Şimdi Ara

Polypad C-5900 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdmrx

bu root lamak nedir ne işe yarar..

rootlamak bütün programları yönetici olarak çalıştırmak demek. tablette istediğin herşeyde yetkinin olması!
  • ok..saolun..

tablet i herpa nın bize sattığı hale sıfırlamak içinde saat 15:56 yorulmaz ın tarif ettiklerini mi yapmak gerekiyor
    yoksa documents to go, ireader gibi programlar siliniyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Haziran 2012; 17:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

ok..saolun..

tablet i herpa nın bize sattığı hale sıfırlamak içinde saat 15:56 yorulmaz ın tarif ettiklerini mi yapmak gerekiyor
    yoksa documents to go, ireader gibi programlar siliniyor mu

vallahi hiç denemedim ama yorulmaz doğru söylüyor gibi gözüküyor. Hepsi siliniyor olması lazım! Bilgisayar formatı gibi. ancak dosyalarını bir hafıza kartına saklarsan datalarını kaybetmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 28 Haziran 2012; 18:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

amma alıngansınız :D olm bebemisiniz lan ! dalgasına söylüyoz herhalde kimseye hakaret ettiğmiz yok nerenizden anlıyonuz lafları :S

asıl sen yazdıklarına bir baksana kaç yaşındasın ben hatırlıyorum ilkokuldayken o benzetmeyi yapardık uzatarak gülerdik gerçekten iğrelti geliyor artık kimse senin ince esprilerini anlamak zorunda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

amma alıngansınız :D olm bebemisiniz lan ! dalgasına söylüyoz herhalde kimseye hakaret ettiğmiz yok nerenizden anlıyonuz lafları :S

Sorun alınganlık değil edepli üstüruplu konuşmak bir bak bakalım forumda senin gibi konuşan başka kim var..
  • biraz genişsem kime zararım var? istemeyen şikayet etsin ki biri etmiş zaten
  • Arkadaşlar tablete mause taktım, sorunsuz bir şekilde çalışıyor yanlız mause takılıyken klavye hiç bir şekilde devreye girmiyor bunun bi çözümü varmı acaba :)
  • kronik problemi var mı bu tabletin arkadaşlar???
    ablama almak istiyorum bu tableti. oyun oynamaz ama film izler bol bol internete girer müzik dinler. kasmaması, sürekli reset problemi falan olmaması lazım. tavsiye edermisiniz???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Connor Kenway

Arkadaşlar tablete mause taktım, sorunsuz bir şekilde çalışıyor yanlız mause takılıyken klavye hiç bir şekilde devreye girmiyor bunun bi çözümü varmı acaba :)

bende kablosuz mouse kullanıyorum ama öyle bi sorun yasamadım :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreyman

quote:

Arkadaşlar tablete mause taktım, sorunsuz bir şekilde çalışıyor yanlız mause takılıyken klavye hiç bir şekilde devreye girmiyor bunun bi çözümü varmı acaba :)

yani maus takılı iken klavye fonksiyonu çalışıyormu çalışıyorsa da mausla yazabiliyormusun eyer öyleyse ayarların nasıl yada bir ayar filan mı yaptın bende de çalışmıyor klavye ancak çıkarınca oluyor bide varsa bir formülü paylaşabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

kronik problemi var mı bu tabletin arkadaşlar???
    ablama almak istiyorum bu tableti. oyun oynamaz ama film izler bol bol internete girer müzik dinler. kasmaması, sürekli reset problemi falan olmaması lazım. tavsiye edermisiniz???
    ...

valla filim izlerken problem çıkıyor yani en azından bende öyle oluyor hd bir filim izleyeyim dedim 480p biraz kasıyor ama modeme yakınsan yani full çekiyorsa az bir donma yapıyor 1 dk kadar sonra rahtça izleyebilirsin müzik dinlemek zaten kasmaz reset olayı yok her zaman dediğim gibi fiyat performansta öncü bir cihaz oyun ister oyna ister oynama ama oyun oynamakda zevkli filim izlemek gerçekten güzel ekran da biraz pikseller geniş yerleştirilmiş yani 240p altında videolar neredeyse kare gösteriyor ama cihaza pcden filim atıp izlmek süper hiç kasma yok donma yok kodec çözücüde mükemmel mx player ile istediğin formatı açıp izleyebilirsin ve tv ye aktarabilirsin hiç bir problem yaşamadım ama internetten tv ye bağlayıp izlerken 5 sn izliyorsun sonra sanki cihaza top atmışlar gibi bi frekans topu geliyor ve video yavaş oynarken, ses normal gidiyor ,kaç kere yenilediysemde düzelmedi en azından bende böyle oluyor bilmiyorum belki başkasındada vardır son olarak cihaz batarya süresi az yani en fazla 2 filim izlenir forumu iyi bi oku herşeyi paylaşıldı zaten iyi yanı kötü yanı hepsi var şahsen benim için yeter ve artar bile kullanmasını bilene dediğim gibi resmen bilgisayar ama biraz yavaş bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: etemsea

quote:

Orijinalden alıntı: dreyman

quote:

yani maus takılı iken klavye fonksiyonu çalışıyormu çalışıyorsa da mausla yazabiliyormusun eyer öyleyse ayarların nasıl yada bir ayar filan mı yaptın bende de çalışmıyor klavye ancak çıkarınca oluyor bide varsa bir formülü paylaşabilirmisin

Çözdüm sorunu. Yazı yazabileceğin bir yere tıkladıktan sonra sağ altta saatin yanında klavye simgesi çıkıyor ona tıklayıp fiziksel klavyeyi kapıtınca sorun düzeliyor...

• quote:

quote:

Connor Kenway

Bende Öylebi Problem Yok Kablolu Mause Denedim , Hiç Sorunu Yok ,

----------------------------------------------------------------------------------------

@rd@
    Sonuna Kadar Şiddetle Tavsiye Ederim , Hertürlü Hd Açıyor Ve Zaten 240pde Kare Çıkıyo Diyenler Bilke Olmuş Zaten Adı Üstünde 240p :))

Şarj Konusundada İlk Hafta Düzenli Şarj Etmen Gerekir , Yani 1 Hafta Boyunca Hergün Bitir , Tam Doldur , Bitir Tam Doldur , Sonraki Kullanımlarında 6 Saate Kadar Çıkabiliyo (Aklında Bulunsun)

Ekran Kalitesi Güzel Bide 5+1 Bağlayıp Denedim , (Tek Jak Girişiyle) Ses Gümbür Gümbür , Bide equalizer uygulamalarıyla dahada iyi oluyo ;) (Buda Aklında Bulunsun)

Medya Oynatıcı Olarakta " Avia " yı Öneririm , Videolarıın,Müziklerini,Resimlerini 3ünüde Yönetebilkiyosun Tek Progeamla , Ve Ayrıca Zaten Hertürü Açıyo Bide Bazı Çinli Kodec Türleri İçinde Vitemio Mudur Nedir O Eklentiyi Destekliyo ;) Ve Kasma Sorunu Olmadan ;)

----------------------------------------------------------------------------------------

Şu Yukardaki Kavgayıda Kesebilirmisiniz , 17 Yaşında Olan Benim , Ama Çocuklaşan Sizsiniz !!

Her Neyse Hayırlı Cumalar , Bu Anlattıklarım Alıcaklar Ve Alanlar İçinde Okunması Gereken Şeyler Bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Croulias

quote:

quote:

Connor Kenway

@rd@
    Sonuna Kadar Şiddetle Tavsiye Ederim , Hertürlü Hd Açıyor Ve Zaten 240pde Kare Çıkıyo Diyenler Bilke Olmuş Zaten Adı Üstünde 240p :))

Şarj Konusundada İlk Hafta Düzenli Şarj Etmen Gerekir , Yani 1 Hafta Boyunca Hergün Bitir , Tam Doldur , Bitir Tam Doldur , Sonraki Kullanımlarında 6 Saate Kadar Çıkabiliyo (Aklında Bulunsun)

Ekran Kalitesi Güzel Bide 5+1 Bağlayıp Denedim , (Tek Jak Girişiyle) Ses Gümbür Gümbür , Bide equalizer uygulamalarıyla dahada iyi oluyo ;) (Buda Aklında Bulunsun)

Medya Oynatıcı Olarakta " Avia " yı Öneririm , Videolarıın,Müziklerini,Resimlerini 3ünüde Yönetebilkiyosun Tek Progeamla , Ve Ayrıca Zaten Hertürü Açıyo Bide Bazı Çinli Kodec Türleri İçinde Vitemio Mudur Nedir O Eklentiyi Destekliyo ;) Ve Kasma Sorunu Olmadan ;)

Şu Yukardaki Kavgayıda Kesebilirmisiniz , 17 Yaşında Olan Benim , Ama Çocuklaşan Sizsiniz !!

Her Neyse Hayırlı Cumalar , Bu Anlattıklarım Alıcaklar Ve Alanlar İçinde Okunması Gereken Şeyler Bence

bir kaç equalizer uygulama linki versene varsa pc için. Yoksa sen upload edebilirmisin ? O kavgayıda boşver adam 30 yaşındayım diyo :) 30 yaşında olan adam laf yarışına girmez. Bende 17 yaşındayım. Adam gelmiş yaprağım deme diyo :) Yaprağımı şaka baabında söylüyorum ama adam takmış. Çocuk olduğu burdan belli. 30 yaşındaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 29 Haziran 2012; 11:14:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Croulias

quote:

quote:

Connor Kenway

@rd@

bir kaç equalizer uygulama linki versene varsa pc için. Yoksa sen upload edebilirmisin ? O kavgayıda boşver adam 30 yaşındayım diyo :) 30 yaşında olan adam laf yarışına girmez. Bende 17 yaşındayım. Adam gelmiş yaprağım deme diyo :) Yaprağımı şaka baabında söylüyorum ama adam takmış. Çocuk olduğu burdan belli. 30 yaşındaymış

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.equalizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmVxdWFsaXplciJd

Ben Bunu Kullanıyorum Telefondada , Tablettede , 5mb Ram Harcıyo En Fazla ;=)

• quote:

Orijinalden alıntı: etemsea

quote:

...

valla filim izlerken problem çıkıyor yani en azından bende öyle oluyor hd bir filim izleyeyim dedim 480p biraz kasıyor ama modeme yakınsan yani full çekiyorsa az bir donma yapıyor 1 dk kadar sonra rahtça izleyebilirsin müzik dinlemek zaten kasmaz reset olayı yok her zaman dediğim gibi fiyat performansta öncü bir cihaz oyun ister oyna ister oynama ama oyun oynamakda zevkli filim izlemek gerçekten güzel ekran da biraz pikseller geniş yerleştirilmiş yani 240p altında videolar neredeyse kare gösteriyor ama cihaza pcden filim atıp izlmek süper hiç kasma yok donma yok kodec çözücüde mükemmel mx player ile istediğin formatı açıp izleyebilirsin ve tv ye aktarabilirsin hiç bir problem yaşamadım ama internetten tv ye bağlayıp izlerken 5 sn izliyorsun sonra sanki cihaza top atmışlar gibi bi frekans topu geliyor ve video yavaş oynarken, ses normal gidiyor ,kaç kere yenilediysemde düzelmedi en azından bende böyle oluyor bilmiyorum belki başkasındada vardır son olarak cihaz batarya süresi az yani en fazla 2 filim izlenir forumu iyi bi oku herşeyi paylaşıldı zaten iyi yanı kötü yanı hepsi var şahsen benim için yeter ve artar bile kullanmasını bilene dediğim gibi resmen bilgisayar ama biraz yavaş bilgisayar

belli bi mb/sn bitrate li videoları oynatıyor gerçek hd de kasıyor 90 mb/sn akışlı bir mp4 attım kastı her 1080p gerçek hd değildir 2160p vidfeo oynatır demişler herpa.com da hikaye 2k video attım takıla takıla oynatıyor htc one x te 110 mb/sn videolar takır takır çalışıyor

• Arkadaşlar merhaba,

ben de bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. ancak siri benzeri android programlarını kurmak istediğimde, voice recognition programı yok uyarısı veriyor. google voice search çekmek gerekli diyorlar, android markette bu program cihazınızla uyumluı değil deniliyor.
    yanin sesle google araması veya sesli komut içeren herhangi bir program kullanabilen var mı? bunu nasıl halledebiliyoruz?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanays

Arkadaşlar herkese selamlar. Acaba cep telefonumuzu modem olarak kullanıp bu tabletten nete girmemiz mümkün olur mu? Bunu deneyen varmı?

Bunu deneyen yokmu acaba.???
  • quote:

quote:

Arkadaşlar herkese selamlar. Acaba cep telefonumuzu modem olarak kullanıp bu tabletten nete girmemiz mümkün olur mu? Bunu deneyen varmı?

Bunu deneyen yokmu acaba.???

telefonunu nasıl modem olarak kullanacaksın ki bluetooth yok tablette hadi usb ile baglayalım desen telefonu tanıtamayız pc suite lazım onun yerine wifi spot programları var bende onu kullanıyorum telefonu wifi noktası olarak gosteriyor tabletten tarattıgında goruyor baglanıyorsun telefonuna wifi spot programı indir oyle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoke76

Arkadaşlar merhaba,

ben de bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. ancak siri benzeri android programlarını kurmak istediğimde, voice recognition programı yok uyarısı veriyor. google voice search çekmek gerekli diyorlar, android markette bu program cihazınızla uyumluı değil deniliyor.
    yanin sesle google araması veya sesli komut içeren herhangi bir program kullanabilen var mı? bunu nasıl halledebiliyoruz?????????

böyle bir program kullanabilsek bile mikrofonu çok kalitesiz ses kaydı yapıyorum hışırtı oluyor ve çok düşük alıyor mikrofon yerleşiminde bi sıkıntı var google voice apk bulup yükle dene bi ben denemedim deneyeceğim sonra yazarım buraya
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.