbps vdsl teklif ediyor 1km ötemdeki mahallede 1000mbps veriyor(aşağı eğlence mah). Reklama para dökeceğine altyapıya yatırım yapsın her Allahın günü dh’ye reklam vermesini biliyorlar.
-
Daha uygun fiyatlı bir tarife bulma zamanı galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 sene kullandim kapatiyorum.8mb net zor alabiliyorum bana 170 tl diyor küfür etse daha iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servisinizden ve müşteri hizmetlerinizden çok memnundum ama bu yaptığınız son zam iş değil. Güven vermiyorsunuz 2 ay sonrası için bile. Sırf bu yüzden farklı bir ISS geçiyorum.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 21 Temmuz 2022; 21:28:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X