Şimdi Ara

Polypad C-5900 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Croulias

En Son Arkadaşın Bulduğu ROM'da Gameloft Oyunları Çalışmakta, Yani Ben Dün YÜkledim Romu , Bugün 1 tane gameloft oyunu yükledim oynuyorum hala :D

dokunmatik panelindeki 3 tuş sende çalışıyor mu?
  • beyler jelly bean romu var mı bu cihaza belki bulursunuz bu zeki modelinin romundan
  • dostum şu 4.0.4ü bi türlü kuramadım.recovery ekraninda sırt üstü uzanmış .mı .ötü dağıtan bir android maskotu var.şu sizin söylediğiniz seçenekleri nasıl aktif hale getiricem.ne yaptıysam olmadı.polypadin sitesindeki son romu yükleyip oyle denesem faydası olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

quote:

En Son Arkadaşın Bulduğu ROM'da Gameloft Oyunları Çalışmakta, Yani Ben Dün YÜkledim Romu , Bugün 1 tane gameloft oyunu yükledim oynuyorum hala :D

evet çalışmakta , ama ilk açtığımda çalışmadı , ayarlardan çevrimiçi güncellemeleri denetle de , sonra tableti kapat aç ;) bende öyle yapınca geldi :D
  • quote:

quote:

quote:

evet çalışmakta , ama ilk açtığımda çalışmadı , ayarlardan çevrimiçi güncellemeleri denetle de , sonra tableti kapat aç ;) bende öyle yapınca geldi :D

Teşekkürler. Reset atma sürekli devam ediyor mu? Yoksa her zaman olmuyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Reset atma sürekli devam ediyor mu? Yoksa her zaman olmuyor mu?

oyunu yarım saat oynadım , 1 kere reset attı :P

• gameloft oyunları verebilecek varmı
  • polypadin sitesinde yayinlanan son romu yukledikten sonra uzerine kurdum ve calisti.simdilik tek sorun tabletin sagindaki kapasitif tuslarin calismamasi.onu da pek sorun etmiyorum zaten.google apps paketini de kurduktan sonra tadindan yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: xridvanx

polypadin sitesinde yayinlanan son romu yukledikten sonra uzerine kurdum ve calisti.simdilik tek sorun tabletin sagindaki kapasitif tuslarin calismamasi.onu da pek sorun etmiyorum zaten.google apps paketini de kurduktan sonra tadindan yenmez.

kardeşim onun cevabını arkadaş verdi. yukarıda bakarsan şöyle bir yazı var. "evet çalışmakta , ama ilk açtığımda çalışmadı , ayarlardan çevrimiçi güncellemeleri denetle de , sonra tableti kapat aç ;) bende öyle yapınca geldi :D"
  • ben de o yontem ise yaramadi malesef .ama o kadar da onemsemiyorum zaten.

• quote:

ben de o yontem ise yaramadi malesef .ama o kadar da onemsemiyorum zaten.

aynen. ben o tuşları toplasan 2 - 3 kere kullanmışımdır. Peki sendede böyle hızlı mı? Donma - kasma var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 17 Aralık 2012; 23:02:41 >
  • quote:

quote:

ben de o yontem ise yaramadi malesef .ama o kadar da onemsemiyorum zaten.

aynen. ben o tuşları toplasan 2 - 3 kere kullanmışımdır. Peki sendede böyle hızlı mı? Donma - kasma var mı??

sistem gayet hizli calisiyor.bunu en iyi tablet acilirken farkediyosun.tabletin orjinal romundan daha cabuk aciliyor.ayrica acildiktan sonra bi de tabletin kendine gelmesini beklemek zorunda kalmiyosun.1-2 saniye sonra tablet kullanima hazir.o bes para etmeyen orjinal romdan sonra ilac gibi geldi.

• Tablete uyumlu Shadowgun Apk'sı verebilecek olan var mı beyler. Bir çok buldum ama Wi-Fi ile dosya çekerken sıkıntı yarattı.
  • quote:

Tablete uyumlu Shadowgun Apk'sı verebilecek olan var mı beyler. Bir çok buldum ama Wi-Fi ile dosya çekerken sıkıntı yarattı.

Bende Shadowgun yüklü çok önce yüklemiştim apk dosyasını vereyim bir dene sorun yaratmaz inşAllah..
  • Ben 2-3 ay önce yüklemiştim tabletimde hala duruyor ve sorunsuz çalışıyor bir dene upload ettim;

Shadow Gun Apk;

https://****.com/#!download|419p10|2850108743|ShadowGun%20Hd_by%20YURDUYOK.rar|6318|0|0

Yıldızlı yerlere r a p i d s h a r e yazın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Aralık 2012; 11:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ben 2-3 ay önce yüklemiştim tabletimde hala duruyor ve sorunsuz çalışıyor bir dene upload ettim;

Shadow Gun Apk;

https://****.com/#!download|419p10|2850108743|ShadowGun%20Hd_by%20YURDUYOK.rar|6318|0|0

Sağol. WiFi ile veri çekmede sorun yok değil mi? Bu arada sonunda düzgün rom bulduk. Oldukça hızlı ve stabil. Tabi seninki kadar olmasa da :)
  • beyler ben şimdi bu güncelleme dosyasını hangi bölüme kurayım, ben hafıza kartıyla dahili hafızanın yerini değiştirdim de ?
    Acil bi yardım gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ben 2-3 ay önce yüklemiştim tabletimde hala duruyor ve sorunsuz çalışıyor bir dene upload ettim;

Shadow Gun Apk;

Sağol. WiFi ile veri çekmede sorun yok değil mi? Bu arada sonunda düzgün rom bulduk. Oldukça hızlı ve stabil. Tabi seninki kadar olmasa da :)

Önemli değil istediğin başka oyun olursa upload ederim..

Wi-fi ile data çekerken sorun olmamıştı ben yüklerken ,diyorum ya ben yükleyeli baya oldu oyun çıktığında yüklemiştim çok güzel oyun bizim tablette gayet güzel çalıştırıyor..

• beyler yardım eden yok mu?
  • Help Me Please !
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.