Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet Bey wn150 denedim ama elimdeki modem sanırım arızalandı test sonucu alamadım yarına airtiesın n destekli modemi gelecek onda bakmaya çalışacağım ama anladığım kadarıyla kapsama alanı istediğim gibi değil sanırım satacağım...
  • Bir önceki mesajım güme gitmesin arkadaşlar

Bir de ek olarak WN-150 ile MN-200 arasında ne fark var tam olarak? Biri 20$ diğeri 50$, acaba adoni'nin şikayet ettiği gibi kapsama alanında mı fark var?
  • Biryerlerde okumuştum; WN-150 150Mbps destekli,MN-200 ise 300Mbps destekli,MN-200'de 3 anten takıldığı için çekim mesafefesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 12 Şubat 2010; 15:11:49 >
  • @Ahmet,

üstad tavsiye ettiğin 500 GB'lık 2,5'' Satayı + MN-200 + IR Kit'i sipariş ettim, kesenin ağzı açıldı anlayacağın

Şimdilik network kablosu ile kablolu bağlantı yapıyorum ana PC'le PCH arası, son firmware'i de yaptım. Amacım şu an, PC'deki paylaşmak istediğim klasörleri (yani içinde müzik, film vs.. gibi medyalar olan) PCH üzerinden çalabilmek, yani kablolu bağlantı yaptığım için MN-200 gelene kadar bu şekilde pratik etmek istiyorum.

NMT forumlarını okuyorum da (Özellikle >şu< ve >şu< başlıkları) bir hayli kafam karışmış durumda, henüz ben de NMT uygulamaları kurulu olmadığından bunu yapamaz mıyım, yoksa yapılabilir bir şey ise nasıl olacak, bir türlü beceremiyorum. PCH üzerinde kendi bilgisayarımı (izinsiz dese de) görüyorum ama tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor :

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

500 GB'lık 2,5'' Satayı + MN-200 + IR Kit'i sipariş ettim, kesenin ağzı açıldı anlayacağın

Kesenin ağrı açılmışken bir de logitech harmony 885 veya 900 spariş verseniz tadından yenmez olur,hayırlı olsun.
  • Yok Logitech - 520 var, o kadar açılmasın artık Yukarıdaki konuda bir yardımın olabilir mi acaba?

Edit : Neyse bütün günümü alan sorunu buldum, Win 7'de şu ayarları yapmazsanız PCH'de görmüyor sharing folder'ları, ohh be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 13 Şubat 2010; 23:44:26 >

• Üstadlar herkese merhaba
    En sonunda 2,5" bir HD alarak laptop'a taktım, laptoptan çıkanı da C-200'e taktım. Ağ paylaşımını sorunsuz yapıyordum, b.sayardan c-200'e, c-200'den de b.sayara sorunsuz erişiyordum ama artık erişemiyorum. Biliyorsunuz c-2002ü de ses probleminden dolayı değiştirmiştim.
    Daha önce nasıl yapmıştım, veya kendi mi olmuştu hatırlamıyorum. Şu ağdan bir cihazdan diğerinin içine nasıl ulaşıyorduk yardımcı olacak veya bir link verecek olursa sevinirim, teşekkürler..
  • @blackice, Win7'mi kullanıyorsun ayrıca bağlantı tipin nedir, bildiğimiz ethernet kabloyla mı laptop'la C-200'e bağlantı kuruyorsun?
  • XP kullanıyorum, home edition, ethernet kablosu ile modeme bağlı cihazlar.
  • Hımm anladım, o zaman birebir tarif veremeyeceğim ama şunu yapman gerek :

1) Bilgisayarda paylaşmak istediğin klasörü paylaşıma açıp herkesin görmesini sağla
    2) Ağ menüsüne girip, Bilgisayar adına tıkla ve paylaştığın klasör orada mı emin ol.
    3) C-200'de Setup'dan Network Share'dan Browse yap ve PC ismini sonra da paylaştığın klasörü ara, bulunca Ok'le ve isim ver Örnek "Serkan" böylece listeye eklenmiş olacak ve Source tuşuna bastığında karşına "Serkan" diye gözükecek.
  • Ahmet bey ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar ve saygılar, bende c200 aldım elektroworld den.
  • sinir krizleri geçiriyorum çıldırmış durumdayım arkadaşlar ALLAH rızası için yardım
    Pop corn a-110 daki hiç bir nmt uygulaması çalışmıyor. NMT uygulamaları Başlatılıyor da takılı kaldı ve hiç bir şekilde değişiklik yok başladı yazmıyor hiç birinde sadece myhomeilite açılıyor.Cihazın garantisi var Sancak tan yalnız içindeki 10larca film ne olacak ya :( elle kuramazmıyım bu uygulamarı tekrardan, Popcorn içinde nmt kurulum sihirbazıda saçmalıyor no update available yazıyor ve öyle kalıyor
  • Değerli C-200 kullanıcıları,

Ana menüdeyken "Web Services"a gelip, Kumandadan sol ok tuşunuza basarak soldaki "add/edit" menüsüne gelin ve orada yeni bir URl ekleyin ve isim verin, örnek Trailers gibi.

Ekleyeceğiniz adres :
    http://premii.com/msp/trailers.php

Şimdi artık ekleme işiniz bittiyse, Web Services menüsüne tekrar geldiğinizde en altta bu MSP'yi eklemiş olduğunuzu göreceksiniz, tıklayın ve Youtube'a girin, oradaki fragmanlardan birine tıkladığınızda çalışıyor mu kontrol eder misiniz? Yahoo'daki fragmanları izleyebiliyorum ama Youtube'dakileri açamıyorum, NMT forumlarında söylediğine göre C-200'de Youtube'a giriş engellenmiş-miş

• Arkadaşlar dün akşam yaptığım testler sonucu wn150 mn200 e göre zayıf kaldı yani benim işime yaramadı.Sanırsam satacağım bilginiz olsun...
  • Üstadlar merhaba
    Bir bilenin yardımına ihtiyacım var gerçekten, b.sayardan C-200'ü görebilmeme rağmen şu anda C-200'den b.sayarı göremiyorum. Önce de belirttiğim gibi daha önce oluyordu nasıl yaptım bilmiyorum ama ya C-200, ya da b.sayarın hard diski değiştikten sonra artık C-200'den b.sayara ulaşamıyorum. İşletim sistemim XP Home Edition. Tecrübeli arkadaşlar biraz ayrıntılı şekilde anlatabilirse sevinirim.
    Teşekkürler..
  • @serkan, Win7'ye geç de kurtul birader şu XP'den. Xp mi kaldı artık
  • C200 ile win7 kullanılır
  • POPCORN HOUR dan bilgisayara erişmek için bilgisayarınıa haneWIN NFS server ı kur sorun kalmayacaktır. Bende de rapidshare de premimum downloadlarda sorun var bir türlü download yapamadım kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Premium hesapta verify da sorun yok fakat linki verdikten sonra download a başlamıyor. Download managerin son versiyonunu ve 3.0.7.1 versiyonları yükledim fakat yine olumsuz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyz -- 15 Şubat 2010; 21:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Arkadaşlar dün akşam yaptığım testler sonucu wn150 mn200 e göre zayıf kaldı yani benim işime yaramadı.Sanırsam satacağım bilginiz olsun...

Umarım MN 200 benim işimi görür, keza PCH ile PC arasında bayağı bir duvar var, yoksa network olayı zora girecek Szice çeker mi ? Nalet sipariş 25 Şubat'tan sonra verilecek kargoya, bekle allah bekle

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.