Şimdi Ara

Pop! OS bilgilerimizi topluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pop! OS bilgilerimizi topluyor mudur? Pop! OS, Linux Mint gibi topluluk odaklı bir dağıtım değilmiş. Alttaki linkte yazan şu yazı dikkatimi çekti: ''Diğer birçok Linux dağıtımının aksine, topluluk odaklı değildir ancak dışarıdan programcılar kaynak koduna katkıda bulunabilir, görüntüleyebilir ve değiştirebilir.''



    tr.wikipedia.org
    Pop! OS - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Pop!_OS



  • Pop! OS topluluk odaklı değil derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Hedef kitlesinde mi topluluk yok, yoksa geliştirmeyi mi topluluğa kapatmışlar demek istediniz bilmiyorum ama topluluktan ayrı ilerlemiyor. Pop! OS'u geliştiren System76 diye bir şirket, ancak tüm GNU/Linux gibi topluluk işin bir kısmında olmak durumunda. Mint'i geliştiren de bir kişiden oluşan bir ekip. Gerçi bu noktada topluluk sözcüğünden ne anladığımıza da bakmak lazım. Ama buralara daha fazla girmeden yanıtlayayım. Pop!_OS kişisel bilgi toplamıyor.

  • System76 firması doğrudan Pop Os ile çalışan Laptop satan bir firma, zamanında kurulumdaki yalan yanlış ve eksik çevirileri düzelttim, ama 10 kişi inceleyip birbirine sorular sorup sonunda eklemediler. Muhtemelen hala kurulum aşaması ve Pop Os özel uygulamaları v.s gibi kısımlarında Türkçe çeviri yoktur yada eksiktir yanlıştır. (Gnome ara yüzü Türkçe o ayrı konu, onların sayesinde değil tabi.)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.