Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet bey kumanda 1 yıldır bende bunu bilmiyordum. Gece gece beni ne büyük bir dertten kurtardınız bir bilseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Ahmet bey kumanda 1 yıldır bende bunu bilmiyordum. Gece gece beni ne büyük bir dertten kurtardınız bir bilseniz

Forum ve DH ne içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Forum ve DH ne içindir.

Cevabıda ben vereyim

Reklamlarla savaşmak içindir

Resimdeki gittigidiyor nasıl kaldırılır allahaşkına

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

• Bu alet derya denizde ben hala programına alışamadım.
    Benim Marantz SR6003 un hdmi out butonunu tanımadı.
    Customize olarak ekledim.

Böylece perdeyeyansıtmak için hdmi çıkşını Hdmi out 2 olarak ayarlıyor artık.

C-200 IR 1 haftaya gelse tek derdim Rf çalışan Motorlu perde kalır.
  • Ahmet Bey herşey güzel paylaşım çok daha güzel...Ama masraf bitmiyor dh ta aklımda nas yok iken siz soktunuzHanımı nasıl kandırırda alırım derdindeyim

• Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Orijinalden alıntı: pharmacist

Buna dikkat etmemiştim üstad, menülü bluray'lerde alıyorum ama, m2ts'de hatırlamıyorum. Hazırda bir dosya varsa ve rapid'e upload yapabilirsen deneyeyim akşam. Aynı dosyada denemiş oluruz.

Serkan, sende Blu-ray dosyası varsa, Stream klasörünün içindeki en büyük m2ts dosyası film dosyasıdır. Upload edilecek gibi değil, herbiri 30-40 gb.

Ok, abi akşam menülü demo bluray dosyalar vardı, onların içinden m2ts dosyasını farklı bir yere kopyalar bakarım, akşamda yazarım buraya. Sonrasında bakarız gerekirse ayarları karşılaştırırız.

Günaydın
    Dün akşam deneyemedim yorgunluktan fakat sabah kalkar kalkmaz denedim. Ahmet Bey'in DTS Demo linkinde paylaştığı demo bluraylari indirmiştim. İçinden en yüksek boyuta sahip m2ts dosyasını başka bir yere taşıdım. Direkt o dosyayı açtım, ses DTS olarak çıkıyor. Aynı demoyu menülü açtıımda ise DTS-HD Master Audio olarak tanıyor, ve AVR'de mavi ikon/lamba yanıyor.
    Sanırım bu, C-200'ün m2ts dosyalarını menülü değilse DTS'e indirgeyip oynattığını gösterir değil mi?
    Bu arada dosyayı menülü olarak açmak istediğimde C-200 kilitlendi, ne yaptıyam çalışmadı, arkadan kapatıp açmak zorunda kaldım, bunu sebebini de anlamadım.
    Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Bu alet derya denizde ben hala programına alışamadım.
    Benim Marantz SR6003 un hdmi out butonunu tanımadı.
    Customize olarak ekledim.

Böylece perdeyeyansıtmak için hdmi çıkşını Hdmi out 2 olarak ayarlıyor artık.

C-200 IR 1 haftaya gelse tek derdim Rf çalışan Motorlu perde kalır.

Harmony ler zaman zaman kendi isteğinize göre customize ayarı gerekiyr.
    ama evdeki en kullanışlı alet.

Activities e DT+ ayarladığıızda
    Tek tuş bütün cihazları
    ilgili giriş çıkış ayarları ile açıyor.
    Kanal DT den Volmue AVR den olmak üzere
    +
    C-200(+IR-200kit) / Harmony@785 ise ; Full Fonksiyon kullanmaktayım.

+++
    Bende 3D projeksiyon ve BD player bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 27 Mart 2010; 10:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Ahmet Bey herşey güzel paylaşım çok daha güzel...Ama masraf bitmiyor dh ta aklımda nas yok iken siz soktunuzHanımı nasıl kandırırda alırım derdindeyim

WAF zaten bizlerin hobi sinde en zor kısım.
    +
    NAS müthiş birşey.
    Bütün medyalarınızı atıyorsunuz.
    Ağdaki bütün cihazlar nasa ulaşıp play edebiliyor.
    Daha ne olsun.
    +
    Diğer husus ta bütçe meselesi o nedenle insamlara şunu al diyemiyorum.
    f/p olarak zyxel çok iyi.
    Qnap bu konuda f/p durumunda f tarafı abartı!

• arkadaşlar

m2ts dosyasını, mkv gibi düşünün.
    bu formatlarda HD ses desteği henüz yok.

Yanlış anlaşılmasın!
    c-200 de değil! dosya isimlerinde truehd yazmasına rağmen hd ses olanı henüz görmedim!
    +
    HD ses için
    bd.iso, Blu-Ray(BD-ROM ile) yada BDMV klasörü olmalı...
  • - external SRT subtitle support for BD playback
    - name the SRT file same as BD folder/ISO name, in the same directory

Nasıl yapılıyor? Bilgi olan var mı?
  • quote:

.....Yapılandırmadan Sonra “DONATE” diyoruz.
    Kumandaya yuklenmesi için de “REPLACE REMOTE” diyoruz.
    Kolay Gelsin.

Bilgiler çok güzel,düzenli okuyorum,zamanım az,fazla yazamıyorum,emeğinize tekrar çok teşekkürler.
    Bendeki harmony 885'in de bazı tuşları uyumsuz,sizin yaptığınız 785 ayarlarını hesabımda "customise buttons" yaptım,sonra programdan çıkıp girsem dahi yeni tuş ayarları 7.7.0 software'inde duruyor.Bundan sonra "update remote" demek yeterli mi,"donate" seçeneğini göremedim,yoksa "replace remote" mu demem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

quote:

.....Yapılandırmadan Sonra “DONATE” diyoruz.
    Kumandaya yuklenmesi için de “REPLACE REMOTE” diyoruz.
    Kolay Gelsin.

Bilgiler çok güzel,düzenli okuyorum,zamanım az,fazla yazamıyorum,emeğinize tekrar çok teşekkürler.
    Bendeki harmony 885'in de bazı tuşları uyumsuz,sizin yaptığınız 785 ayarlarını hesabımda "customise buttons" yaptım,sonra programdan çıkıp girsem dahi yeni tuş ayarları 7.7.0 software'inde duruyor.Bundan sonra "update remote" demek yeterli mi,"donate" seçeneğini göremedim,yoksa "replace remote" mu demem lazım?

Software ayarlarında değişiklik yapmışsanız next lerden sonra "donate" çıkar.

Değişiklik yapmamışsanız sadece "replace remote" software deki ayarları kumandaya yukle demektir.

• bu cihazı online satan bir yer varmı
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: finitura

bu cihazı online satan bir yer varmı
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
    saygılarımla

1- Distribütör > online >http://www.popcornhour.com.tr/
    2- Mağazadan >http://www.electroworld.com.tr/Magazalar.htm

• Arkadaşlar;
    Popcorn A110 un ethernet çipi aynen c200 deki gibi 10/100 olmasına rağmen sanki çipi c200 kadar kaliteli değilki aktarım hızı aynı şartlarda c200 e göre cok düşük.
    Aklıma şu aşagıdaki linki olan ürün geldi.Araştırdım Ethernet portu olmayan cihazlara yada ethernet portu bir şekilde bozulmuş olan cihazlar için gigabit ethernet portu sağlıyor usb den. Sizce bu ürünle cihazlarımızı gigabit ethernete dönüştürebilirmiyiz. Ancak burda aklıma 2 soru geliyor
    1- Hernekadar A110 yada C200 artık ethernet portunu bu cihazı taktığımız zaman kulanmayacaksak yada ihtiyacımız kalmasa bile bu taktığımız yeni usb to ethernet aparatının çipi chazdaki ethernet çipiyle aynı olması lazımmı yoksa alakası yokmu.
    2- Bu tip usb cihazlar driver isteyebilir.İstermi onuda bilmiyorum ama isterse bu durumu nasıl aşarız.Bunu yapabilsek cihazların tadındanda yenmez şimdi. Ne dersiniz bir tane sipariş edip denemekte fayda varmı yoksa boşu boşuna uğraşmayalımmı

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3504463&CatId=589

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 28 Mart 2010; 2:25:48 >

• Bu cihaz bilgisayarda is gorur. Popcorn da surucusu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşlar;
    Popcorn A110 un ethernet çipi aynen c200 deki gibi 10/100 olmasına rağmen sanki çipi c200 kadar kaliteli değilki aktarım hızı aynı şartlarda c200 e göre cok düşük.

Kalite ile ilgili değil!
    C-200 de Gbps
    A110 da 100Mbps ethernet switch var.
    +
    C-200 henüz yazılımsal olarak Gbps desteklemiyor ama kendi sitesinde bazı Gbps switch lerle Gbps olarak kullanıldığı yönünde onaylar var.

++
    link için sağol.
    Aradığım başka birşeybuldum.
    +++
    USB den nasıl Gbps ethernet oluyor onuda anlamadım!
    Çünki USB 2.0 max.480Mbps transfere sahiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

- external SRT subtitle support for BD playback
    - name the SRT file same as BD folder/ISO name, in the same directory

Nasıl yapılıyor? Bilgi olan var mı?

Kendi sorumu ben cevaplayayım. aA tuşuna bastığınızda external subtitle çıkıyor. Gerekli ayarları oradan yapıyorsunuz.

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi
  • Bilgi için teşekkürler, ben de merak ediyordum. Son firmware ile gelen bu harici altyazı desteğinin nasıl yapıldığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Bilgi için teşekkürler, ben de merak ediyordum. Son firmware ile gelen bu harici altyazı desteğinin nasıl yapıldığını.

Basit ve faydalı bir eklenti. Bu cihaz gerçekten harika.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.