Şimdi Ara

Polypad C-5900 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün bir adet 5900 aldım, gayet güzel fakat bazı menü geçişlerinde ekranın arka fonunda kırmızı bir alan oluşuyor ayıca alet çok da ısınıyor var mı böyle bir sorun yaşayan.
  • Merhaba,
    Geçen gün Polypad 7200 HD aldım. Dün akşam 4GB Sandisk MicroSD hafıza kartı taktım TF girişine. Ancak alet görmedi kartı. Depolama alanı seçeneklerinde görünüyor ancak gri tonda aktif değildi. Sorun ne olabilir acaba? İşin ilginci alet kartı görmedi ama ana ekrandaki galeri ikonuna tıkladığımda karttaki resimleri görebildim.
    Burası 5900 bağlığı ama benzer ürünler olduğu ve 7200 konusu aktif olmadığı için buraya yazdım. Zaten ben de 7200 özelliklerini öğrenmek için bu konuu takp ediyorum.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mengish

Merhaba,
    Geçen gün Polypad 7200 HD aldım. Dün akşam 4GB Sandisk MicroSD hafıza kartı taktım TF girişine. Ancak alet görmedi kartı. Depolama alanı seçeneklerinde görünüyor ancak gri tonda aktif değildi. Sorun ne olabilir acaba? İşin ilginci alet kartı görmedi ama ana ekrandaki galeri ikonuna tıkladığımda karttaki resimleri görebildim.
    Burası 5900 bağlığı ama benzer ürünler olduğu ve 7200 konusu aktif olmadığı için buraya yazdım. Zaten ben de 7200 özelliklerini öğrenmek için bu konuu takp ediyorum.
    Teşekkürler.

nerden aldın
  • Forumda Samsun ve çevresinde 7200HD'nin 279TL'ye Bim'de satıldığını duyunca, gidip hemen aldım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

merhaba

dün bir adet 5900 aldım, gayet güzel fakat bazı menü geçişlerinde ekranın arka fonunda kırmızı bir alan oluşuyor ayıca alet çok da ısınıyor var mı böyle bir sorun yaşayan.

Teknik servis ile iletişime geçin siz elinizdekini gönderirsiniz onlar yeni sıfır cihaz gönderirler. Burdan bir çok kişide olmuştu o problem aynı bu şekil hallettiler.

http://www.herpa.com/iletisim.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

merhaba

Teknik servis ile iletişime geçin siz elinizdekini gönderirsiniz onlar yeni sıfır cihaz gönderirler. Burdan bir çok kişide olmuştu o problem aynı bu şekil hallettiler.

Kardeşim ben aldım bu tableti yazılımı bozuldu. Garantiye gönderdim bozuk yazılım atmışlar. Sence değişirler mi? Yada düzgün yazılım atsınlar. Sürekli donuyor kendini resetliyor. Dokunmatiği de arada kilitleniyor. Ancak alet güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

quote:

quote:

merhaba

Kardeşim ben aldım bu tableti yazılımı bozuldu. Garantiye gönderdim bozuk yazılım atmışlar. Sence değişirler mi? Yada düzgün yazılım atsınlar. Sürekli donuyor kendini resetliyor. Dokunmatiği de arada kilitleniyor. Ancak alet güzel.

İstanbuldaysan kendin götür orda bekle yaparlarken getirip gösteriyo biraz kullanırsın beğenirsen alırsın gidersin olmadı tekrar yaptır :)
    Benim sağ alt açıldığında öyle yaptım yapıştırdı biraz kullandım baktım açılmıyo tamam dedim çıktım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

İstanbuldaysan kendin götür orda bekle yaparlarken getirip gösteriyo biraz kullanırsın beğenirsen alırsın gidersin olmadı tekrar yaptır :)
    Benim sağ alt açıldığında öyle yaptım yapıştırdı biraz kullandım baktım açılmıyo tamam dedim çıktım.

keşke istanbulda olsam ama ordu ilindeyim. garanti ye bir kez gönderdim 11 gün sonra geldi ama bozuk yazılım atmışlar. mail attım cevap gelmesini bekliyorum :S:S

• quote:

keşke istanbulda olsam ama ordu ilindeyim. garanti ye bir kez gönderdim 11 gün sonra geldi ama bozuk yazılım atmışlar. mail attım cevap gelmesini bekliyorum :S:S

Maile cevap vermiyolar en iyisi ara. Ben mail attım 2 ay oldu cevap yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 27 Temmuz 2012; 14:01:33 >
  • quote:

quote:

Maile cevap vermiyolar en iyisi ara. Ben mail attım 2 ay oldu cevap yok :D

oldu bu akşam arayıp bir konuşayım saol.
  • Bu cihazın tüm eksikliklerini 7200 modeli ile kapatmışlar. Ekran çözünürlüğü ve işlemci biraz sıkıntı idi adamlar onuda makul seviyeye getirmişler geri kalan tüm özellikler aynı. Fiyat farkıda nerdeyse yok hepsiburada da satışa sunulmuş bu saaten sonra 5900 almak pek mantıklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 27 Temmuz 2012; 19:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krem07

Bu cihazın tüm eksikliklerini 7200 modeli ile kapatmışlar. Ekran çözünürlüğü ve işlemci biraz sıkıntı idi adamlar onuda makul seviyeye getirmişler geri kalan tüm özellikler aynı. Fiyat farkıda nerdeyse yok hepsiburada da satışa sunulmuş bu saaten sonra 5900 almak pek mantıklı değil

ayenen katılıyorum artık yeni cihaz bu Polypad 7200HD 4GB 7" Tablet 5900 da güzel de alacak olan bu ürüne bakmadan geçmesin derim keşke biraz bekleseydik bundan alırdık bu daha iyiymiş ama kullandığımıza sayalım
  • Arkadaşlar çok acil cevaplanmasını istediğim bir sorum olacak. polypad 5900 tableti alalı 2 hafta oldu çok memnundum ama bir anda ses tamamen gitti. küçük kızım oynamış olabilir ama kesinlikle yere falan düşmedi. ses ayarlarına her yerine baktım ama yok. ses yok... Ne yapabilirim? yardımlarınız için teşekkür ederim..

• İstersen ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına dön yine düzelmezse servise göndereceksin.
    Fabrika ayarlarına dönünce yükldediğin herşey siliniyor hatırlatmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 29 Temmuz 2012; 19:28:34 >
  • yaptım ama olmadı, üzgünüm servis yolu gözüktü bana.

• Arkadaşlar tabletimde ses problemi çığır atlamış durumda. Şöyle oluyor winamp ya da tüm sesler tablet bekleme konumuna geçtiği anda çalışıyor, fakat tuş kilidini açtığım an itibariyle ses gidiyor... yardımlarınızı bekliyorum..

• Arkadaşlar eskiden benim ekranın sol üst köşesinde mikrofon resmi vardı tıkladıktan sonra konuşuyordum direk google üzerinden arama yapıyordu. Sanırım google voice search yüklemiştim. Cihaz servise gitti geldi. Tekrar yüklemek istedigimde cihaz uyumsuz uyarısını aldım. Bende burada paylaşılan allwinner modu yükledim ve cihazı s2 yaptım. Marketteki uygulamalara yorum yazdığımda yorumlarda cihaz s2 olarak görünüyor falat program indireceğim zaman samsung herpa c5900 olarak görünüyor. Dolayısı ile başta uyumsuz diye yükleyemediğim programlarí allwinner moddan sonrada yükleyemedim.
    B uyumsuzluk sorununu nasıl ortadan kaldırabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hzambak

Arkadaşlar tabletimde ses problemi çığır atlamış durumda. Şöyle oluyor winamp ya da tüm sesler tablet bekleme konumuna geçtiği anda çalışıyor, fakat tuş kilidini açtığım an itibariyle ses gidiyor... yardımlarınızı bekliyorum..

Ya kendin yeniden rom yükle herpanın sayfasında çalışan güncel rom var yada hiç uğraşma servise yolla. Şanslı isen 2-3 güne cihaz geri gelir. Ben bir kaç kez gönderdim ve genelde 2 haftaya cihaz anca geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krem07 -- 29 Temmuz 2012; 20:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snmez13

quote:

Orijinalden alıntı: etemsea

quote:

Orijinalden alıntı: gureci93

arkadaşlar bu tableti usb ile kablolu modemime bağlayıp internete girebilirmiyim?

giremiyoruz dostum ne yazıkki usb to ethernet aparatı taktım çalışmadı boşuna gidipde böyle aparata para verme artı aparat pc için olduğu için sürücüsünü tanıtman lazım ne markette var nede cd deki sürücüyü cihaza tanıtabilirsin yani cihaz wiles modem dışında internete bağlanmıyor iyi forumlar son olarak bu tablet dehşet bişe yaw tekrardan herkese tavsiyemdir piyasada bu fiyata bu özellikte ürün bulmak zor fiyat performans full şu sd kart işinide hallettimmi tamamdır

vınn takarsanda internete girebilirsin

vınla sen girebildin mi? ben zte mf 190 ile giremiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: adam94

quote:

Orijinalden alıntı: snmez13

quote:

Orijinalden alıntı: etemsea

quote:

Orijinalden alıntı: gureci93

arkadaşlar bu tableti usb ile kablolu modemime bağlayıp internete girebilirmiyim?

giremiyoruz dostum ne yazıkki usb to ethernet aparatı taktım çalışmadı boşuna gidipde böyle aparata para verme artı aparat pc için olduğu için sürücüsünü tanıtman lazım ne markette var nede cd deki sürücüyü cihaza tanıtabilirsin yani cihaz wiles modem dışında internete bağlanmıyor iyi forumlar son olarak bu tablet dehşet bişe yaw tekrardan herkese tavsiyemdir piyasada bu fiyata bu özellikte ürün bulmak zor fiyat performans full şu sd kart işinide hallettimmi tamamdır

vınn takarsanda internete girebilirsin

vınla sen girebildin mi? ben zte mf 190 ile giremiyorum?

kardeş turkcell 176 var onunla her zaman giriyorum sıkıntı yok.ama yani hiç 190 kullanmadığım için onunla giriyormu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.