Şimdi Ara

Porsche cayman vs mercedes bmw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şöyle bi ikilemdeyim , acaba 240 bin tl küsurlara pek yeni olmayan porsche cayman mı almak mantıklı , yoksa o fiyatlara daha yeni yılda olan, daha temiz bmw veya mercedes mi almak mantıklı . porsche aldıktan sonra satması nasıl olur acaba . porschenin kilometreler 60 70 klarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün önünden geçtiğim restoranın önünde cayman var sanırım restoran sahabının içinde bayağı tuş var deli makina paramız yetmiyo yetsede yürütemek zahar

• ikinci elini bilmemde ben böyle bir ikilemde kalmaz porsche seçerdim
  • Macan'ın rengine bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

Macan'ın rengine bağlı.

Macan değil , cayman yani spor olan

• Kronik sorunlarini arastirman gerekli sonra pisman olma

• Ben Cayman almazdım çünkü yeterince gösterişli değil. Fazla küçük ve arkaya doğru baktığım da bir 911 gibi 'tamamlanmış araç' imajını vermiyor. Tasarruf için kesilmiş gibi.

Altın, Mavi ya da Kırmızı renk bir BMW 4 serisi tercih ederdim.

Mercedes içinse C serisi Exclusive paket tercih ederdim. Döşemeler bej ve konsol ahşap rengi olandan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O para vermem o igrenc stoplara c coupe alınır amg paket ile keyife bakılır

• quote:

Orijinalden alıntı: musetea

Ben Cayman almazdım çünkü yeterince gösterişli değil. Fazla küçük ve arkaya doğru baktığım da bir 911 gibi 'tamamlanmış araç' imajını vermiyor. Tasarruf için kesilmiş gibi.

Altın, Mavi ya da Kırmızı renk bir BMW 4 serisi tercih ederdim.

Mercedes içinse C serisi Exclusive paket tercih ederdim. Döşemeler bej ve konsol ahşap rengi olandan.

Benim porsche seçmemdeki neden şu , etrafımıza bakınca heryerse bmw merco veya auıdı kaynıyor yani bi ayrıcalığı kalmadı gibi geliyor , şöyle bir şey düşüncem var , porsche porschedir gibisinden gene 2010 civarıda iş görür

• ufaklık yaşın daha küçük senin git sınava hazırlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

ufaklık yaşın daha küçük senin git sınava hazırlan

Ön yargını kendine sakla , bir hesabı 2 kardeş kullanamaz mı , yorumun varsa eyvallah yoksa güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: nad16

quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

ufaklık yaşın daha küçük senin git sınava hazırlan

Ön yargını kendine sakla , bir hesabı 2 kardeş kullanamaz mı , yorumun varsa eyvallah yoksa güle güle

Aklı başında biri hava atmak için araç almaz.
  • Yeni kasa TT al, bak keyfine. Çünkü o fiyata alacağın cayman in tipi gerçekten çok kötü tabi göreceli ama göz var nizam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 20 Şubat 2018; 1:25:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder73

https://forum.donanimhaber.com/345-6-li-tyt-denemesi--131450651#131450651

Denemeler ne alemde ?

Allaha şükür benim iyi ama 2 dk üstteki mesajı okuyup , abiminde bu hesabı kullandığını görseydin iyi olurdu.

• Tamam
  • 2010 model Porsche Cayman almak hiç mantıklı değil. Adam onla kaç kilometre yapıyor eğer tamirciden çıkmam diyorsanız olabilir. Ama o paralarla 0 kilometre BMW, Mercedes veya 2015-2016 model 2.el araç çok mantıklı. Gösteriş açısından da sizi tatmin edecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde BMW merso var ben Porsche alıcam ki farkımızı olsun kafasıyla Cayman alınmaz, ortadan motorlu araç sürüşünü seviyorsan, performans sürüş hissi falan seviyorsan alınacak, derdi olursa katlanılacak araba Cayman zaten 2 kişilik araba. Paris hilton kafasıyla alırsan üzülme ihtimalin yüksek. Amacın gösterişse al bir 4 coupe, tak 20 jantları, dip basık mı diyolar yap işte öyle, birde jelatin falan kaplatırsın Gmg benzeri yerlerde, baya bakan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Her yerde BMW merso var ben Porsche alıcam ki farkımızı olsun kafasıyla Cayman alınmaz, ortadan motorlu araç sürüşünü seviyorsan, performans sürüş hissi falan seviyorsan alınacak, derdi olursa katlanılacak araba Cayman zaten 2 kişilik araba. Paris hilton kafasıyla alırsan üzülme ihtimalin yüksek. Amacın gösterişse al bir 4 coupe, tak 20 jantları, dip basık mı diyolar yap işte öyle, birde jelatin falan kaplatırsın Gmg benzeri yerlerde, baya bakan olur.

Aynen aslında , biraz araştırınca senin dediğin şey daha mantıklı geldi , bi coupe , sarı mat krom siyah jantlar filan daha iyi gibi

• Ben mercedes hastası biri olarak Mercedes diyorum tabi ama zevkler tartışılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.