Şimdi Ara

Popy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler solo popy oynadım güzel ad kastım skilleri full ap q skili dehşet demage vuruyor ap daha etkili olmazmı ? ve build önerirmisniz ad ap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 27 Eylül 2013; 21:33:43 >

• Trinity Force al çok popy bu aralar.
    Özel bir hero değil aç Q'yu dal gitsin.
  • gzl
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

gzl

elim alışmış güzel yerine gzl yazıyorum nolmus yani bunamı takıldın ?
  • popy.

Edit: ReDAnGeL61 nick op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Elite -- 27 Eylül 2013; 21:53:34 >
  • demage
  • konuyu açtıma pişman oldum la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • popy 450lik hero boş ver onu az bekle 7800 e jinx çıkacak onu al herkese tek atıcak kesin riot buff op
  • hocam pasifi op birde poke karşı pek dayanıklı değil bazen soloda çok zorlanabiliyorsun ap kasarsan q damagesi sınırlanıyor diye biliyorum ad daha iyi oluyor bence Trinity Force botrk veya hydra core item
  • quote:

Orijinalden alıntı: GesmhSQ

hocam pasifi op birde poke karşı pek dayanıklı değil bazen soloda çok zorlanabiliyorsun ap kasarsan q damagesi sınırlanıyor diye biliyorum ad daha iyi oluyor bence Trinity Force botrk veya hydra core item

eyw sonunda düzgün bi cevap geldi :)
  • zaten ap-ad karışık gideceksin full ad yerine jax gibi düşün çok oynanmamasının nedeni farm ı zor item paraları zor çıkıyor falanda filan build olarak

Buzdoğan-Üçlü-Karşıya göre ayakkabı-mahvolmuş-hextech silah kılıcı-defansif olarak koruyucu yada warmog alabilirsin (Sıralama böyle değil kafama göre yazdım)

Not:çok poppy oynamam ama böyle bir build en mantıklısı bence

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 27 Eylül 2013; 22:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

zaten ap-ad karışık gideceksin full ad yerine jax gibi düşün çok oynanmamasının nedeni farmı zor item paraları zor çıkıyor falanda filan build olarak

Buzdoğan-Üçlü-Karşıya göre ayakkabı-mahvolmuş-hextech silah kılıcı-defansif olarak koruyucu yada warmog alabilirsin (Sıralama böyle değil kafama göre yazdım)

Not:çok popy oynanamam ama böyle bir build en mantıklısı bence

eyw denicem
  • Sert vurmuşlar poppy kolay counterlanıyor hani öldükten sonraki ölüm raporundaki ipuçlarına baksalar counterlarlar
  • quote:

zaten ap-ad karışık gideceksin full ad yerine jax gibi düşün çok oynanmamasının nedeni farm ı zor item paraları zor çıkıyor falanda filan build olarak

Buzdoğan-Üçlü pasifleri stacklenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

zaten ap-ad karışık gideceksin full ad yerine jax gibi düşün çok oynanmamasının nedeni farm ı zor item paraları zor çıkıyor falanda filan build olarak

biri hızlandırıyor diğeri yavaşlatıyor ama doğru diyorsun onun yerine donmuş alınabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

biri hızlandırıyor diğeri yavaşlatıyor ama doğru diyorsun onun yerine donmuş alınabilir

Hızlandırma olayını diyorsan phage alsan yeter. Spellblade pasifi işlemez demek istedim ben.

• ben pek sevmiyorum popy bilen biri duvara yaklaşmaz zaten öyle çok da dm vuramıyor ultisi tf dışında çok işe yaramıyor yanlışım varsa düzeltin
  • popy hemde feymdir
  • Merhaba
    Viable bence, ama bir zed,kha gibi kaçış skili olmadığından.tercih edilmiyor. Ap poppy de ap tryn gibi düşün.
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

konuyu açtıma pişman oldum la

böyledir işte sen adam sanıp açarsın gelirler burda saçma sapan konuşurlar yeniysen bu forumda alış bunlara ban yerim diye korkup istediklerini söyleyemiyosanda aç bi yan forum hesabı saydır allah ne verdiyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.