Şimdi Ara

>> Pop ve Rock Arasındaki Fark Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 müzik türünü birbirinden ayırt edemiyorum.Müzik aletlerindenmi ayırt edeceğim ?? Arasındaki farkı yazarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 19 Kasım 2010; 11:02:32 >

• Biri pap diye biri rak diye okunuyo.
  • Biri pop biri rok diye okunuyo.
  • Çok zekisiniz,şeker toplamadan gelince koşup,liseye kayıt olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 19 Kasım 2010; 11:12:51 >
  • birinda popo birinde baş sallıyosun
  • rock güzeldir pop kötü
  • pop u ritimlerinden anlarsın hafiftir genelde ve basit. rock bambaşka bir dünyadır. bence sırf tartışma çıksın diye açtın konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

pop u ritimlerinden anlarsın hafiftir genelde ve basit. rock bambaşka bir dünyadır. bence sırf tartışma çıksın diye açtın konuyu

Cevabınız için tşkler..Tartışma için kesinlikle açmadım.

Barış Manço hafif müzik çalmıyormu ?Ama rock cı diye geçiyor ..
  • İkisini de kaşar diye nitelendirdiğimiz kızlar dinler. Hele rakçı kızlar bu nitelendirmeye %100 uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

İkisini de kaşar diye nitelendirdiğimiz kızlar dinler. Hele rakçı kızlar bu nitelendirmeye %100 uyar.

Müzik açısından sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

İkisini de kaşar diye nitelendirdiğimiz kızlar dinler. Hele rakçı kızlar bu nitelendirmeye %100 uyar.

Tebrik ediyorum işi çözmüşsünüz peki namuslu iyi aile çocukları hangi müziği dinliyor onuda söyleyinde zamanı gelince gidip öyle bir yerden evlenelim hatta siz en iyisi bir tablo çıkarın rahat rahat işimizi görelim
  • işte tamda bundan bahsediyorum. kız istemeye giderken beni de götürün. <3
    müzüüüük açısından da rakta anırırlar popta ise aşık olmuş gibi davranmayı mükemmel şekilde başarırlar. doyuuuandırstendmiiinigga.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Arkadaşlar bu 2 müzik türünü birbirinden ayırt edemiyorum.Müzik aletlerindenmi ayırt edeceğim ?? Arasındaki farkı yazarmısınız ?

Sağırmısın?
  • Rock sevip pop sevmediğime göre büyük fark var Sanırım rcok müzik pop müziğe göre daha karmaşık. Mesela bir Lynyrd Skynyrd, AC/DC, Guns'n Roses dinleyin birde M.J, dinleyin. (Türkiye'deki pop pop müzik değil popüler müzik )
  • iki müzik türünü ayıramıyorum ne demek tuhaf mısın arkadaşım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.