Şimdi Ara

Port Taşınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakaşık 1 ay önce 8mbit limitsiz 109 TL olan pakete geçiş yaptım. Ertesi günü malum kopmalar başladı. Arıza kaydı oluşturuldu ve hızım 4mbit hızına çekildi. Bende sikayetvar.com adresinden şikayet ettim. Sonra bana geri dönüldü ve port taşınması ile ilgili dilekçe verirsem, 8mbit hızı kullanabileceğim söylendi. Merek ediyorum Port taşıma işlemi yapıldığı takdirde bu sorun çözülür mü ?? Daha önce taşıma işlemi yaptırıp bu soruna çözüm bulan varmı aranızda ? Birde merak ettiğim telefon annemin üzerine dilekçeyi yazıp annem'e imzalatıp merkeze teslim etsem olur mu ? mutlaka hat sahibinin de gitmesi gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDEB08095 -- 9 Mart 2011; 17:55:53 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Port değiştirip çözenler var ama bağlantı daha da rezil olabilir TT ye güvenme.

Valla güvenmekten başka yapacak birşey yok :) Malum başka seçenek yok Bölgem ne uyduneti ne de fiberoptik interneti destekliyor. Diğer salt bağlantı hizmeti veren firmalarda TTNET alt yapısını kullanıyorlar.

Merak ettiğim hat benim üzerime değil annemin üzerine acaba ben başvuru yapabilir miyim ?
  • Kesinlikle dilekçeyi ver ben santrale 3,2 km uzaktayım ve 1 mb tarifesindeyken bile kopmalarla uğraşıyordum.Daha sonra netlimitsiz maceramız başladı tabiki sorunlarla şikayetler ve mail yağmurundan sonra bağlı olduğum santralden arandım ve portumun değiştirildiği ve bundan sonra herhangibir sıkıntı olmayacağı yönünde bilgilendirildim.Sonuç olarak 6 aydır 4mb/s neti mutlu mesut ve kopma olmadan kullanıyorum aman nazar değmesin...Kaldıki 109 lira olan tarifeye geçmişsin sana mecbur o hızı vermeye ve adam gibi porta almaya
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Kesinlikle dilekçeyi ver ben santrale 3,2 km uzaktayım ve 1 mb tarifesindeyken bile kopmalarla uğraşıyordum.Daha sonra netlimitsiz maceramız başladı tabiki sorunlarla şikayetler ve mail yağmurundan sonra bağlı olduğum santralden arandım ve portumun değiştirildiği ve bundan sonra herhangibir sıkıntı olmayacağı yönünde bilgilendirildim.Sonuç olarak 6 aydır 4mb/s neti mutlu mesut ve kopma olmadan kullanıyorum aman nazar değmesin...Kaldıki 109 lira olan tarifeye geçmişsin sana mecbur o hızı vermeye ve adam gibi porta almaya

Sizin dilekçeye gerek kalmadan değişim sağlanmış keşke dilekçe istemeden benimki de halledilebilseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: sober

Sizin dilekçeye gerek kalmadan değişim sağlanmış keşke dilekçe istemeden benimki de halledilebilseydi

Doğru diyorsun ama o port değişimi olana kadarki sinir harbini bide bana sorSen dilekçeni ver hakkını sonuna kadar savun

• başlık açmıştım, sorumu buraya da taşıyayım..bi faydası olur umuduyla...şöyle ki:
    mevcut durumda benim hat değerlerim çok kötü,aşağıda görüldüğü üzere. benim santral mesafem 2800 metreymiş
    modülasyon olarak g.dmt annex a görülmekte. adsl2+ ın bilhassa uzak mesafelerde ciddi işe yaradığı söyleniyor sağda solda.
    son 2 yıldır smile ondan önce biri ttnet yıllarca kullandım. senelerdir de en fazla 2 Mbit alabilecek kalitede hattım. sadece bu iş için doping e geçeyim mi zira kesinlikle adsl2+ porta bağlayacaklarını söylediler bana. en azından sağlıklı 4 Mb alabilir miyim ne dersiniz. konu benim için önemli arkdaşlar..
    şimdiden teşekkür ilgilenenlere......

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 1024 256
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 1568 1100
    SNR Sınırı (dB): 14.3 29.0
    Hat Zayıflaması(dB): 49.4 31.5
    Güç (dB): 16.6 12.1
    Paylaş:

• Bende hat zayıflaması 34 6 mbit alıyorum ADSL 2+ var santralimde.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bende hat zayıflaması 34 6 mbit alıyorum ADSL 2+ var santralimde.

snr değerin ne peki arkadaşım benimki 14-15 falan mevcut durumda ama. ben 4 Mb te razıyım çoktan.
  • SNR 11-12 hiç kopma yaşamıyorum.

Şikayetini, cep telefonunu yaz gerekli yerleri doldur seni arayacaklar 2-3 gün içerisinde.. burayla konuş durumu çözersin.
    Senin değerlerin gerçekten çok çok kötü 1.5 mbiit bile zor şu an için ama TT bölge müdürlüğün ile görüş çok daha yararlı olur.

http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 10 Mart 2011; 15:34:41 >

• Ben 43 hat zayıflaması ve 6-10 arası SNR ile tam 8Mbit alabiliyorum. Port Alcatel tabi bunun farkı var. Santraldekiler bile şaşırıyor bu değerlerle bu hızı alabilmeme.

Orijinalden alıntı: muratremix

Ben 43 hat zayıflaması ve 6-10 arası SNR ile tam 8Mbit alabiliyorum. Port Alcatel tabi bunun farkı var. Santraldekiler bile şaşırıyor bu değerlerle bu hızı alabilmeme.

Modeminde katkısı var hocam Marka model söyleyebilirmisiniz

• valla gördüğünüz gibi 49 db zayıflama diye görünen şey. benim modemin airties 6271 birinin verdiği.
    dediklerinizden sırf portum adsl2 olursa 4 MBit alabileceğimi anlıyorum.
    ttnet destek e yazdım gerçi ben smile abonesiyim. ordan biz bu konuda hiç bişey yapamayız vs... dediler..
    bi şansımızı deneyelim...

Orijinalden alıntı: Shiftless

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Ben 43 hat zayıflaması ve 6-10 arası SNR ile tam 8Mbit alabiliyorum. Port Alcatel tabi bunun farkı var. Santraldekiler bile şaşırıyor bu değerlerle bu hızı alabilmeme.

Modeminde katkısı var hocam Marka model söyleyebilirmisiniz

Önceki modemim Zyxel 4 port kablosuz idi ve sinyal değerlerim daha iyiydi. Sonradan aldığım Linksys ve Zyxel tek port adsl modemlerde değerler bahsettiğim gibi.
    Şu an Zyxel tek port ucuz modem var (Asus RT-N16 Kablosuz routere bağlı).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.