Şimdi Ara

Port Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam hocam anladım. Daha sonra yine yazdığınızda çevre binalar ve sizin binada da sorgulama sonucunda hata olduğunu da eklersiniz. Ekran görüntüsü örneğin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Tamam hocam anladım. Daha sonra yine yazdığınızda çevre binalar ve sizin binada da sorgulama sonucunda hata olduğunu da eklersiniz. Ekran görüntüsü örneğin.
    Tekrar bir şikayet daha oluşturayım mı acaba? Yoksa ilk önce cevaplanmasını mı bekliyeyim. Cidden sinir bozucu bir durum.
  • Cevaplanmasını bekleyin hocam bence.

• quote:

Cevaplanmasını bekleyin hocam bence.
    Ne kadar iğrenç işler bunlar ya. Bakalım bekliyelim biraz daha.
  • Süreçler uzun hocam maalesef.

• quote:

Süreçler uzun hocam maalesef.
    Keşke ilk baştaki gibi olsa. İlk eve çıktığımda da aynı sorun vardı hemen çözmüşlerdi netspeed'i hiç araya sokmamıştım sadece telekom ile görüştüm sürekli.
  • Umarım yine öyle hızlı sonuçlanır hocam.

• quote:

Umarım yine öyle hızlı sonuçlanır hocam.
    Umarım. Taşınalı 2 ay oldu çıt yok. Umudum netspeed valla.
  • Oris Telekom Sorgulaması : Şuan da santral bilgisine ulaşılamıyor. Mevcut Altyapı : Bakır

Extranet Sorgulaması : Sorgu yapılan BBK için altyapı bilgisi bulanamadı.

Türknet Sorgulaması : Bizim kayıtlarımıza göre bize verdiğiniz adreste başka bir TürkNet Özgür iletişim paketi daha kullanılıyor.

Millenicom Sorgulaması : Alt Yapı Bulamadık

Son dakika sorgulama bilgileri bunlar. Daha önce 63 MBps çıkıyordu daireme şimdi bu bilgiler çıkıyor sadece ayrıca bina da 10 daire var hepsine daha önce hız bilgisi çıkıyordu şimdi hiç birine hız bilgisi çıkmıyor.
  • @XpressMusic34

Edit: Az önce türk telekom tarafından arandım iletmiş olduğunuz talebiniz için aramıştım dedi buyrun dedim sizi tekrar arıyacağım dedi şuan ekiplerimiz çözüm için çalışıyorlar dedi sonra kapattı
  • Vallahi hocam biz de adresimize internet nakili yaptırmak için başvurduk. Port yok dediler. 1 hafta içerisinde 3-4 defa aradım. İşte talebinizi ilettik, acil olduğunu söyledik, genel bir altyapı çalışması, incelemesi yapılacak dediler falan filan. En sinirime giden şey de basit bir port işlemi için 4-5 ay bekleyebileceğimi söylemeleri. Öğrenci adamım dersleri takip etmem gerekiyor bunlar yüzünden mağdur ediliyoruz. Hafta içi btk ya şikayette bulunacağım sonuç alınana kadar düzenli olarak şikayet ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: AliOzdemirz

Vallahi hocam biz de adresimize internet nakili yaptırmak için başvurduk. Port yok dediler. 1 hafta içerisinde 3-4 defa aradım. İşte talebinizi ilettik, acil olduğunu söyledik, genel bir altyapı çalışması, incelemesi yapılacak dediler falan filan. En sinirime giden şey de basit bir port işlemi için 4-5 ay bekleyebileceğimi söylemeleri. Öğrenci adamım dersleri takip etmem gerekiyor bunlar yüzünden mağdur ediliyoruz. Hafta içi btk ya şikayette bulunacağım sonuç alınana kadar düzenli olarak şikayet ederim
    Ben 2 aydır bekliyorum valla 2 ay içinde ilk defa bu tarz bir arama yaptılar tarafıma belki de cidden çalışıyorlardır Sürekli hız sorgulaması yapıyorum bakıyorum belki düzeltirler.

• Umarım hem sizin hem benim sorunumuz çözülür 😁

• quote:

Umarım hem sizin hem benim sorunumuz çözülür 😁
    Valla inş çözülür. Sabahtan beri kontrol ediyorum extranet sitesinden '' The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive '' hatası verip duruyor sanırım çalışma var emin değilim.
  • Ben de o siteden sorgulama yapıyordum ama adresle ilgili bi bilgiye ulaşılamadı falan bişiler diyordu. Bu port olmayınca mı öyle oluyor?

• quote:

Ben de o siteden sorgulama yapıyordum ama adresle ilgili bi bilgiye ulaşılamadı falan bişiler diyordu. Bu port olmayınca mı öyle oluyor?
    Onu şuan bende hala gösteriyor. BBK bilgisine mi ulaşılamadı falan diyor değil mi? Eğer öyle ise bende hala diyor onu.
  • Aynen öyle diyor hocam

• quote:

Aynen öyle diyor hocam
    Onu şuan hala alıyorum ben sabahtan beri sorgulama yapıyorum bilmiyorum umarım düzeltirler.
  • Gelişmeler oldukça konudan da paylaşırsınız.
  • quote:

Gelişmeler oldukça konudan da paylaşırsınız.
    Hocam şuan sorun çözüldü müdürlükten mi santraldan mi ne arıyorum dedi unuttum tam olarak sorun neydi dedi hem hız bilgisine ulaşamıyoruz hem de port yok dedim ben size şuan hızınızı söylerim o konuda sorun yok dedi ayrıca portunuz var o adres satışa kapalı ayrıca binada yer yok oraya çizim yapılacak çalışma yapılacak dedi bende dedim ki en azından ne kadar hız alabilirim onu bilmek istiyorum dedim biraz bekleyin dedi 5 dakika hatta bekledim sonra bayan tekrar geldi şuan dedi sorununuz çözülmüştür isterseniz başka firmadan hizmet alıyorsanız bilgi verin nakil alabilirsiniz isterseniz de türk telekom'a başvuru yapabilirsiniz dedi ben o an şok oldum bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum hız olarakta 35 Mbps alabilirsiniz dedi teşekkür ettim kapattım hemen nakil formunu netspeed'e gönderdim extranet ve tbtnet sitelerinden sorgulama yapınca da 65MBps hız çıkıyor hangisi doğru bilmiyorum. Ama şuan sorunum çözüldü hız bilgisi çıkıyor daha 10 dakika önce 0 Mbps çıkıyordu şimdi 65 MBps yazıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.