Şimdi Ara

Polypad C-5900 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Acil Moder combat 3 fallen nation lazım bulabilirmisiniz apk sını?ben birkaç tane buldumda bizim tablete uyumlu değil apklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoPolis

Arkadaşlar polypad serisini alacaksanız hiç tavsiye etmem.Nede olsa çin malı ne beklenirki zaten...

laf...kullandınmiki kötülüyorsun ben aldım 2 ay oldu gayet de memnunum hiç bir sorunu yok yüklediğim tüm oyunları sorunsuz şekilde oynatıyor.dokunmatiği süper 5 nokta kapasitif ee daha ne görüntü kalitesi ve ekran biraz daha yüksek diye 1500 tl verip ipad mi alalim! Sen alabiliyorsan tabi ayrı...
  • Cihaza 3g modem bağlamayı bilen varmı? kartalcell modem aldım zte marka(mf190 [2,0 donanım versiyonu]) fakat tabletle nasıl kullanılıyor bilmiyorum taktığımdada bir yönlendirme çıkmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 13 Temmuz 2012; 22:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam94

Cihaza 3g modem bağlamayı bilen varmı? kartalcell modem aldım zte marka(mf190 [2,0 donanım versiyonu]) fakat tabletle nasıl kullanılıyor bilmiyorum taktığımdada bir yönlendirme çıkmıyor?

turkcell huweii 176 vınnl la türkcell normal hattı bağladım internete; ama 250 mb lık paket 2.5 saatte bitti.nasıl bağlandı dersen inan bende hiç bilmiyorum belki vınn ı 10 kere taktım çıkardım sonunda baktım vınndan mavi ışık geldi sonra internete bağlandı
  • laf...kullandınmiki kötülüyorsun ben aldım 2 ay oldu gayet de memnunum hiç bir sorunu yok yüklediğim tüm oyunları sorunsuz şekilde oynatıyor.dokunmatiği süper 5 nokta kapasitif ee daha ne görüntü kalitesi Ve ekran biraz daha yüksek diye 1500 tl verip ipad mi alalim! sen alabiliyorsan tabi ayrı...

Arkadaşım kendin diyon zaten 2 ay oldu diye.Senin tabletinin 22 ay ömrü kalmış he bide i pad konusunda haklısın...hiç gerek yok paraya yazık ama polypad lerin ömrü uzun süreli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoPolis

laf...kullandınmiki kötülüyorsun ben aldım 2 ay oldu gayet de memnunum hiç bir sorunu yok yüklediğim tüm oyunları sorunsuz şekilde oynatıyor.dokunmatiği süper 5 nokta kapasitif ee daha ne görüntü kalitesi Ve ekran biraz daha yüksek diye 1500 tl verip ipad mi alalim! sen alabiliyorsan tabi ayrı...

Arkadaşım kendin diyon zaten 2 ay oldu diye.Senin tabletinin 22 ay ömrü kalmış he bide i pad konusunda haklısın...hiç gerek yok paraya yazık ama polypad lerin ömrü uzun süreli değil

kardeşim nerden biliyorsun 22 ay kaldı bende polypad w10 vardı 1 yıldan fazla kullandım sonra ikinci el şekilde sattım sattığım adam hala kullanıyo

• bu cihaz nasıl rootlanır açık bir şekilde anlatabilirmisiniz?
  • Herpa'dan yazılım güncellemesini yükleyen arkadaşlar oldu mu ? Bir sorunu var mı ? 3g modemi çalıştıramadım yeni yazılımı yükleyince belki çalışır?
  • Arkadaşlar bana video downloader programı lazım marketten indirdim video downloader diye 40 mb sınırı var. Dizi yada film izlerken partlar birden sonuna kadar doluyor bölümler yarıda kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekranın sol kısmı hafif kalktı sanki. Bu problemi yaşayan varmı aranızda acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanays

Arkadaşlar ekranın sol kısmı hafif kalktı sanki. Bu problemi yaşayan varmı aranızda acaba?

Benim de sağ alt kısmı kalkmıştı teknik servise götürdüm 10 dkda yapıştırdı verdi sorun yok şuan.
  • Merhaba arkadaşlar. Bizim tablete uyumlu Amazing Alex oyununun tam sürüm apk'sini paylaşırmısınız? Bulduklarımın hepsi HD olduğu için ekrandan taşıyo. Teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar ekranın sol kısmı hafif kalktı sanki. Bu problemi yaşayan varmı aranızda acaba?

benim aldığım ilk tabletin zaten kalkıktı sol kısmı servise gönderdim 0 ı ile değiştirdiler onunda kalkık... uğraştığına değmez bir zararı yok o şekilde kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

Benim de sağ alt kısmı kalkmıştı teknik servise götürdüm 10 dkda yapıştırdı verdi sorun yok şuan.

Kardeşim tabletin geldimi? Benim sayfalar önce sorduğum sye çevirmek için yapmam gerekenleri şimdi anlatırmısın. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrtt

quote:

quote:

Kardeşim tabletin geldimi? Benim sayfalar önce sorduğum sye çevirmek için yapmam gerekenleri şimdi anlatırmısın. ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sztupy.android.allwinnermod&hl=tr

bu programdan çok kolay şekilde yapılıyo dene olmazsa uzun yolunu anlatırım ama olması lazım bende oldu. build typedan gingerbeard samsung sgs II i9100 seç sonrada tableti kapat aç.

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sztupy.android.allwinnermod&hl=tr

bu programdan çok kolay şekilde yapılıyo dene olmazsa uzun yolunu anlatırım ama olması lazım bende oldu. build typedan gingerbeard samsung sgs II i9100 seç sonrada tableti kapat aç.

sağolasın kardeşim şimdi oldu işte.. fring uygulamasının en son yorumunda Samsung galaxy s2 yazıyor. :D bu arada fring programını biilyormusun bir kur da 3gli bedava görüşme yapalım.. wifi üzerinden beleş. ! :D

• arkadaşlar daha once yapan oldu mu

androıd telefonundakı ınternet paketını tabletınde kullanmayıı

ben bımdekı tabletı almayı dusunuyorum cumada androıd telefonumun hotspot ozellıgııle tabletten rahatlıkla ınternete gırebılır mıyım acepp
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Arkaslar 4 lastik alana bu tablet hediye ozellik ve fiyatlarina baktim mantikli geldi hilesi var mi yani ayni isimde cin mali veya ufak farkla alt modeli ornek c5900i falan gibi ? Tavsiye edermisiniz birde ?

aynı, gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğiniz dosyayı indirdim her şey düzgün çalışıyordu. Restart program aracılığı ile attım marketten Six Guns indirdim ve yine uyumsuz olduğu uyarısı çıktı. Ben de dedim demek ki program bende çalışmadı bu sefer programı tekrar açtım tüm ayarları default yaptım ve tablet ANDROID yazısından sonra açılmamaya başladı. Her yolu denedim restart deliğine iğne ile ulaştım. Yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Ne yazık ki tableti yollayacak durumda değilim (Maddi bir durum söz konusu değildir. Zaten üretici ödüyor). Farklı öneriler bekliyorum.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.