Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E nedir bu 3D lerde takılıyor vb muhabbetleri?

İşlemcidenmi yoksa yazılımdanmı bu dertler?

Daha doğrusu asıl soru şu.

Yazılımla bu sorunlar çözülecekmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

E nedir bu 3D lerde takılıyor vb muhabbetleri?

Bakme her söylene ne.

Hala bana PM den C200 ağdan 1080p film oynatmıyor takılıyor nasıl yaparım diye sorular geliyor.

Oysa çok iyi biliyorum ki NAS tan Full Menülü BDMV veya bd.iso ları takılmadan akıcı bir şekilde oynatıyor/izliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

E nedir bu 3D lerde takılıyor vb muhabbetleri?

Bakme her söylene ne.

Hala bana PM den C200 ağdan 1080p film oynatmıyor takılıyor nasıl yaparım diye sorular geliyor.

Oysa çok iyi biliyorum ki NAS tan Full Menülü BDMV veya bd.iso ları takılmadan akıcı bir şekilde oynatıyor/izliyoruz :)

hocam c200 dediginiz gibi sorunusuz nas usb olsun hicbir bdmw olsun iso olsun takılma olmadan oynatıyoer ama a400 yukarda video olaraktan kıyasladım kimi flm de resmen parca parca ilerliyorkimindede ses takılıyor büyük bir ihtimalle 3-4 yazılım sonra düzelir

• MPC Clup da bir kullanıcı yazmış;http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=29610

Popcorn Hour A-400

Kağıt üstünde yazılanların, hiçbiri yok burada...
  • Merhabalar.
    2 adet A400 şu an önümde duruyor.
    Birini paketinden çıkardım ve networkmediatank sitesinden son fw indirip yükledim.
    Kutusundan cihazımız , adaptör ve power kablosu, arka aydınlatmalı kumanda ve pilleri , Hdmi kablo , Yan hdd için olduğunu zannettiğim vida ve anahtara benzeyen bir aparat, 1 adet esata ve 1 adet usb 3.0 slave usb kablo çıktı.

Sonra 3,4 adet 3D film ile denemeler yaptım.
    Tüm filmleri usb external hdd üzerinden oynattım.

En büyük olan 20 küsür gigabytlık Avatar filmi idi.
    Hatta iso idi, mkv değil.

En hızlı sahnelerde bile herhangi bir kesilme takılma vb göremedim.
    Daha sonra 3 adet 12 ile 8 gb arasında değişen mkv halfsbs 3D film denedim.
    Oynatma açısından sıkıntı yok.

Tabi bu testleri otel odamda 37 ekran bir philips lcd yaptığımı belirtmek isterim.
    3D performansı , derinlik vb ancak Türkiyede test edebilirim.

Şimdilik durum bu.
    Enteresan bir şeyler bulursam tekrar yazarım.

• quote:

Merhabalar.
    Birini paketinden çıkardım ve networkmediatank sitesinden son fw indirip yükledim.
    Kutusundan cihazımız , adaptör ve power kablosu, arka aydınlatmalı kumanda ve pilleri , Hdmi kablo , Yan hdd için olduğunu zannettiğim vida ve anahtara benzeyen bir aparat, 1 adet esata ve 1 adet usb 3.0 slave usb kablo çıktı.

Tabi bu testleri otel odamda 37 ekran bir philips lcd yaptığımı belirtmek isterim.

Şimdilik durum bu.

Birini satmak isterseniz talibim :D

• quote:

Merhabalar.

Şimdilik durum bu.

Hocam varsa elinizde 50 gb iso lu film yada mkv olmayan bdmw 30gb 40 gb bir film dernermisiniz benim denediklerimde takildida acaba benim cihazdami sorun var
    Hatta şu film leri bile denerseniz karsilastirma yapmis oluruz i robot.iso bourne mirasi bdmw ejdarhani nasil egitirsin.iso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @rccol

Açıklamalar için teşekkürler.

Soru : Kumanda RF mi IR mi?

RF ise bendeki C200 için kullandığım IR kumandanın aparatı için giriş varmı?

@aced

Şansınızı zorlamanızı kutlarım
    Ancak size vermez :)
  • Merhaba

@Ahmet üstad
    IR kumanda var.
    RF için arkada yuva da bulunmuyor.

@aced
    Üzgünüm ürün zaten Ahmet üstad tarafından sahipli.

@badcrow
    Yazımda da belirttiğim gibi şu an Almanya seyahetindeyim ve Otel odasındayım.
    Yanımda belirttiğiniz boyutta 3D iso yok. Hoş Evimde de yok.
    Ahmet üstad inşallah kopyalayarak gönderecek.

Dolayısıyla benden önce o deneyebilir. :)
  • Bu arada ;
    Üründe fan yok ve pasif soğutuculu.
    Üst kapağı arka tarafında , yani arka soketlerin üstünde ve zaminde ızgara şeklinde pasif soğutucu var.
    ikinci filmime başladım.

Bakalım ne kadar ısınacak diye dört bir tarafını elledim.
    En ufak bir ısınma belirtisi yok.

Cihaz hareket ettirildiğinde sağ tarafında bulunan disk takma yuvası oynayarak ses çıkarıyor.
    Sanki yerine oturmamış bir metal parça var gibi.
    Cihazı ellemediğimiz sürece sıkıntı yok.

Görüntü ekranın altında ve üstünde biraz dışarı kayıyor. Yani ekrana sığmıyor.
    Televizyondan olduğunu düşünüyorum.
    Eve gidince daha doğru bir test yapmak olası olacak.
  • @rccol
    Belki de bana nasip olmamasi daha iyi..Zaten ev media player cöplügü oldu :)
    Dune bd prime
    Pch a110
    Htpc(1haftalik daha)
    İmito mx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım üstüne yazılım çıkartmış sanırım pch hem ayın 20 sinde hemde 21 inde yeni yazılım çıkmış elinde olan üstadlar bu yazılımları güncelleyip cihazı test etseler ne güzel olurdu öğrenmiş olurduk cihaz stabil hale gelmiş mi gelmemiş mi diye çok merak ediyorum performans anlamında pch a 400 le dune base 3d arasında nasıl bir fark olduğunu dune henüz çıkmasada sanki Pch A 400 ün işlemci anlamında avantajı var gibi duruyor sigma 8911 işlemci için oldukça övgü dolu sözlerle bahsediliyordu acaba pratikte nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Yazılım üstüne yazılım çıkartmış sanırım pch hem ayın 20 sinde hemde 21 inde yeni yazılım çıkmış elinde olan üstadlar bu yazılımları güncelleyip cihazı test etseler ne güzel olurdu öğrenmiş olurduk cihaz stabil hale gelmiş mi gelmemiş mi diye çok merak ediyorum performans anlamında pch a 400 le dune base 3d arasında nasıl bir fark olduğunu dune henüz çıkmasada sanki Pch A 400 ün işlemci anlamında avantajı var gibi duruyor sigma 8911 işlemci için oldukça övgü dolu sözlerle bahsediliyordu acaba pratikte nasıl?

Hocam eve gidince deneyim hemen en son 12 sindeki update yüklü

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Yazılım üstüne yazılım çıkartmış sanırım pch hem ayın 20 sinde hemde 21 inde yeni yazılım çıkmış elinde olan üstadlar bu yazılımları güncelleyip cihazı test etseler ne güzel olurdu öğrenmiş olurduk cihaz stabil hale gelmiş mi gelmemiş mi diye çok merak ediyorum performans anlamında pch a 400 le dune base 3d arasında nasıl bir fark olduğunu dune henüz çıkmasada sanki Pch A 400 ün işlemci anlamında avantajı var gibi duruyor sigma 8911 işlemci için oldukça övgü dolu sözlerle bahsediliyordu acaba pratikte nasıl?

Bahsettiğiniz güncellemeler :
    20 aralık olan forum içi test firmware'i
    21 Aralık olan network hız testi

Aslında stabil nihai sürümler değiller.
  • @rccol

IR olması logitehc kullanan ben için avantaj
  • Sonunda
    PCH-A400 elimde
  • Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Sonunda
    PCH-A400 elimde

ahmet sende takıntı oldu bu pch

ben sana bekle de dune hd max 3d alalım demedim mi?

vallahi ben anlamam hangisi 3d.isolarda external audio işini çözerse benim NMT'em o

neyse şöyle c200deki gibi bol resimli bir inceleme bekliyoruz kardeşim senin şanına yakışır

mesajı yazdıktan sonra gönder demeden önce bana maille de ham halini TF'a göre düzenleyeyim sonra çok zor oluyor birisi resimleri IMG olarak birisi image olarak yüklüyor düzenleyinceye kadar canım çıkıyor diğer forumdaki arkadaşlar da incelemenden nasiplensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Xtreamer da sigma 867x işlemcili oynatıcı çıkarmış ve flv de oynatıyor. Fiyat 119€. Dikkate değer.

http://tv.xtreamer.net/specs.php

eski 867X o 3d değil
  • A400 ile ilgili ilk bilgi

Öncelikle A400; C200 ün dörte biri kadar büyüklükte.
    A400 bağlantılarını yaptım.

A400 > HDMI 1,4 > Onkyo TX-NR5010 > HDMI 1,4 (>> HDMI 1,4 Panasonic TX-P55VT50 + >> HDMI 1,4 Epson TW9000w)

A400 ilk açılışta yeni FW var Update yapayımmı diye sordu; HAYIR dedim orijinal FW yi merak ettiğim için

Medyalar USB-HDD + Ağ dan QNAP NAS

Cihazın üzerindeki orijinal FW ile otnatmadığı 3D-demo.iso veya 3D-film.iso olmadı.
    takılma vs yok. orijinal FW nin eksisi DTS-HD MA da passtrought yaparken seste kesilmeler oluyor. Görüntü muhteşem.
    Sanki oppo mübarek

Sonra A400 ü kapatıp açtım FW update yine sordu; EVET dedim. 121206 yükledi.
    USB HDD den birçok 3D.iso sorunsuz ancak NAS tan taklıma kesilme olmadan oynattığı tek 3D, 3D LG.iso dem0 :(

Ses sorunları giderilmiş ancak 3D isolarda görüntü durup durup oynuyor.

Neyse sonra NMT forumlarından üyelere verilen yeni FW ler vardı. onları yükleyince USB HDD sorunsuz hale geldi.
    NAS yaklaşık 5-6 tane 3D.iso test ettim birinde görüntüde takılmalar oldu.
    Şuan yüklü olan FW 121227-422.999

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.