Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aksine A-400'ün kasasını çok beğendim. Böyle sade şeyleri seviyorum.

Dune kullanıcısı olarak Dune'un yazılım konusunda kusursuz denebilecek kadar iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnız A-400'ün içinde kendi Jukebox'ı var ve Yadis her ne kadar aynı işi görse de cihazın bunu doğrudan halletdebilmesi büyük nimet. Ben Yadis için sürekli diski bilgisayara taşımaktan sıkıldım ki bahsettiğim disk taşınabilir bir disk. Diğerini yerinden bile kımıldatmıyorum ve bu yüzden uzun zamandır Yadis'i güncellemedim. Ayrıca yeni işlemcisinin olması da şu andaki Dune modellerine göre bir avantaj.

Bu arada diğer bir Dune arayüzü olan Zappiti, kendi adını taşıyan ama aslında Dune olan modellerini çıkarmış :

http://www.zappiti.com/

• Beyler sağolun+

Benim özellikle Dune-MAX ı düşünmem,bu meretin aynı amanda BD olması ki benim için ciddi bir artıdır!
    Elimdeki Pany BD yi de o zaman satarım zaten;çünkü ben aynı zamanda BD-media da izliyorum ve cihazın
    hem BD hem de MP olması ayrıca Dune gibi kalite bir cihazda(tipinden bahsediyorum)çoğu şey gayet
    yerinde oturuyor gibi geliyor bana,fiyatı biraz yüksek ama onuda bir şekilde hallederim,Pany BD yi de
    satacağım için Dune finansı açısından beni yormaz!

Paneller/BD ler veya benzer cihazların hiç birisi adam gibi bu işi yapamıyor,çünkü asıl işleri başka bunların!
    MP ise tam bu iş için!

ülen şu meşhur KAZları hala uçuramadım ne Paneller ile ne de BD ile v.s

++
    not;@sakgoz

Phil 9 ile Pany V yi sormuşsun ama bunlar farklı kulvardalar Hocam
    Yani benim için böyle,seni bilemem;sen istersen bunları aynı kulvarda koşturabilirsin

Bizim gibi "harbi" FILM ci sen tercihin belli zaten! veya .....ben arada Filme takılanlardanım....
    diyorsan;PDP şart değildir,9x ile devam et

Ayrıca birisi 46 diğer bahsettiğin panel ise 65 dir

Sen harbiden FILMcimisin,bunun cevabını kendine ver??? o zaman cevap doğrudur şayet PDP yi seçmişsen

++
    Benim NMT ile netten bir şeyler indirmek,oraya buraya bağlanmak gibi atraksiyonlar ile işim olmaz!
    Film/Clip v.s izlerim arada,bunlarıda birilerine doldurtarak hallederim!

++

Şimdi Zappiti ye baktım,çok yakışıklı aynı Dune gibi ama bu uyanıklar tıpkı "OPPO" taklit etmişler yahu
    Ama olsun OPPO zaten benim tek favorim kasada çok şık,işlevini ise süper yapıyor zaten

Böyle black-brush aluminum görünümlü kasalar çok şık durmaktadır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Aralık 2012; 15:35:10 >

• Şimdi inceledim de Zappiti, Zappiti'yi cihaza entegre etmiş. Bir de Android cihazlar için "yakında" demişler. Umarım yakın zamanda Zapiiti'den güzel cihazlar görürüz. Bu arada benim de kaşıntım tuttu gitttim Çin'den Mk808 Android TV sipriş ettim. Eğer işimi görürse sırf medya format desteği fazla diye aldığım Dark Cinemania XS'i postalarım. Film seyretmek için tek tercihim hala Dune 301. Cinwemania XS, onun görüntü kalitesinin yanına yaklaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Amerikadaki yetkili satıcısındanhttp://www.diamondhomedesign.com/store/cat-Popcorn_Hour_Media_Players-97.aspx 2 gün önce aldım. 249$+16$ shipping ödedim. 17 Aralık'ta teslim olacak. Umarım gecikme olmaz ve popcornuma kavuşurum...

Türkiye'demisiniz?Bu fiyata gümrüğe takılmaz mı?Ben de almak isterim ama astarı yüzünden pahalı'ya gelir gümrük ile..
  • Gözüken o ki A400'lerde de Samba (Windows ağ) dosya okuma/yazma hızı diğer tüm NMT'ler gibi kötü:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=63992

Bu hızla 3D ISO'yu ağdan seyretmek isteyenler hayal kırıklığı yaşayabilirler.
  • A400 vs R6S performans testi ile ilginç bir durum farkettim, sayfadaki son mesakımı inceleyin:

http://forum.donanimhaber.com/m_57985294/mpage_44/f_/key_//tm.htm#msglink_68798601
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Amerikadaki yetkili satıcısındanhttp://www.diamondhomedesign.com/store/cat-Popcorn_Hour_Media_Players-97.aspx 2 gün önce aldım. 249$+16$ shipping ödedim. 17 Aralık'ta teslim olacak. Umarım gecikme olmaz ve popcornuma kavuşurum...

Shipping takipli kargo ile mi gönderildi acaba? umarım gümrüğe takılmaz paketiniz şimdiden iyi şanslar diyelim bu iş biraz şans işi çünkü
  • ürün geldi arkadaşlar almanyadan akşam gidince inceleme yapmaya calışırım saygılar

Popcorn Hour A-400
     Popcorn Hour A-400

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

ürün geldi arkadaşlar almanyadan akşam gidince inceleme yapmaya calışırım saygılar

Popcorn Hour A-400
     Popcorn Hour A-400

Hayırlı olsun nerden ne kadara almıştınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

ürün geldi arkadaşlar almanyadan akşam gidince inceleme yapmaya calışırım saygılar

Popcorn Hour A-400
     Popcorn Hour A-400

Hayırlı olsun nerden ne kadara almıştınız acaba?

almanya popcornhour kendi sayfasindan 300 euro + kargo

• Aldığınız siteye baktım ama internet sitesinden alışveriş yapılamıyor siz kendi sitesinden mi aldınız acaba mümkünse söyleyebilirseniz sevinirim?
  • Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? gönderilen ülkelere baktım pcd almanya sitesinde türkiye yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? gönderilen ülkelere baktım pcd almanya sitesinde türkiye yok :)

hocam ben turkiyede yasiyorum ordan almanya adresine gitti arkadasim bugun geldi yaninda getirdi yoksa ordan gonderim olmaz olsada gumrukte sorun cikar
  • Hayırlı olsun. İnceleme bekleriz artik:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısabir inceleme yapabildim c200 le kıyasladım 2 adet bd iso denedim biri irobot digeri ejdarhamı nasıl egitirim ilk video da a400 2 iso dosyasını actım malesef takıla takıla oynatıyordu ve 3d gecmiyordu vede bd iso ların menusu gelmiyordu sonraki video da c200 le aynı film leri denedim ve sorusuz menulu ve takılmadan oynattı yurt dışı forumlarda ilerki updatlerde sorunun giderilcegi yazmış

A400

c200

• quote:

videolar uçmuş sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

videolar uçmuş sanırım..

a400

http://www.youtube.com/watch?v=A6mmCXzCv0w&feature=g-crec-u

c200

http://www.youtube.com/watch?v=CSON23qQfZM&feature=g-crec-u

• C-200'e göre görüntü kalitesi nasıl ?
  • İnşallah, en azından görüntü kalitesi daha iyidir...
  • ben mpcclub dan okudum, kağıt üzerinde yazılan herşey, en azından şimdilik hikaye..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.