Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi bir sürede buna takarsın :)

Ama gerçekten çalışıyor eozen81 in verdiği o rar dosyaları.
    Sanırım sen hata yapıyorsun.
    Hemde çok kaliteli kaydı var.
    Senin "ENIGMA" dan kat be kat kaliteli kaydı var. Konser olmasına rağmen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 8 Şubat 2010; 20:43:48 >
  • akadaşlar torent olayını resimli anlata bilirmisiniz ben okadar ugraştım yapamadım .
    saygılar

Bide resim eklemek istiyorum dosya büyük diyor ne yapmalıyım
    600*480 256kb resimi almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Serkan üstteki mesajım sana değil;

Şimdi bir sürede buna takarsın :)

Ama gerçekten çalışıyor eozen81 in verdiği o rar dosyaları.
    Sanırım sen hata yapıyorsun.
    Hemde çok kaliteli kaydı var.
    Senin "ENIGMA" dan kat be kat kaliteli kaydı var. Konser olmasına rağmen!

Üstadlar belki de benim b.sayardan dolayı c-200 de çalmadı o zaman. Bende bu şekilde dosyalar çıktı ; Ben bu dosyalar nedir, nasıl birleştirilir bilmiyorum o yüzden c-200 de direkt denedim, görmedi. Siz ne yaptınız bu aşamadan sonra?

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

• Farklı olan dosyayı tıklıyorsun.
    prtlardan yeni bir ac3 uzantılı dosya oluşuyor.
    onu c-20 e atıyorsun
  • @Ahmet, kırmayıp, ac3 dosyasını denediğin için teşekkür ediyorum

Yalnız kafama takılan şu var : A-200'de eksik olan Full BD navigation yazılımsal olarak bir eksiklik değil mi peki, yani bluray iso'larında oynatma ya da navigate ederken bir eksiklik gibi algıladım da ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@Ahmet, kırmayıp, ac3 dosyasını denediğin için teşekkür ediyorum

Yalnız kafama takılan şu var : A-200'de eksik olan Full BD navigation yazılımsal olarak bir eksiklik değil mi peki, yani bluray iso'larında oynatma ya da navigate ederken bir eksiklik gibi algıladım da ben?

Eksiklik değildir
    Bu sorunun geleceğini düşündüğümden aşağıdakini de eklemiştim.
    iso nav. farklı, sürücü nav farklı?

Other Formats:
    ISO, IFO navigation
    AVCHD navigation
    Simple BD navigation

• İçime kurt düştü Ahmet, TF'de bir arkadaş şöyle yazmış :

quote:

Benim okuduğum kadarıyla A200 BD-Lite destekliyormuş. Yani BR film diskindeki orijinal menüyü değil de cihazın kendi basit menüsünü gösteriyor. Ama yine bazı filmlerin menüsünü gösterdiği olmuş ve bazılarında bd-lite bile çalışmamış. Zaten bu C200 ile aynı çip kullandığı için çipi Dune 3.0 veya BD-1 in bir alt versiyonu ve yanlış bilmiyorsam full BD-ISO-ROM desteklemiyor ve desteklemeyecek diye biliyorum.

Ayrıca A200 de sata bluray bağlayacak yer yok ki. Eğer HDDsiz ve üst kapasız kullanırsanız belki HDD yerine sata bluray takılır ama onun dışında harici BD-ROm olması gerekiyor. BD-1'de de harici olması gerekiyor ama artı yanı BD-1de e-sata girişi de olması ki bu da esata BD-ROM (varsa böyle birşey) için gerekebilir.

Dune serisi dışında HD audioları bitstream yapan başka bir cihaz da yok. Tabi böyle bir isteğiniz varsa.

Yani ben bir bluray rom alırsam A-200'e bağlayamayacak mıyım bu durumda? Bağlasam da iso menülerinde eğer ki bir kısıtlama olacaksa ne anladım o işten? Artık bu tip cihazları bluray isolar ve bluray medyalar için alıyoruz nihayetinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 9 Şubat 2010; 20:02:47 >

• Her söylenene inamamayı öğrendim ve seninde öğrenmiş olacağını düşünüyorum.

A-200 ün;
    BD-ROM desteği olmadığını karşılaştırma linkinde yazyor görmüş olmalısın
    Buda Teknık özelliklerihttp://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=productspec&item_id=20

HDD içerisindeki tüm dosyaları C-200 gibi oynatacağı yazıyor.
    Ayrıca Chip konusuna da deyinmek gerekirse bir alt değil.

Kullanmadan da spect tine göre ancak bu kadar söyleyebilirim.
    +

C-200 almamış olsaydım.

A-200 alırdım
    veya
    Yine sancak ın distribütörlüğünü aldığı "Dune BD-Prime 3" alırdım ama hatırlatması bu deli paradır!

• Arkadaşlar;

Bugün yeni bir eklenmiş özellik keşfettim :)
    Aşağıdaki FW den sonra; Yok dediğim Video görüntüsü için
    Parlaklık,
    Contrast,
    Hue,
    Gamma,
    Ayarları aktif olmuş.

* Artık AVR nizin/TV nizin görüntü ayarları ile oynamadan C-200 üzerinden ayar yapıp TV/AVR nizdeki tek ayarı kullanabilirsiniz.
    Bu benim çok hoşuma gitti.

** Ayarları açabilmek için;
    Film oynarken C-200 Kumandasından "SETUP" tuşuna basmanız gerekli.
    Film duruyor ve yukarıdaki ayarlar geliyor.
    Filmin görüntüsü ekranda olduğundan ayarlar için kolaylık sağlanıyor.
    Ayarlamanız bittikten sonra tekrar setup basarsanız film devam ediyor.

- Release Date : 29 January 2010
    - Firmware Version : 02-02-100118-19-POP-408-000
    - NMT apps: 02-01-100119-19-POP-408
  • C200 hakkındaki ilk değerlendirmelerimden biri şöyleydi:

"Görüntü performansı anlamında A110'a hiçbir artısı olmadığını söyleyebilirim. Hatta tam da emin değilim ama sanki görüntü biraz daha karanlık ve keskinlik daha az gibi geldi. Cihazı biraz daha test etmem lazım."

Artık yeterince karşılaştırma şansım oldu. Kesin olarak söyleyebilirim ki ne parlaklık ne keskinlik ne de renk anlamında A110 ile C200 arasında bir fark yok. C200 daha karanlık göstermiyor ve daha az keskin değil. Dolayısıyla bu yorumumumu düzeltiyorum.

Selamlar.
  • Yeni gelişmelerden bizi habersiz bırakmadığın için teşekkürler Ahmet
  • @Ahmet, NMT forumunda sordum A-200'ün BD navigasyon olayını,

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=36358

Ne yazıkki doğru, Lite BD denen bir navigasyon varmış, Full BD navigasyonu için sadece C-200'de lisans varmış.
  • Sayın PCH kullanıcıları,

Şimdi abest kaçabilir ama hızlı bir aksiyon almak için soruyorum, Evimde 10 mbit quicknet wireless var, ve ben C-200 alırsam wireless ile dosya transferi yapabilmek için (FTP sanırım daha hızlıymış) veya işte şu C-200'deki online arayüzleri (Youtube falan) kullanabilmek için ekstra bir malzeme almalı mıyım? Evetse sitedeki 20$ lık Popcorn Hour WN-150 mu yoksa diğer 50$ lık aparat mı, daha önce hiç NMT tecrübem olmadığından emin olmak adına soruyorum.
  • Kullanıcı listenize beni de ekleyin

Bugün Electroworld'den 769 TL / 10 taksitle aldım, güzel tarafı %10 hediye çeki verdiklerinden nette 690 TL'ye falan geldi

Aleti orada açık halde bir USB'ye bağlamışlardı, mkv film oynattı eleman sağolsun, altyazıları falan kontrol ettim, gerçekten istediğim gibiydi. Ancak şimdi şu wireless için zamazingo almalı mıyım ve HDD takmalı mıyım karar veremiyorum, önce alete bir alışayım bakalım.
  • quote:

Sayın PCH kullanıcıları,

Şimdi abest kaçabilir ama hızlı bir aksiyon almak için soruyorum, Evimde 10 mbit quicknet wireless var, ve ben C-200 alırsam wireless ile dosya transferi yapabilmek için (FTP sanırım daha hızlıymış) veya işte şu C-200'deki online arayüzleri (Youtube falan) kullanabilmek için ekstra bir malzeme almalı mıyım? Evetse sitedeki 20$ lık Popcorn Hour WN-150 mu yoksa diğer 50$ lık aparat mı, daha önce hiç NMT tecrübem olmadığından emin olmak adına soruyorum.

Mini Wi-Fi kart kullanıyorum.
    Adoni de o 20$ lık WN150 den de var. mini kart da var.
    Kıyası en iyi o cevaplar.
    +
    Bence kullanım montaj kolaylığı ile wn 150 gibi duruyor.
    Mi Wi-Fi var bende ama 100Mbps destekli cihaz. Henüz 300Mbps desteği yok.
    +
    Kablo sıkıntınız yoksa en iyi kablo ile olacaktır.

• quote:

Kullanıcı listenize beni de ekleyin

Bugün Electroworld'den 769 TL / 10 taksitle aldım, güzel tarafı %10 hediye çeki verdiklerinden nette 690 TL'ye falan geldi

Aleti orada açık halde bir USB'ye bağlamışlardı, mkv film oynattı eleman sağolsun, altyazıları falan kontrol ettim, gerçekten istediğim gibiydi. Ancak şimdi şu wireless için zamazingo almalı mıyım ve HDD takmalı mıyım karar veremiyorum, önce alete bir alışayım bakalım.

Hayırlı olsun.
    Aramıza hoşgeldin.
    Mükemmel bir alet sahibi olmuş oldun.
    Güzel günlerde kullanmak Nasip olsun.
    +
    Üstteki mesajımda da belirttim. Kablo sıkıntısı yoksa en sağlıklısı kablo
    Yakında da 1Gbps desteği gelir, bazılarına göre zaten var.
    +
    Mutlaka ve mutlaka
    1 tane 2,5 luk HDD bağlamanı öneririm.
    Hem NMT uygulamaları hem Dinleyeceğin müzikleri oraya atarsın.
    Artı sen torrent de kullanıyorsundur gerkeli işte...

Önereceğim 2,5 luk HDD ise kapasite sana kalmış
    WD 2,5" 500GB 8MB Cache Sata2 Scorpio® Blue™ Notebook Disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 11 Şubat 2010; 18:51:36 >

• Üstad, teşekkürler, daha iyisi herkese inşallah.

- Kablo sıkıntısı var, keza PCH ile PC çok başka odalarda olacak, peki wi-fi için şimdi bu 20$lık WN-150 ile 50$'lık MN-200 arasında tam olarak ne fark var?

- Farz edelim ki, ikisinden birini aldım, bu durumda ben Ağ üzerinden PC'deki 1080P'leri ya da bluray iso'ları takılmadan izleyebilecek miyim? Yoksa tek avantajı, onları PC üzerinden PCH'deki dahili HDD'ye atmak mı?

- NMT uygulamasının tam olarak avantajı ne olacak, yani içteki HDD'ye kuracağımız yazılımla arşiv çalışmasını mı yapmış olacağız, işte şu uygulamalarla filmleri dizileri listeleme vsi gibi. Tek artısı NMT'nin bu mu?

- Bir de neden note-book HDD önerdin, normal 3,5'luk bir HDD önermedin, özel bir sebebi var mı? Keza neredeyse o fiyata 1 TB'lık 3,5'' HDD'ler var?

Şimdilik bu kadar, ama şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 11 Şubat 2010; 19:34:39 >

• Ben 3.5 inç kullandım ama Blu ray yuvası doldu. 3.5 de de bir sorun olmadan kurabilirsiniz.
    100 mbit bağlantı ile blu ray isoları takılmadan izleyeceğinizi düşünüyorum. Zaten en iyi ihtimalle 40-50 mbit veri transferi var.
  • Bende Bluray yuvası dolmasın diye 2,5" alacağım. Hatta düşüncem WD'nin ve Seagate'in 7200 RPM, 16 MB cache'li notebook harddiskleri var. Bunlardan birini alıp laptop'a, laptop'tan çıkanı da C-200'e takmak istiyorum. Ahmet bey'in tavsiyesi ile denemek için laptop'takini çıkarıp C-200'e taktım, çalıştı sorunsuz. Tek sorunum şu ki, b.sayara performans artışı sağlasın diye almak istediğim bu iki HD'yi de bulamadım henüz.
  • Cevaplar için teşekkürler, zar zor aleti Nete bağlayabileyim diye monitör'e bağladım ve son fw update'ni yaptım ancak

1) Wi-fi'yi hiç tanıtmama gerek kalmadı, direk gördü, ancak youtube ya da Apple Trailers videolarını tıkladığımda aşağıdaki hatayı alıyorum, neden olabilir?

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

2) Şu an ethernet kablosu ile wireless modeme bağlı PCH, ancak PCH'de herhangi bir dahili HDD yok, bu durumda ben bilgisayarımdaki filmleri müzikleri, yani bunların olduğu klasörleri bu şekilde PCH'den oynatmak için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 11 Şubat 2010; 23:39:43 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.