Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE 955 3.2 V6 ÇOK UZUN DÖNEM KULLANICI TESTİ (VİDEO EKLENDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
11
Favori
23.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şaka maka kırmızı olunca dikkatimi çekti ferrari sevgisi olunca güzel konu hayırlı olsun evde hayırlısı ile oturmayı nasip etsin allah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt

İnşaat maliyet ve bu ev özelinde mimari hakkında fikir almayı çok isterim. Gerçekten çok yardımınız dokunur

Anladim. Yaklasik 10 sene once Erciyes e tatile gelmistim. Donuste yanilmiyorsam hisarcik tarafindan sehre inerken gectigimiz guzergahtaki evler baya bi dikkatimi cekmisti. Cogu mustakil villalardi. O yuzden sordum.

Hatta ilk gordugumde demistim hele bizim aslan gaysarılıma bak bozkırın ortasinda miami vice tertibi olusturmus diye.

• Keyifle okuduk çok teşekkürler sonraki yazılarınızı kaçırmamak için takip etmek isterdim ancak edilemiyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyifle okudum, çok güzel bir inceleme yazısı olmuş. Adeta 2000’lerin başındaki düzeyli otomobil dergilerinin tadını yakaladım. Aracı da çok güzel muhafaza etmişsiniz. Nesilden nesile aktarırsınız umarım bu güzel yadigarı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

bende ona şaşırdım valla. bir yerlerde müteahhitler modern mimariyi becerebilmiş

• Porsche modelleri ortak platform bile olsa vag grubu üyelerinden net şekilde ayrılmayı başarabiliyor.

• Cayenne'ye hiç bu gözle bakmamıştım. Hemen ilanlara baktım :)

Sitede iki komşuda var bunlardan. Bir gün rica edip bir tur atayım, cidden çok merak ettim. Bir daha mı gelcez dünyaya.

• Emeğinize sağlık, keyifle okudum. Devamı gelir umarım  

• Cok keyifli bir yaziydi tesekkürler.

• Bu nasıl güzel bir yazı mk (mübarek anlamında). Edidör elinden çıkmış gibi.
    Tebrik ediyor araç filonuz ile size mutluluklar diliyorum.

• Alman arabaları kağıt üzerinde epey iyi ama belli bir süre sonra pert. Keyif arabaları diyelim.

Birleşik Krallık'ta iken Alman araçlarına maruz kalmıştım. Parçaları arabadan daha pahalı ve sürekli arıza veriyorlar. Abim Audi arabadan az çekmemişti.

Porsche hem çok pahalı hem de parçaları pahalı. O yüzden zengin değil isem Alman arabalardan uzak duruyorum.

Ama sizin araba gene epey iyi o kadar KM ile.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Abi estağfirullah Miami nere Kayseri nere :)

Kayseride kışlar zor olduğu için Hisarcığa kışın çıkıp inmek sıkıntı, ben sabah 5'te kalkarım 6:30'da işimin başında olurum o saatlerde zaten belediye daha yeni şehir merkezinde çalışmaya başladığı için 4 mevsim oralarda oturamıyoruz. Bağ kültürü Kayseri'de çok var, o evler de yazın oturmak için yapılan bağ evlerinden oluşuyor, benim ailem de bu kültüre sahip çıkar ama pek benlik değil. Pantolon bağda, ayakkabısı kışlık evde falan derken sinir hastası oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 25 Kasım 2022; 16:41:1 >
  • Konuya cevap yazan tüm arkadaşlara güzel yorumları için teşekkür ederim. Umarım herkese hem ev hem araba konusunda daha iyileri nasip olur.

@Marrusia

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, kırmızı Range için hemen konu linki bırakıyorum :)

https://forum.donanimhaber.com/range-rover-evoque-coupe-2-0si4-uzun-donem-kullanici-degerlendirmesi--144981382

@Lord Melkor

Özel mesajdan ve buradan ev ve inşaat ile alakalı çok ciddi sorular geliyor. Bunun konusunu açmak için şu anda hazırlık yapıyorum, nasipse en yakın zamanda bitmiş olur ama spesifik bir sorunuz var ise hem buradan hem özelden seve seve yardımcı olurum.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bir araba konusu diye girdim ama evin tasarımı aracı gölgede bıraktı. Ülkemizde parası çok ama zevki az bir çok insan var. Beton yığını sahibi olmak dışında bir vizyonları yok. Üstüne bir de 4 yıllık bölümlerden mezun olmak dışında hiçbir doğal yeteneği olmayan, dünyadaki örnekleri araştırmaktan aciz mimarlarımız var. Çeşitli platformlarda mimarlıkla ilgili programlar izlediğimde inşa edildiği bölgeye uyumu için harcanan çabayı görünce şaşırıyorum. Tabi tek bir resimden evin tüm cephelerini, çevresinde yerleşimi göremedik ama en azından emek verilmiş özgün bir projeye benziyor. İyi günlerde oturun

Anladim.

Bu arada is disiplinin hosuma gitti. Sabah cok erken kalkan ve her daim katı is disiplini olan insanlari severim. Zaten boyle bir rutinde hem kisisel hem de ticari basari kacinilmazdir.

Bu arada basliktaki araba icin pek bir yorum yapamiyorum farkettiysen cunki SUV lar hakkinda zerre bilgim yoktur. İlgi alanima da girmiyorlar zaten. Hatta nefret bile ediyorum da diyebilirim.

• Offf konuya bak
    Elinize emeğinize sağlık...
    Bu aracın dede yadigarı olmasi hasebiyle sizdeki yeri ayrıdır tabi( Allah rahmet eylesin) ama oyle mükemmel bir şekilde anlatmışsınız, ki Porche bu metni reklam metni olarak yayınlasa eminim ajanslara yüksek bütçeler ile hazırlatacağı çalışmalardan daha etkili olur.

Cayenne ve Touareg aynı platformu paylaşan ikiz kardeşler der geceriz çoğumuz ama siz detayları öyle güzel farklilastirmissiniz ki, sanki tamamen farklı araclar

Lüks/spor otomobil en başta bütçe meselesi tabi ki, bu noktada ortalama gelirli insanların bu tür araçlarin sifirlarina ulaşmasını bırakın, gidip incelemesi bile mümkün olmuyor. İkinci elde inceleyebileceginiz araçlarda çoğunlukla artık araç olmaktan çıkmış oluyorlar.
    Bu noktada artık çoğu otomobil sever bu araçları takibi tamamen bıraktı.
    Örneğin ben son 5 yıldır premium araçların bayilerine bile sayılı kez ugramışımdır..
    Artık bırakın Ferrari, Lamborghini, Porsche u Mercedes BMW bile ne yapıyor ne ediyor takip etmiyorum.
    O derece olaydan koptuk, her geçen günde daha fazla kopuyoruz..

Tabi bu sadece ekonomik durumla da ilgili değil, bir hobiniz, ilgi alanınız, keyfiniz varsa onu paylaşan insanlarla birlikte o aktivite güzel oluyor (biz bu forumda bu keyfi paylaşıyorduk mesela) gelir durumu önemli degildi, sizin Cayenne iniz var berikinin corsasi oturup Subaru degerlendirebiliyorduk ama maalesef artık öyle bir ortam da yok..

Bu anlamda açtığınız konular bizim gibi otomobil severler için çölde bir vaha..

Eger bir gün garajinizdaki otomobilleri toplu olarak biz otomobil severlerin incelemesine açarsanız hiç üşenmem ben gelirim, fasıl mangalda istemez, otomobil yeter👍
    .
    Tekerinize taş değmesin.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Üstat harika bir tanımlama, teşekkürler. Biraz geç cevap vermek zorunda kaldım, bi 4 gün üstüm çiziliydi cezalıydım, avluda volta attım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 29 Kasım 2022; 0:0:36 >
  • Emeğine sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir yazı genel kültür açısından. Yoksa bu ülkede porsche ancak on bin kişide bire nasip olur sanırım.

sahibinden ilanı olarak 2219 araç görünüyor. Kabaca kullanan 10 bin desek 100 milyon nüfus ile ancak ON BİNDE BİR kişide olabilecek araba :)

Şahsen 50 milyonum olsa alırdım anca.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.