Şimdi Ara

Port Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Hocam selam. Abonelik onun adına mı? Eğer onun adına ise, sizin abonelik alma şansınız düşüyor veya interneti olmayan başka bir daireyi adresiniz göstererek alabilirsiniz ancak, o da etik olmaz. Konunun çözümü için ev sahibiniz ile görüşün derim, belki on da telefonu vs vardır.
    Onun adına evet ama benim zaten aboneliğim var NetSpeed tarafında sadece nakil yapılacak o kadar. Ev sahibine sordum öyle biri oturmadı diyor üst komşu evet doğru suriyeliydi dedi anlamadım bu işi.
  • Adreste baska bir internet gözüküyorsa nakil de alamazsınız demek istediğim oydu. O sorunu çözüp öyle olur ancak. Gerçi bir eve iki internet alınıyordu ama değişti mi bilmiyorum.
  • quote:

Adreste baska bir internet gözüküyorsa nakil de alamazsınız demek istediğim oydu. O sorunu çözüp öyle olur ancak. Gerçi bir eve iki internet alınıyordu ama değişti mi bilmiyorum.
    Hocam elin suriyelisini nerden bulayım ben belki kaçtı gitti suriyeye bunların işi belli olmuyor nerden bulayım adamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeli olması daha komik bir durum 😁 Yani iş gittikçe karışıyor umarım başka bir şey daha çıkmaz da bu kadar uğraş sonucu hedefinize ulaşırsınız 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzdemirz

Suriyeli olması daha komik bir durum 😁 Yani iş gittikçe karışıyor umarım başka bir şey daha çıkmaz da bu kadar uğraş sonucu hedefinize ulaşırsınız 😁
    Her türlü bela bunlar ya.

• Vallahi biz de port sorunu diye kafayı yiyoruz inş başka şeyler çıkmaz biz de uğraşmayız böyle 😂

• quote:

Vallahi biz de port sorunu diye kafayı yiyoruz inş başka şeyler çıkmaz biz de uğraşmayız böyle 😂
    Benim yine iyi bugün tt ekibi geldi talebim üzerine port mu ne bişey eklemişler işte bugünden itibaren internet alabilirsin dedi ama hala hız bilgisi alamıyorum ben.

• quote:

Vallahi biz de port sorunu diye kafayı yiyoruz inş başka şeyler çıkmaz biz de uğraşmayız böyle 😂
    Hacı bizim suriyi buldum Kapattırmak istiyor ama kapatamamış fax gönderdim kaç kere gitmedi dedi.

• Ne şanslısın sen be hocam 😁 hadi işler yine yoluna giriyor 😂

• quote:

Ne şanslısın sen be hocam 😁 hadi işler yine yoluna giriyor 😂
    İnşallah bakalım da mecbur dondurdum dedi ama adam ırakta Yarın bana hatırlat türkneti arayayım dedi yarın bi konuşalım tekrar.

• Nereden bulayım adamı diyordun, bak büyük konuşmamak lazım bulmuşsun adamı.
  • quote:

Nereden bulayım adamı diyordun, bak büyük konuşmamak lazım bulmuşsun adamı.
    Tamamen şans. Adamın adını yazınca facebook'a yazınca iki kişi çıktı zaten. Birisi bayan çıktı onu eledim kusura bakmayın dedim diğerine de bir sürü mesaj attım anca görmüş konuştuk adresi söyledim doğru abi orda oturdum arkadaşla dedi durumu detaylı anlattı bir an kendimi müge anlı sandım
  • Aynen, dedektiflik yapmışsınız resmen.
  • quote:

Aynen, dedektiflik yapmışsınız resmen.
    İnternet sorunu çözüldü şuan evde internet var 2 ay sonunda mutlu son. O telekomdan gelen arkadaşa çok teşekkür ederim adam sinyal alsam iki dk dairendeki işide hallederdim dedi. Şuan sorun yok.

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)
  • quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)
    Teşekkür ederim hocam Ama çok fazla FEC sayısı var bir sorun olur mu acaba?
  • Çok fazladan kasıt nedir? SS eklerseniz bakalım.
  • quote:

Çok fazladan kasıt nedir? SS eklerseniz bakalım.
    Özelden attım.
  • Hocam benide genel müdurlukten aradilar altyapiniz hazir dedi pzt gelip türk telekoma basvurabilirsiniz dedi bende dedim baska saglayiciya basvurabilir miyim evet dedi altyapiniz hazir durumda dedi lakin sorgulama yaptigimda ayni o yuzden basvuru yapamiyorum pzt düzelir mi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam benide genel müdurlukten aradilar altyapiniz hazir dedi pzt gelip türk telekoma basvurabilirsiniz dedi bende dedim baska saglayiciya basvurabilir miyim evet dedi altyapiniz hazir durumda dedi lakin sorgulama yaptigimda ayni o yuzden basvuru yapamiyorum pzt düzelir mi sizce
    Sorgulama yaparken hız bilgisi mi çıkmıyor? Öyle ise aynı sorun bende de vardı hocam onun düzelmesini bekleme müdürlükten kim aradı ise onu ara onlar hız bilgisini açık kapatıyor de böyle böyle hız bilgisi çıkmıyor internet aboneliği yapacağım de seni 2 dakika bekletir hatta sonra şimdi bakın falan der tekrar sorgulama yaptığın da hız bilgisi çıkmaya başlar. Bende de böyleydi. Kadın sistemden hız bilgisini aktif ediyor 2 saat sonra geri gidiyordu kanser olmuştum artık sonunda hallettim şuan kullanıyorum internetimi. Hatta bana telekomdan gelen arkadaş abi tanıdık mı var dedi telekom da neden ki dedim süreç hızlandırılmış gözüküyor dedi bana evet müdürlükte tanıdığım var demiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.