Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serkan sana cevap yazdıktan hemen sonra baktım postayı bizim mahallenin göndericisine teslim etmişler bugun teslim ederler heralde bende yarın sana kargolarım aksilik olmazsa
  • Ok, abi teşekkürler sana zahmet olacak. 5 kumanda kullanmaktansa 2 kumanda da iyiydi ama Harmony'nin rahatına alışınca fazla geliyor. Sonrasında Ahmet bey'in Logitech'in veri bankasına eklediği konfigürasyonu kurarız artık.
  • Sanırım logitech de direk c200 ayarları vardır.Direk atarsak harmony e çalışması lazım. Öyle değilmi
  • Ben C-200 ilk geldiğinde kullanamasam bile Harmony'ye C-200'ü ekleyeyim diye düşündüm, denedim, ama bu cihazla kullanılamamaktadır falan gibi bir uyarı çıkmıştı. Yapamazsak Ahmet üstad'dan yardım isteriz.
  • Ben malesef sizin mesajı kaçırmıştım.
    Macaristandaydım sanırım.
    Hatta döndükten sonra yazınızı görmüş ve cevap yazmıştım.
    Neyse...

Yeniden almak isteyen veya satmak isteyenler olursa haber versinler lütfen.
  • Bu arada yazarken aklıma geldi.
    Sancak bilgisayarı arayarak Ir Kumanda setlerinin durumunu sordum.

Önümüzdeki hafta Çarşamba yada perşembe stoklara girecekmiş.
    Fiyat ürün geldikten sonra belli olacakmış.

Bekleyelim bakalım.
  • Yeni IR kumandalarınız hayırlı olsun.
    +
    Bildiğiniz gibi harmony ye tanıtım yaptıktan sonra, ayarları network aracılığı ile harmonyye upload ettiğimi daha önce belirtmiştim.
    Size kalan;

network e bağlanıp doğrı ürünü seçmek hepsi bu! netten ayarları download eder.
    Harmony 2 den fazla ayar upload edilmmişse en çok kullanılanlardan ortak bir yar çıkarıp sunar.
    artık birebir beim ayarla gelmeyebilir :)

++

sancakın aksesuraları 15 güne kadar getireceği bilgisini bir önceki sayfada yazmıştım.

+++

True HD ve DTS-HD MA sesleri aldığımı belirtmiş ara sayfalarda kaybolmasın diyerek te 1. mesaja eklemiştim

......

AVR niz destekliyormu HD sesleri?
  • @pharmacist
    Aynı dosyayı C-200 de oynattığımızda Ses özelliklerini Digital ayarladığımızda, Denon AVR ekranında DTS, ses özelliklerinden Analog seçtiğimizde de Multi Channel In görünüyor. Yani DTS-HD ve MA sesleri alamıyoruz.

Acaba AVR de ayar mı yapmak gerekiyor. m2ts dosyalarında DTS-HD ve MA sesleri alabilen var mı? Neticede a-110 ve ses decode encode özellikleri, bir AVR ye göre çok kısıtlı olan panelde bu sesleri alabiliyoruz. Bunun bir yolu var mı?

Ben Denon 1910 AVR kullanıyorum, C-200'e HDMI ile bağlı. Dolby True HD veya DTS Master Audio formatlarında bir işlem yapmama gerek olmadan tanıyor ve AVR ekranında MAVİ renkli ikon ve yazı çıkıyor. Ama dediğim gibi bir ayar değiştirmem gerekmiyor kendisi tanıyor.

Serkan, m2ts dosyası mı, yoksa Blu-Ray klasöt halinde menülü film mi baktığınız. Ben de de Blu-ray menülülerde problem yok, ama m2ts lerde göstermiyor. Eğer m2ts dosyalarından bu sesleri alıyorsanız audi/ses ayarlarını buraya aktarman mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmacist -- 26 Mart 2010; 15:29:46 >

• Kimseye NAS server lazım değilmi arkadaşlar?
    +
    492 TL ye alınmış ürün 35 gün sonra full paketi ile,
    üstelik kargo bedeli ödenerek kaça satılır?

• Orijinalden alıntı: pharmacist

@pharmacist
    Aynı dosyayı C-200 de oynattığımızda Ses özelliklerini Digital ayarladığımızda, Denon AVR ekranında DTS, ses özelliklerinden Analog seçtiğimizde de Multi Channel In görünüyor. Yani DTS-HD ve MA sesleri alamıyoruz.

Acaba AVR de ayar mı yapmak gerekiyor. m2ts dosyalarında DTS-HD ve MA sesleri alabilen var mı? Neticede a-110 ve ses decode encode özellikleri, bir AVR ye göre çok kısıtlı olan panelde bu sesleri alabiliyoruz. Bunun bir yolu var mı?

Ben Denon 1910 AVR kullanıyorum, C-200'e HDMI ile bağlı. Dolby True HD veya DTS Master Audio formatlarında bir işlem yapmama gerek olmadan tanıyor ve AVR ekranında MAVİ renkli ikon ve yazı çıkıyor. Ama dediğim gibi bir ayar değiştirmem gerekmiyor kendisi tanıyor.

Serkan, m2ts dosyası mı, yoksa Blu-Ray klasöt halinde menülü film mi baktığınız. Ben de de Blu-ray menülülerde problem yok, ama m2ts lerde göstermiyor. Eğer m2ts dosyalarından bu sesleri alıyorsanız audi/ses ayarlarını buraya aktarman mümkün mü?

Buna dikkat etmemiştim üstad, menülü bluray'lerde alıyorum ama, m2ts'de hatırlamıyorum. Hazırda bir dosya varsa ve rapid'e upload yapabilirsen deneyeyim akşam. Aynı dosyada denemiş oluruz.

• Buna dikkat etmemiştim üstad, menülü bluray'lerde alıyorum ama, m2ts'de hatırlamıyorum. Hazırda bir dosya varsa ve rapid'e upload yapabilirsen deneyeyim akşam. Aynı dosyada denemiş oluruz.

Serkan, sende Blu-ray dosyası varsa, Stream klasörünün içindeki en büyük m2ts dosyası film dosyasıdır. Upload edilecek gibi değil, herbiri 30-40 gb.

• Orijinalden alıntı: pharmacist

Buna dikkat etmemiştim üstad, menülü bluray'lerde alıyorum ama, m2ts'de hatırlamıyorum. Hazırda bir dosya varsa ve rapid'e upload yapabilirsen deneyeyim akşam. Aynı dosyada denemiş oluruz.

Serkan, sende Blu-ray dosyası varsa, Stream klasörünün içindeki en büyük m2ts dosyası film dosyasıdır. Upload edilecek gibi değil, herbiri 30-40 gb.

Ok, abi akşam menülü demo bluray dosyalar vardı, onların içinden m2ts dosyasını farklı bir yere kopyalar bakarım, akşamda yazarım buraya. Sonrasında bakarız gerekirse ayarları karşılaştırırız.
  • Serkan kumandalar geldi.Paketleme çok kötüydü. Ambalajı filan yırtılmıştı ama neyseki ürümler sağlamdı denedim.
    Neyse hemen c200 ü yüklemeye çalıştım. İki secenek cıktı IRK-200 ve C-200 .Hangisini sececeğimi bilemedim önce c-200 ü sectim bir hata verdi kullanılamaz gibi filam bende IRK-200 ü yükledim ama C-200 ü çok iyi kontrol etmiyor. En önemli olan dörtlü yön tuşunun ortasındaki OK tuşu çalışmadı.Mecburen sağ en altta enter tuşuyla okeylemek gerekiyorki buda hiç kullanışlı olmuyor. Ahmet bey siz uzun zamandır kullanıyorsunuz.VArmı bir problem yada biz yanlış mı yapıyoruz bi yerlerde
  • Merhaba.
    Gördüğüm kadarıyla bu forumda bulunanlar en tecrübeli görülen, ahmet bey'in deneyimlerinden istifade etmek istiyor. Benimde bir sorum olacaktı daha öncede belirtim 2.el olarak aldığım harmony 785'i kumandaya c200'ü (sizin yüklediğiniz) adepte etmek için Add device penceresinde sırasıyla Device--Manufacturer--Model kayar pencerelerine hangi tanımlamaları yapmamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazruzgar -- 26 Mart 2010; 21:56:32 >
  • Logitech harmony için veri tabanından c-200 üde secsek ırk-200 üde secsem değişen birşey olmadı orta ok tuşu çalışmıyo.Başka eksikleri varmı bilmiyorum ancak ora ok tuşu çalışmayınca sinirden attım bir köşeye zaten. Kolaylık olsun dedik bu harmony ile bunu kulanmak şu an için resmen işkence
  • " girayhan1 " aceba Device--Manufacturer--Model kayar menülerinde neleri seçtiğinizi belirtmeniz mümkün mü?
  • Computer--media center Pc----Popcorn----C-200 yada IRK-200
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Computer--media center Pc----Popcorn----C-200 yada IRK-200

C-200 seçiniz...
  • C-200 de sectiğimde orta ok tuşu çalışmıyo Ahmet bey. Kaç defa kadlırıp tekrar tekrar kurdum nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

C-200 de sectiğimde orta ok tuşu çalışmıyo Ahmet bey. Kaç defa kadlırıp tekrar tekrar kurdum nafile

Devices altından Customize button

"Select" ata olur biter :)

++
    Ekleme;
    Önceki sayfalarda tuş atamaları resmini eklemiştim. Topiğin 7. Sayfası 10. mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 26 Mart 2010; 23:42:33 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.