Şimdi Ara

Polypad C-5900 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snmez13

önceki sayfalarda oyun apk ları varda parça parça ,şöyle yokmu tek link

Tek link değil ama hepsi bir yerde toplu en azından. Tableti sürekli usbye takmamak için Box kullanıyorum bilgisayarda yükleyip tablette indiriyorum :)

https://www.box.com/s/edceea7a5ca21c457198/1/289996311
  • Arkadaşlar The Amazing Spider-Man'in bu tabletle uyumlu apk'sini paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gureci93

Arkadaşlar The Amazing Spider-Man'in bu tabletle uyumlu apk'sini paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler...

Bu linktekileri denedim çalışıyor yalnız apkyi kurduktan sonra sd dosyalarını sd karta atmak lazım ve oyuna girerken internet olması lazım yoksa çalışmıyor.

Apk :
    http://www14.zippyshare.com/v/75366755/file.html

Sd Dosyaları :
    Part 1
    Part 2
    Part 3

Klasörü : Sd Kart /android/data/

• selam arkadaşlar zte mf190 model avea jet modem problemini hala çözemedim. aleti takınca yeşil yanıyor apn falan da tamam ama bir türlü internete girmiyor. ne 3g simgesi ne de herhangibir ibare beliriyor tablette.
  • Arkadaşlar bizim tablet için Dungeon hunter 3,head soccer,fast furios 5 apk larını bulabilirmisiniz?
  • bu cihazda şu dikkatimi çekti 1.2 ghz işlemci dediği işlemci hızına 400 lük mali gpu sunuda ekleyerek söylüyorlar galiba.
    Yani normlade Polypad c-5900 işlemci hızı 800 falan + 400 gpu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmlmapper

bu cihazda şu dikkatimi çekti 1.2 ghz işlemci dediği işlemci hızına 400 lük mali gpu sunuda ekleyerek söylüyorlar galiba.
    Yani normlade Polypad c-5900 işlemci hızı 800 falan + 400 gpu.

Bende öyle düşündüm sonra SetCPU ile baktım işlemci 1008 mhz ile çalışıyor. İstersen arttırıp overclock yapılıyoda riske atmaya gerek yok :)
  • peki 1008'de ısınma falan oldumu nasıl stabillik falan?
  • 1008'de Isınma yok normal hızı o zaten arttırınca ısınma olabilir.
  • anladım cihaz bilgisini yanlış gösteriyor o zaman bize android.
  • Peki arkadaşlar farklı romlar falan deneyerek modemi çalıştrabilir miyiz? farklı bir rom kurduktan sonra orjinal roma tekrar dönebilir miyiz nasıl? mevcut romu nasıl backuplayabilirim? ve hangi romları önerirsiniz?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • şurada c5900 orjinal rom olarak koymuşlar doğrumudur acaba?
    http://tinyurl.com/bl64jyx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 6 Temmuz 2012; 16:39:45 >
  • Turkcell Huweii 176 VINN ım varda Vodefone hat takıp internete bağlanabilirmiyim?(aynı vınnla türkcell hat takıp girdim)
  • Aşağıda Oyun Paketi Verdim 1 Mesaj Alt tarafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 9 Temmuz 2012; 10:34:21 >
  • face uygulaması hoşuma gitmedi operadan giriyom ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

Aşağıda Oyun Paketi Verdim 1 Mesaj Alt tarafta.
    Alın Size Oyun Paketi 1
    Alın Size Oyun Paketi 2
    Alın Size HD Oyun Paketi
    Bu Da Spiderman
    Alın Bu da Plants vs. Zombies

Hepsi benim üyeliğmden. Kendi ellerimle upload ettim. Hepsi çalışıyor denendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 9 Temmuz 2012; 10:33:51 >

• Turkcell Huweii 176 VINN ım varda Vodefone hat takıp internete bağlanabilirmiyim?(aynı vınnla türkcell hat takıp girdim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snmez13

Turkcell Huweii 176 VINN ım varda Vodefone hat takıp internete bağlanabilirmiyim?(aynı vınnla türkcell hat takıp girdim)

Şu konu işine yarar.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 9 Temmuz 2012; 15:33:21 >
  • arkadaşlar acillllllll modern combat 3 lazım bizim cihaza uyumlu olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

Alın Size Oyun Paketi 1
    Alın Size Oyun Paketi 2
    Alın Size HD Oyun Paketi
    Bu Da Spiderman
    Alın Bu da Plants vs. Zombies

Hepsi benim üyeliğmden. Kendi ellerimle upload ettim. Hepsi çalışıyor denendi.

çok sağol dostum,plants and zombies bayılıyorum bu oyuna,araştırdım bulamamıştım,akşam eve geçince indireyim :)

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.