Şimdi Ara

Polypad C-5900 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uqur4098

quote:

Orijinalden alıntı: berkes

quote:

quote:

Baylar bayanlar bende bu cihazdan yarın alıcam ama genellikle oyun ve kitap okumak için oyun olarak Gta 3 ve Pes 13 oynıycam ama cihaz tek işlemcili olduğundan kuşkuluyum Gta 3 ve Pes 13'de yüksek derecede kasma yapar mı acaba ?

Bu oyunlarda sorun çıkacağını sanmıyorum.

Cevap için teşekkür ederim. Yarın gidip alıcam cihazı bugün alıcaktım aslında ama okuldan geldiğimde evde uyuya kalmışım daha yeni uyandım.

bu cihazı alma çok pişman olursun. hiçbir yerde yazılımsal destek yok. git ainol marka tabletlerden al. aynı fiyata 8 gb olanları var. flame ve crystal tavsiyemdir.

Peki ne önerebilirsiniz ? 300 lira bütçem var hafta sonuna kadar bi cihaz almayı düşünüyorum C5900 alıcaktım 230 liraya 2.el ama kuzenim dedi ben daha 260'a sıfır aldım yaz tatilinde gel sana burda buluruz bitane sıfır dedi gidicem haftasonu Manisa'ya. Şuan İzmir'deyim duruma göre araştırmaya çıkabilirim. 2.el veya sıfır fark etmez maksat problemsiz bir cihaz olsun.

Aradığım özellikler basit zaten. GTA 3 kasmasın yani oyunlarda performansı yüksek olsun. Bide sürekli bozulup zart zurt sorun çıkarmasın. He bide program konusunda uyumluluk sorunu olmasın yani uygulamaları bulunabilsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baylar bayanlar bende bu cihazdan yarın alıcam ama genellikle oyun ve kitap okumak için oyun olarak Gta 3 ve Pes 13 oynıycam ama cihaz tek işlemcili olduğundan kuşkuluyum Gta 3 ve Pes 13'de yüksek derecede kasma yapar mı acaba ?

Bu oyunlarda sorun çıkacağını sanmıyorum.

Cevap için teşekkür ederim. Yarın gidip alıcam cihazı bugün alıcaktım aslında ama okuldan geldiğimde evde uyuya kalmışım daha yeni uyandım.

bu cihazı alma çok pişman olursun. hiçbir yerde yazılımsal destek yok. git ainol marka tabletlerden al. aynı fiyata 8 gb olanları var. flame ve crystal tavsiyemdir.

Peki ne önerebilirsiniz ? 300 lira bütçem var hafta sonuna kadar bi cihaz almayı düşünüyorum C5900 alıcaktım 230 liraya 2.el ama kuzenim dedi ben daha 260'a sıfır aldım yaz tatilinde gel sana burda buluruz bitane sıfır dedi gidicem haftasonu Manisa'ya. Şuan İzmir'deyim duruma göre araştırmaya çıkabilirim. 2.el veya sıfır fark etmez maksat problemsiz bir cihaz olsun.

Aradığım özellikler basit zaten. GTA 3 kasmasın yani oyunlarda performansı yüksek olsun. Bide sürekli bozulup zart zurt sorun çıkarmasın. He bide program konusunda uyumluluk sorunu olmasın yani uygulamaları bulunabilsin.

Ya kardeşim bu kadar adam burda neyin şikayetini yapıyor. zart zurt sorun çıkarmasın demişsin. Bir geri sayfalara git bakalım neler olmuş. 5 kez garantiye gönderdim hala garantide. bu hafta veya bidahaki hafta gelecek. sen düşün artık. Ancak oyun performansı yeterli. Asphalt hariç. Asphalt 6 acayip kasıyor.

• 300tl veriyorsaniz 30 tl daha koyup Ainol novo crystal tavsiye ederim.cift cekirdek islemci dual mali 400 ekrn karti daha iyi batarya,en onemlisi de kapasitif 1024x600 ips ekran.Bence dusunun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar dediğini yapmış yeni cihazlara 4.1 çıkarmışlar biz yine hava aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krem07

Adamlar dediğini yapmış yeni cihazlara 4.1 çıkarmışlar biz yine hava aldık.

ben sana dedim. en çok lazım olan cihaza çıkarmazlar sağlam olan cihaza çıkarırlar. en sonunda girecem siteye biyerlerden girip sülaleden çıkacam da kendimi tutuyorum.
  • Benim kuzenimde var C5900 bikere bile sorun çıkarmadı ve çokta memnun sizin cihazda bi gudubetlik var sanırım. Ainol novo crystal'ı da bi araştırayım öneri için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar şnu merak ediyorum

Polypad C-5900 wifi sorunu yaşayan oldumu?? yoksa bana özel bir sorun mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ayar yapılmış derken yada bir numara var derken

Tablet'de herhangi bir değişiklik yapılmadı yani sen nasıl bir ayardan bahsediyosun bilmiyorum ama Tablet bana geldiği gibi orjinal sadece hafıza kartı taktım 16 gb'lık okadar İstersen msn adresini ver görüntülü olarak tablette Dead Trigger'ın sorunsuz olarak çalıştığını gösterebilirim yarın işim olmazsa fotoda çekip koyarım buraya..

Şimdi oynaman sorun yaratmaz çünkü oyun yeni markalara ve parçalara güncellenmiştir.

Şimdi oyanamıyorum ki zaten Dead Trigger'ı yükleyeli kaç ay oluyor ilk çıktığı gibi yüklemiştim Caner arkadaş sağolsun banada o söylemişti sorunsuz çalışıyor..

• quote:

Benim kuzenimde var C5900 bikere bile sorun çıkarmadı ve çokta memnun sizin cihazda bi gudubetlik var sanırım. Ainol novo crystal'ı da bi araştırayım öneri için teşekkür ederim.

Aynen herkes bu tabletten şikayetçi ama ben çok memnunum çok şükür bir sorun çıkarmadı aman nazar değmesinde

Şuana kadar istediğim oyunların yüzde 90'ını sorunsuz çalıştırdı hatta Lig Tv'nin uygulamasını indirdim maçları tablette izliyorum bazen tv'ye bağlıyorum süper oluyor tam fiyat performans ürünü..

• quote:

quote:

Benim kuzenimde var C5900 bikere bile sorun çıkarmadı ve çokta memnun sizin cihazda bi gudubetlik var sanırım. Ainol novo crystal'ı da bi araştırayım öneri için teşekkür ederim.

Aynen herkes bu tabletten şikayetçi ama ben çok memnunum çok şükür bir sorun çıkarmadı aman nazar değmesinde

Şuana kadar istediğim oyunların yüzde 90'ını sorunsuz çalıştırdı hatta Lig Tv'nin uygulamasını indirdim maçları tablette izliyorum bazen tv'ye bağlıyorum süper oluyor tam fiyat performans ürünü..

Şans...

• Bende satıyorum tabletimi , bilgisayar almak için 230tl olarak fiyat koydum ilgilenen olursa pm atabilir. Asphalt 6 oynuyordum kasma sadece duvara çarpınca hafiften hissettiriyordu. Oyunu %100 yaptım kapattım hafıza da yer kaplamasın diye sildim. şimdi Pes 2012 var tıkır tıkır çalıştırıyor
  • Arkadaşlar Benim Tabletle İlgili Çok Sıkıntım Vardı ,Hata Aldıktan Sonraki 4 ay Kenara Koydum , Sonra Dedimki La Ben Bilgisayarcıyım Dedim,Programcıyım, Webmasterım Dedim, Aldım Elime Tableti, Şarj Ettim, Sonra Ayarlara Bi Girdimki Nasıl Girmek ,Bugün Hastaydım Yatakta Açtım Tableti , Arka Planda Müzik Açtım , Biyandan Facede Mesajlaştım, Diğer Yandanda teknoloji Haberlerini okudum tarayıcıdan ;) ,bu performansı sadeye yaptığım basit ayarlarla sağladım, yakındada sitesinden romu indirip derliycem , Diğer Yandanda tableti tam bi multimedia merkezi haline getirdim , ayarları anlatıyım

-Bunu İlk Açılışta Çalıştırın , Program JAçılınca En Üstte Programın Kendisi Var Onuda Seçin , Kill Select Apps Diyin , Program Kendinide Kapatıcak
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller

-Bu 2. Olarak Çalışıcak , 1 Kere Çalıştırın , Sonra Kapatın
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeroneapps.onbellektemizleyici

-Sonra Ayarlardan Geliştirici Seçeneklere Girin ,Apnleri Göster Var Onu İşaretliyse Kapatın

-2d Oluşturmaya Zorlayı İşaretleyin

-Ve En Önemlisi , Ayarlara Girin Ve Mobil Veri İzlemeyi Kapatın , Sonrada UÇAK MODUNU SEÇİN, Çünkü Tablet Sürekli Olarak Kendine Bağlanabileceği Bi Ağ Aramakta , Bu Durum Pil Yemekte, Pili Ne Kullanıyoru Gösterdede Bu Durum Gözükmekte, Uçak Modunu Seçince Kablosuz Ağ Kapanabilir, Onu Geri Açın ;)

Go Launcher HD For Pad - Performans Kralı , Bu Tablette En İyi Performansı Bu Vermekte...
    -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.launcherpad

Video / MüziK Çalar , Her Türlü Video,Müzik Kasmadan En İyi Şekilde Oynatıyor Ve Takılan Hafıza Kartını, Flash Belleğide Problemsiz Görüyor Fakat Şu Ayarları Yapınca:
    Ayarlara Girin ,Video Klasörlerine Girin Orda 1 Klasör Geri Gidin EXSD yi Seçin Sonra Dosya Türlerine Girin Ekle Diyin Ve MP3 Yazın , Ayrıca Bu Program Arka Planda Hatta Tabletin Ekranı Kapalıyken Bile Müzik Çalmakta

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

Not Tutmak İçin , Aynı Zamanda Ana Ekrana Şık Notlar Koyabilir Ve Boyutlarını Değiştirebilirsiniz.Her Nota Renk Seçeneğide Seçebilmektesiniz..
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note

Tarayıcı

Bende Opera En İyisi
    Opera Mini Next Çok Hızlı Ama Flash Ve Benzeri Desteklememekle Birlikte Tamamen Mobil Sayfa Görüntülemekte...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.mini.next.android

Opera Mobile web browser , Flash Ve Benzeri Şeyleri Açmakta , Mobil/Masaüstü Hemen Hemen Tüm Siteleri GÖrüntülemekte

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser

Benim Yaptığım Ayarlar Ve Kullandığım Programlar Bunlar, Fakat Uçak Modu Olayı Çok İyi Geliyo Tablete

Benden Bukadar Sevgili C5900 Kullanıcıları :D , Yakında Kendi Romunu Editliycek , Sonrada 4.2 Filanı Tablete Optimize Edebilirim, Kodlama Bİlgim Var ;)

• Hiç kimse GTA 3 oynamadı mı yav şu tablette ? Kimse bilgi veremiyo mu kasıp kasmama konusunda.
  • quote:

Hiç kimse GTA 3 oynamadı mı yav şu tablette ? Kimse bilgi veremiyo mu kasıp kasmama konusunda.

Ben oynadım takır takır hiç kasmadan çalıştırıyordu fakat benim yüklediğim sürüm müzik dosyalarının çıkartılmış sürümüydü..

Ses dosyaları olan sürümde kasma yapıyormuş öyle diyordu bir kaç kişi ama denemedim yani müzikler çok önemli değil diyorsan benim yüklediğim sürümü yükleyip oynayabilirsin..

• quote:

quote:

Hiç kimse GTA 3 oynamadı mı yav şu tablette ? Kimse bilgi veremiyo mu kasıp kasmama konusunda.

Ben oynadım takır takır hiç kasmadan çalıştırıyordu fakat benim yüklediğim sürüm müzik dosyalarının çıkartılmış sürümüydü..

Ses dosyaları olan sürümde kasma yapıyormuş öyle diyordu bir kaç kişi ama denemedim yani müzikler çok önemli değil diyorsan benim yüklediğim sürümü yükleyip oynayabilirsin..

ios için gta vıcecıty çıktı , android içinde cıkıcaktı ama ertelenmıs.... yakında çıkarsa android için performansı gta3ten daha ıyıymıs ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

tablette skype çalışıyor mu?

deneyen var mı?

çalışıyor.

bu arada herpaya yeni bir rom gelmiş isteyen deneyebilir. Buradan bakın...

Merhaba. ben bu yeni romu yükledim ancak dokunmatik ekran çalışmıyor. sorun ne olabilir acaba?

Bi de ben Herpa'nın sitesinden baktığımda "Seri Numarası 046201207C5900PD..... Olan Cihazlar İçin Yazılım Güncelleme" şeklinde bi başlık vardı. Benim tabletimin Seri Numarası 046201205C5900PD. Sorun bundan mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 7 Aralık 2012; 22:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

tablette skype çalışıyor mu?

deneyen var mı?

çalışıyor.

bu arada herpaya yeni bir rom gelmiş isteyen deneyebilir. Buradan bakın...

Merhaba. ben bu yeni romu yükledim ancak dokunmatik ekran çalışıyor. sorun ne olabilir acaba?

Bi de ben Herpa'nın sitesinden baktığımda "Seri Numarası 046201207C5900PD..... Olan Cihazlar İçin Yazılım Güncelleme" şeklinde bi başlık vardı. Benim tabletimin Seri Numarası 046201205C5900PD. Sorun bundan mıdır?

benim seri numaramda tablete 5 le başlıyor , zaten sitedeki ROMlardaki yazıları dikkatli okursanız, "güncelleme içermez yeniden yükleme amaçlıdır" yazmaktadır ,Cihazda HardReset Daha Mantıklı Bi Seçenek , Sağolsun Polypad Kulllanıcılarıyla Çok İlgileniyor ,

• quote:

quote:

O sürümün linki özelden verebilir misin peki ? Bi arkadaşa sormuştum o kasar demişti de şimdi sen kasmıyo diyince heyecen yaptım.

• quote:

quote:

quote:

O sürümün linki özelden verebilir misin peki ? Bi arkadaşa sormuştum o kasar demişti de şimdi sen kasmıyo diyince heyecen yaptım.

Banada Yollarmısın Linki ?

• quote:

quote:

quote:

Yok kasmıyor kesinlikle ama benim dediğimi yüklemen lazım banada buradan caner arkadaş vermişti bende link yok caner arkadaşta 2-3 ay oldu artık foruma girmiyor o yüzden link olmaz ama bende oyun var , oyunu upload etmem gerek ..

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.