Şimdi Ara

Poppy Hakkında Taktik ve Build Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi poppy hakkında taktik ve build arıyorum.

Var mı bildiğiniz güzel taktik ve build ?

Birde, poppynin R yeteneği ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batudodo -- 14 Şubat 2011; 15:24:39 >

• Poppy'nin ultisini birine atıyorsun , o kişinin üstünde sarı birşey çıkıyor , o kişiye bir süre boyunca daha fazla damage vuruyorsun ve sana o kişiden başka kimse vuramıyor veya stun slow vs atamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Poppy'nin ultisini birine atıyorsun , o kişinin üstünde sarı birşey çıkıyor , o kişiye bir süre boyunca daha fazla damage vuruyorsun ve sana o kişiden başka kimse vuramıyor veya stun slow vs atamıyor.

İyiymiş,hemde çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batudodo

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Poppy'nin ultisini birine atıyorsun , o kişinin üstünde sarı birşey çıkıyor , o kişiye bir süre boyunca daha fazla damage vuruyorsun ve sana o kişiden başka kimse vuramıyor veya stun slow vs atamıyor.

İyiymiş,hemde çok.

En gıcık ultilerden ya.Git ashe e at o ultiyi sonra istediğin işkenceyi yap kimse bozamıyo keyfini.

• bi kaç öğüt verim ( poppy ile rankedda %78 civarı bi win ratem vardı, 20-40 arası bi oyun oynamıştım rankedda poppy ile. :) ). eğer 5 kişinin arasına dalıp adamı tek vuruşta indirebilecek bi durumdaysan ultiyi o adama değil de stunu olmayan , az dmg vuracak bi adama at. adamı öldürdükten sonra karşı takımda hala 1 kişi sana vurabilir. 3-4 saniye kaçman için yeter de artar bile ( tabi takımın mal değilse ).
    takım combatlarında görevin carry'i combat dışı bırakmak, öldürmek . diğer karakterlerin aksine poppy ile solo oynar gibi oynayabilirsin. girersin combata olmadı birine ulti atar w basar kaçarsın , yolunda düşman minionu varsa ona da e atar hızlıca kayar gidersin.
    ve poppy özellikle early-late gamede daha bi etkin olmakla beraber parasal açıdan minion kesme üzerine değil de champ kesme üzerine kurulu bi' champtir.
    bu söylediklerim ap poppy için geçerli, ad hakkında pek bir bilgim yok, sevmem kendisini. ap candır, en asil duygunun buildıdır. :)

küçük bi not giriyim dhaber trollerine özel : "leyt geymde iyi diğğğlll ki oğğğ hihihihihiihihihi" gibi yorumlarınızı özelden iletirseniz sevinirim :) görüşleriniz çok değerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

bi kaç öğüt verim ( poppy ile rankedda %78 civarı bi win ratem vardı, 20-40 arası bi oyun oynamıştım rankedda poppy ile. :) ). eğer 5 kişinin arasına dalıp adamı tek vuruşta indirebilecek bi durumdaysan ultiyi o adama değil de stunu olmayan , az dmg vuracak bi adama at. adamı öldürdükten sonra karşı takımda hala 1 kişi sana vurabilir. 3-4 saniye kaçman için yeter de artar bile ( tabi takımın mal değilse ).
    takım combatlarında görevin carry'i combat dışı bırakmak, öldürmek . diğer karakterlerin aksine poppy ile solo oynar gibi oynayabilirsin. girersin combata olmadı birine ulti atar w basar kaçarsın , yolunda düşman minionu varsa ona da e atar hızlıca kayar gidersin.
    ve poppy özellikle early-late gamede daha bi etkin olmakla beraber parasal açıdan minion kesme üzerine değil de champ kesme üzerine kurulu bi' champtir.
    bu söylediklerim ap poppy için geçerli, ad hakkında pek bir bilgim yok, sevmem kendisini. ap candır, en asil duygunun buildıdır. :)

küçük bi not giriyim dhaber trollerine özel : "leyt geymde iyi diğğğlll ki oğğğ hihihihihiihihihi" gibi yorumlarınızı özelden iletirseniz sevinirim :) görüşleriniz çok değerli.

Aksine late gamede çok iyi yaŞahsen bir maçımda oyunu neredeyse almak üzereyken karşı taraf ezilmişken aralarından bir poppy güneş gibi parladı ki kendi başına 700 ap kasıp oyunu aldırdı takımına.Dikkatimi çekende takım savaşında ultiyi nunuya atması ve rahat rahat gezmesi.Ultiyi en az dmg verebilecek olana atmak doğru olan yani dediğin gibi

• poppy icin en altın kural sheeni ne kadar erken alırsan okadar cok kill alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk trnity yapıyorum arkasından infinty (saçma ama gzl oluyor e - q' dan sonra) ama full ap yapmak istiyorum hangi itemleri alıyım ?
  • quote:

bi kaç öğüt verim ( poppy ile rankedda %78 civarı bi win ratem vardı, 20-40 arası bi oyun oynamıştım rankedda poppy ile. :) ). eğer 5 kişinin arasına dalıp adamı tek vuruşta indirebilecek bi durumdaysan ultiyi o adama değil de stunu olmayan , az dmg vuracak bi adama at. adamı öldürdükten sonra karşı takımda hala 1 kişi sana vurabilir. 3-4 saniye kaçman için yeter de artar bile ( tabi takımın mal değilse ).

Yani poppye ability power mi dizeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: batudodo

quote:

Yani poppye ability power mi dizeyim ?

skilleri magic damage sen isterden dps kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 14 Şubat 2011; 21:00:27 >

• dps de iyidir ap de iyidir.ap oynamak isteyenlere ipucu vereyim deathfire grasp kasarsanız ulti attığınızda daha fazla damage vuruyor aynı şey ignite için de geçerli.ayrıca magic penetration da poppy için çok önemli bol tank varsa void staff 1 tank varsa haunting guise iyi gidiyor.benim önerdiğim build : deathfire grasp,lich bane,rabadon deathcap,haunting guise,sorcerer's boots.oyuna iyi başlarsanız bi mejai de sıkıştırın araya
  • ap poppy mükemmeldir.Ultiside çok işe yarıyor takımla birlikte tower yıkmaya gittiğinizde altında bekliyen heriflerle karşılaşınca ve girmeye cesaret edemiyince devreye poppy giriyor basıyor ultiyi pat giriyor içlerine 1 tanede kill alıyor takım arkadan gelince zaten hepsi ölmüş oluyor gank yaparken eve ile birlikte çok hoş oluyor. Q skıll'inin cd'si çok düşük olması bence heroya ayrı bi güzellik katıyor.Poppy ile ghost ve ignite vazgeçilmezim w i basıp ghostu basınca kaçıcak adam çok nadir.E skıll'i ile kaçmasıda gayet basit yukarda bi arkadaşımız örneğini vermiş ad poppy 1 2 kere denedim memnun kalmadım.Ap Poppy Mage karakterlere yani dayanıksız olan ashe , karthus ve bunlar gibi herolara %75'den instant vurunca dahada zevk alıcaksın.Ad deneme bile derim.

İtemlere Gelince Başlarken Doran Ring Alıyorm Mana başlarda sorun oluyor.Sonrasında Sorcerer's Shoes. 3 4 Kill Aldığımı varsayarak Hiç Birşey Yapmadan Rabadon's Deathcap Yapmaya başlıyorum.Sonrasına Lich Bane.Eğer Karşıda Tank Çoksa Void Staff.Hp Yönünden sıkıntı çekiyorsamda Rylai's Crystal Scepter yapıyorm.Son İtemide Genellikle bu kadar uzucağını düşünürsek Guardian Angel.(eğer sakin düzenli kamikaze yapmadan oynuyosan mejai stacklamanı öneririm)

Skilleri ise Q > E > Q > W > Q > R olarak veriyorm tabi bu sana kalmş eğer yanında sion pant gibi bi arkadaşın varsa fb'i almak istiyorsanız E verebilirsin tabi herkesin oynayışı farklı ben bu itemlerle bu şekil oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 15 Şubat 2011; 14:44:26 >

• Poppy denemek istiyorum var mı düzenli bir build sunabilecek olan? Herkes AP önermiş ama düzgün bir build de göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Poppy denemek istiyorum var mı düzenli bir build sunabilecek olan? Herkes AP önermiş ama düzgün bir build de göremedim.

ap poppy oynamadım ama üstteki build mantıklı duruyo ama rabadondan önce sheen rush yapılmalı bence direk

edit: şimdi denedim crystal ve 2potla baslayıp sheen rush sonra sorcerer's boots metaj(oyununa göre) kage's lucky pick lichbane yapınca dağıtıyo sonrasını göremedim daha ama rabadon yapıcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 1 Haziran 2011; 19:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: W

Poppy denemek istiyorum var mı düzenli bir build sunabilecek olan? Herkes AP önermiş ama düzgün bir build de göremedim.

ap poppy oynamadım ama üstteki build mantıklı duruyo ama rabadondan önce sheen rush yapılmalı bence direk

edit: şimdi denedim crystal ve 2potla baslayıp sheen rush sonra sorcerer's boots metaj(oyununa göre) kage's lucky pick lichbane yapınca dağıtıyo sonrasını göremedim daha ama rabadon yapıcaktım

1. Doran
    2. Sorcerer Shoes
    3. Shen
    4. Rabadon
    5. Lich Bane

Cidden iyi oldu bu
  • eskiden full ap yapıyordum yukarda yazmışım ama şimdi rankedda oynadığımda

trinity
    phantom
    rylai
    last whisper
    guardian angel

bot olarakta genellikle mercury bot yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

eskiden full ap yapıyordum yukarda yazmışım ama şimdi rankedda oynadığımda

trinity
    phantom
    rylai
    last whisper
    guardian angel

bot olarakta genellikle mercury bot yapıyorum

Hocam senin build'le gayet iyi oynuyorum yukarıdaki Bir shen eklemesi yapıyorum ona başta işte iyi oluyor. Bu verdiğin AD build daha mı iyi peki? Baya kavradım Poppy'i ve eğlenceli bir hero, çok sağlam vuruyor yakaladımı affetmiyor. Ad mi önerirsin?
  • valla başta ap daha iyi gibi geliyordu ama bu yaptığım itemler ilede güzel oluyor istersen bi dene
  • 1)Trinity
    2)Berserker
    3)Phantom
    4)cleaver
    5)infinity edge
  • Poppye berserker greaves almayın , mercury - ionian boots - sorcerer boots üçlüsünden birini alın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.