Şimdi Ara

Polypad C-5900 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi baktım apk+data dosyası toplam oyun 545 mb yarın upload ederim..
  • Gta Vice City Android'e çıktı buyrun link;

http://www.apkmania.co/2012/12/grand-theft-auto-vice-city-v10-apk.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Gta Vice City Android'e çıktı buyrun link;

rockstar açıklama yapmıştı , resmi olarak oyun çıkamdı , piyasadaki sürümleri denemeyin demişti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croulias

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Gta Vice City Android'e çıktı buyrun link;

rockstar açıklama yapmıştı , resmi olarak oyun çıkamdı , piyasadaki sürümleri denemeyin demişti....

Bu sitede yamuk olmaz denemeden de asla koymazlar merak etme bende denemedim daha ama deniyeceğim sorun çıkmaz.

• Açıkcası ben bunun gerçeği olduğunu zannetmiyorum ama alttaki yorumlara bakınca millet çalıştığını söylüyor fakat çoğu kişi siyah ekran alıyormuş. Ben hepsiburada.com'dan sipariş verdim 7208 HD alıcam çift çekirdek olduğu için oyunlarda kasma yapmıyacağını düşünüyorum.
  • Şu an Vice City'i sorunsuz bi şekilde tablete yükledim. Ana menüdeyim, bi kaç ayar yaptım ses ve grafikle ilgili. Altyazıları da açtım, oyuna giriyorum. Gelişmeleri aktarıcam...

Gelişmeler: Beyler New Game'e bastım. Oyun yükleme ekranı çıktı. Alttaki pembe bar doldu ve oyundan attı. Tekrar girdim, menüde Resume Game vardı, ona tıkladım, tekrar yükleme ekranı çıktı, yükledi ve yine attı. Belliydi zaten böyle bişi olacağı çünkü bu sürümün hatalı olduğunu Rockstar kendi söyledi ve özür diledi hatta. Google Play'den kaldırıldı bu sürüm ve haftaya tekrar yayınlancak. Benimki maksat merak ve az çok nası bişi olduğu görmek amaçlıydı. Ama tabi babayı aldık.

Şimdi gördüğüm kadarıyla; menü geçişleri çok hızlı, saniyelik gecikme, donma bile yok. Ayrıca oyun yükleme ekranındaki o pembe barın dolması 5-6 saniye alıyor. Yani benim görüşüm, biz bu oyunu bu tablettte yeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 9 Aralık 2012; 1:58:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Şu an Vice City'i sorunsuz bi şekilde tablete yükledim. Ana menüdeyim, bi kaç ayar yaptım ses ve grafikle ilgili. Altyazıları da açtım, oyuna giriyorum. Gelişmeleri aktarıcam...

Gelişmeler: Beyler New Game'e bastım. Oyun yükleme ekranı çıktı. Alttaki pembe bar doldu ve oyundan attı. Tekrar girdim, menüde Resume Game vardı, ona tıkladım, tekrar yükleme ekranı çıktı, yükledi ve yine attı. Belliydi zaten böyle bişi olacağı çünkü bu sürümün hatalı olduğunu Rockstar kendi söyledi ve özür diledi hatta. Google Play'den kaldırıldı bu sürüm ve haftaya tekrar yayınlancak. Benimki maksat merak ve az çok nası bişi olduğu görmek amaçlıydı. Ama tabi babayı aldık.

Şimdi gördüğüm kadarıyla; menü geçişleri çok hızlı, saniyelik gecikme, donma bile yok. Ayrıca oyun yükleme ekranındaki o pembe barın dolması 5-6 saniye alıyor. Yani benim görüşüm, biz bu oyunu bu tablettte yeriz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Umarım C5900 kullanıcıları oynayabilir kuzenimdede var bu cihaz oda oynar. Ben seçimimi 7208 HD'den yana kullandım hepsiburada.com'dan sipariş verdim şimdi bikaç konuya baktım millet acaip sövüyor bu arkadaşları kimisi diyor ürün arızalı geldi kimisi diyor ürün gönderilmek bilmedi diye. Bakalım artık hayırlısı bizim şansımıza ne gelicek.

• arkadaşlar c5900 modelinde wifi problemi yaşayan yokmu..
    bana özel mi bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletc5900

arkadaşlar c5900 modelinde wifi problemi yaşayan yokmu..
    bana özel mi bir sorun

Nedense Polypad'in çoğu modelinde hep Wi-Fi problemi çıkıyormuş ya. Kronik bi problem galiba.
  • çözümü varmı acaba
    servise gönderdim sorun yok dediler .yeniden yükleme yapıp geri gönderdiler
    bir iki gün sonra yine wifi açılmaz oldu.hiçbir ağ bulmuyor sadece açılıyor yazısında duruyor.
    yeniden yazılım yükledim düzelme olmadı.
  • quote:

çözümü varmı acaba
    bir iki gün sonra yine wifi açılmaz oldu.hiçbir ağ bulmuyor sadece açılıyor yazısında duruyor.

Hiç bilmiyorum bende tabletimin siparişini verdim de daha bekliyorum. Şuan elimde tablet olmadığından da birşey söyleyemem.
  • quote:

çözümü varmı acaba

Allah'tan benimkinde Wi-Fi Problemi yok. O da olsa ben kafayı yerim.
  • kablosuz bağlantının açılmadığını gösteren video dosyasını yolladım kendi sitesinden artık cevap bekliyorum.
    inşallah dönerler..
  • quote:

kablosuz bağlantının açılmadığını gösteren video dosyasını yolladım kendi sitesinden artık cevap bekliyorum.
    inşallah dönerler..

Umarım...
  • Tablete uyumlu 4.0.4 sürümü buldum şuan test ediyorum dokunmatik çalıştı sorun çıkarmazsa paylaşımını yapacağım..
    Eylülden sonra çıkan C-5900ler 4.0.4 ile geliyomuş sanırım bu eylülden önce çıkanlara.

1 - bu dosyayı indirip zipten çıkarmadan sd kartın içine atın(herhangi bi klasör olmayacak direk sd kartın ana dizini).
    2 - Tableti kapatın.
    3 - Önce üst taraftaki ses kısma tuşunu basılı tutun ardından açma tuşuna 5 kere basıp çekin daha sonra 10 sn basılı tutun.(Tüm işlemler sırasında ses kısma tuşu basılı tutulcak.)
    4 - Tablet otomatik olarak güncelleyip açılacaktır.

Not : Bu Güncelleme hiçbir veriyi silmez.
    *İlk 1-2 açılmada kasabilir bende kastı daha sonra düzeldi şuan çok akıcı seri çalışıyor. Programlar ilk açılışta kasabilir.
    Tabletinde sorunu olmayan yapmasada olur pek değişiklik farketmedim şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 13 Aralık 2012; 17:08:32 >

• şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

Tablete uyumlu 4.0.4 sürümü buldum şuan test ediyorum dokunmatik çalıştı sorun çıkarmazsa paylaşımını yapacağım..
    Eylülden sonra çıkan C-5900ler 4.0.4 ile geliyomuş sanırım bu eylülden önce çıkanlara.

1 -https://www.box.com/s/enc7wice9fy6q51gzs4i bu dosyayı indirip zipten çıkarmadan sd kartın içine atın(herhangi bi klasör olmayacak direk sd kartın ana dizini).
    2 - Tableti kapatın.
    3 - Önce üst taraftaki ses kısma tuşunu basılı tutun ardından açma tuşuna 5 kere basıp çekin daha sonra 10 sn basılı tutun.(Tüm işlemler sırasında ses kısma tuşu basılı tutulcak.)

*İlk 1-2 açılmada kasabilir bende kastı daha sonra düzeldi şuan çok akıcı seri çalışıyor. Programlar ilk açılışta kasabilir.

bahsettiğiniz sd kart hangisi.tebletin kendisimi.
    ben başka bir sd karta belirttiğiniz dosyayı kopyalayıp işlemi gerçekleştirmeye çalıştım olmadı.
    android robot resminin üstünde ünlem işareti çiktı. sonra dört satırlık bir yer geldi orada format ve bu gibi ysatırlar vardı.
    fakat ben harici sd kartı bulamadım otomatikte güncellemede yapmadı.
    nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim benim wifi bozuk.belki yazılımsaldır diye düşünüyorum
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

Tablete uyumlu 4.0.4 sürümü buldum şuan test ediyorum dokunmatik çalıştı sorun çıkarmazsa paylaşımını yapacağım..

1 -https://www.box.com/s/enc7wice9fy6q51gzs4i bu dosyayı indirip zipten çıkarmadan sd kartın içine atın(herhangi bi klasör olmayacak direk sd kartın ana dizini).
    2 - Tableti kapatın.

Hiçbir şey anlamadım. Tek sorum şu olacak. Stabil mi???

• bunu yüklediğimizde hafıza kartımız dahili hafıza olarak gözükür mü bide market uymluluğu gelirmi arkadaşım ?
  • e zaten şu an elimizdeki tabletler 4.0.4 değil mi?

anlamadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.