Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE 3.2 V6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
53.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-bu-fiyata-3.2-yok-az-yakan-model-kazasiz-garaj-arabasi-125351404/detay

YUKARDAKİ LİNKTE GÖRDÜĞÜNÜZ ARABAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DA
    YAKIT TÜKETİMİ KONUSUNDA TEREDÜTLERİMİZ VAR ACABA BUGÜN ŞARTLARIYLA NAKADAR YAKAR 100KM DE ŞEHİR İÇİ TÜKETİMİ NEDİR
    ÇOK YAKARSA LPG TAKILIRMI

TÜM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKÜRLER

• Yapay Zekanın Yanıtı

PORSCHE CAYENNE 3.2 V6: Kapsamlı Bir İnceleme

Porsche Cayenne 3.2 V6, lüks SUV segmentinde öne çıkan güçlü ve yetenekli bir araçtır. İster performans, ister pratiklik arıyor olun, Cayenne 3.2 V6, dikkate alınması gereken bir seçenektir.

Performans ve Sürüş:

Porsche Cayenne 3.2 V6, 0-100 km/s hıza 7,3 saniyede ulaşabilen 3,2 litrelik V6 motora sahiptir. 250 beygir güç ve 310 Nm tork üreten bu motor, hem şehir içi hem de otoyol sürüşlerinde etkileyici bir performans sunar. Cayanne 3.2 V6'nın dört tekerlekten çekiş sistemi, her türlü hava koşulunda güvenli ve dengeli bir sürüş deneyimi sağlar.

Yakıt Tüketimi:

Porsche Cayenne 3.2 V6'nın yakıt tüketimi, sürüş tarzına ve yol koşullarına bağlı olarak değişir. Resmi verilere göre, araç ortalama 13,1 litre/100 km yakıt tüketiyor. Şehir içi sürüşlerde tüketim biraz daha yüksekken, otoyolda daha düşük seviyelere inebilir. Ayrıca, aracın LPG ile uyumlu olması, yakıt masraflarını düşürmek isteyenler için bir avantaj olabilir.

Alınır Mı?

Porsche Cayenne 3.2 V6, performans, pratiklik ve lüks arayanlar için değerlendirilmesi gereken bir araçtır. Bununla birlikte, ikinci el araç alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.

Kronik Sorunlar:

Her araç gibi, Porsche Cayenne 3.2 V6'nın da bazı bilinen kronik sorunları vardır. Bu sorunlar arasında zamanla arızalanabilen hava süspansiyon sistemi, soğutma sistemi sorunları ve elektronik arızalar yer alabilir. Aracı satın almadan önce bir ekspertize yaptırmanız, potansiyel sorunları tespit etmenize yardımcı olacaktır.

Sonuç:

Porsche Cayenne 3.2 V6, güçlü performansı, ferah iç mekanı ve lüks özellikleriyle öne çıkan bir SUV'dur. Yakıt tüketiminin yüksek olması ve bazı kronik sorunlar göz önüne alındığında, aracı satın almadan önce kapsamlı bir araştırma yapmanız önerilir. Bununla birlikte, Porsche Cayenne 3.2 V6, performans ve pratiklikten ödün vermek istemeyenler için sağlam bir seçenek olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu aracı alıp yakıtı düşünerek hata yapiıyorsunuz. Bakım- onarım vergi ve kasko masrafları okadar çokki yılda 5 10 bin km yapiyorsanız yakıt devede kulak kalır. Şehir içinde tahmini 15 civarı yakar diye düşünüyorum.
  • ilanın teknik özelliklerinde ne yakacağı yazıyor eminim fazlası vardır eksiği yoktur.tüp müp paklamaz o aracı çok paranız olupta zevk için alıp binecekseniz alın binin yok alırım 1 sene binerim satarım derseniz boşuna almayın büyük zarar edersiniz.
  • Aracın teknik özellikleri 18.4 diyor ki araç 230.000 km de reelde 20 yi gözden çıkarın derim, prestij ve hava konusunda süper ama vergide 3.2 araç için ne kadar olacağını düşünün.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-bayandan-hatasiz-kacirilmicak-araba-125860648/detay

bu araca lpg takılıp hiç kullanılmamış ilginç acaba sorun mu yarattı ? bu arada umarım konu fake değildir
  • Durumunuz müsaitse makyajlı kasa 3.6 V6 daha iyi bir seçim olur.Rutin masraflarınızı büyük ölçüde azaltmış olursunuz.

Benim bildiğim bu araçlarda kronik elektronik sorunları var.Anlayan birine baktırmanız yararınıza olur.

Araca gönül rahatlığı ile Prins LPG taktırabilirsiniz.Aynı kasanın S modellerinde bile aracı çok rahat götürüyor bu LPG kiti.

''Bu aracı alıp da yakıtı mı düşüneceksin?'' diyenlere de ruh sağlığınız açısından kulak asmamakta fayda var.

Aracın yıllık rutin giderlerini araştırın(yakıt dışında), altından kalkacağınızı düşünüyorsanız hayırlı olsun.
  • 2 yıl önce binmiştim aynı özellikte olana ekzosundan çıkan ses insanı mest ediyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakıttan önce yıllık trafik sigortasını, kasko ücretini, bakım tutarını ve motorlu taşıtlar vergisini hesaplayın derim. Bu 4 kalemi toplayınca üstünde 1.5 dci olsa bile yılıık gideri çok masraflı olur o aracın.
  • Amma ucuzmuş be!!

Alırsanız tüp takmayın hocam yazıktır.
  • Fluence daha pahalı :S

Fluence Icon 1.6 dCi 130 bg 65,750 TL
    Fluence Icon 1.5 dCi EDC 110 bg 65,750 TL

'04 Cayenne 3.2 V6 61,000 TL
  • Porsche Alıp Yakıt Düşünmek Nasıl Bir Çelişkidir??
  • Bu aracı alacaksan yakıta bakmayacan. Ben sana söyliyim. Km de 70-80 kuruş yakar normal kullanımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Exe-Lance

Porsche Alıp Yakıt Düşünmek Nasıl Bir Çelişkidir??

150 bin euro sayıp sıfır km Cayenne alan adam yakıtı düşünüyor da dizel alıyor.

60 bin lira sayıp da ikinci elini alan adam daha mı zengin de yakıtını düşünmesin?
  • Cook yakar ama lpg takmak araca hakaret olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana uzak rakamlar bilemiyorum yani böyle bi araba alırken yakıt düşünmek mantıksız geldi sadece

@optiSpice
  • Porsche alıyorsanuz yakıt düşünme mantığını anlamıyorum.. Perfomans için alıyorsanız LPG takmayın eğer şekil için alıcaksanız paraya da kıyacaksınız..
  • İlandaki araçta Porsche Navigasyon sistemi yok. Bence büyük bir eksi. 10 Cayenne varsa 9'unda navigasyon ekran mevcut.

Ayrıca en azından S jantı olmalıydı bu jantlar çok kötü bence.

Amerikan versiyonu tamponu var gösterge mil olabilir. Donanımsal başka eksiklikler de vardır yükselme-alçalma, Bose müzik sistemi vs. olmayabilir. Tavsiye etmem.

Bari alacaksanız dolu bir model tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 5 Haziran 2013; 17:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacu_pc

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-bu-fiyata-3.2-yok-az-yakan-model-kazasiz-garaj-arabasi-125351404/detay

YUKARDAKİ LİNKTE GÖRDÜĞÜNÜZ ARABAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DA
    YAKIT TÜKETİMİ KONUSUNDA TEREDÜTLERİMİZ VAR ACABA BUGÜN ŞARTLARIYLA NAKADAR YAKAR 100KM DE ŞEHİR İÇİ TÜKETİMİ NEDİR
    ÇOK YAKARSA LPG TAKILIRMI

TÜM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKÜRLER

Şehir içi 30 litreyi görürseniz şaşırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Exe-Lance

bana uzak rakamlar bilemiyorum yani böyle bi araba alırken yakıt düşünmek mantıksız geldi sadece

@optiSpice

Yakıt parasını düşünmeyenler öyle arabaları zor alıyor zaten. BMW M3 sahibi arkadaşım çok yakıyor diye panamera dizel aldı. Birçok tanıdığım s320 aldı az yakıyor diye. İnsanlar yakıtı önemsiyor artık.
  • Her yerinden fake akan bir konu. Ha gerçekse, alacaksan al bize ne? Porsche alınırken alayım mı diye soran tek kişi sensin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.