Şimdi Ara

Polypad C-5900 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android Telefonları rootlayınca garanti dışı aklıyodu , tabletlerdede öylemi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croulias -- 28 Haziran 2012; 9:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croulias

Beyler Tamam , Uzatmayalım

Android Telefonları rootlayınca garanti dışı aklıyodu , tabletlerdede öylemi ??

evet öyle olması lazım önceki sayfalarda okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

1. 20 IQ yok
    2. 30 yaşındaki adam böyle konuşmaz kimi yiyon yapraam!

yaprak meselesini çıkaran sensin.
    20 iq olmaya bilir ama iq'yu ölçen kişiler senin varlığından haberdar değillerdi. ondan 20 iq yok.
    evet 30 yaşındayım ve bunları yazmama sebep olan kişi sensin. her şeye atlayan bir yapın var. bak bir atasözü vardır iyi dinle insanın başına bela iki şeyden gelir, ya meraktan ya da yapraktan? seninkine hangisinden gelir sen düşün.
    neyse bu kadar yeter. arkadaşlar hakkınızı helal edin. ottur, çöptür, yapraktır uğraştırıyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorulmaz81 -- 28 Haziran 2012; 10:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorulmaz81

quote:

1. 20 IQ yok
    2. 30 yaşındaki adam böyle konuşmaz kimi yiyon yapraam!

yaprak meselesini çıkaran sensin.
    20 iq olmaya bilir ama iq'yu ölçen kişiler senin varlığından haberdar değillerdi. ondan 20 iq yok.
    evet 30 yaşındayım ve bunları yazmama sebep olan kişi sensin. her şeye atlayan bir yapın var. bak bir atasözü vardır iyi dinle insanın başına bela iki şeyden gelir, ya meraktan ya da yapraktan? seninkine hangisinden gelir sen düşün.
    neyse bu kadar yeter. arkadaşlar hakkınızı helal edin. ottur, çöptür, yapraktır uğraştırıyor işte.

şu 30 YAŞINDAKİ KAMİLİ susturun la az!

• Arkadaşlar Eğer Root Yapınca Garanti Dışı Kalıyosa Rootlu Gelenler ?????
  • onlar otomat adamlar ne yolladığını bilir!!
  • benimki root değil bu arada hard reset diye bir olay varmış fabrika ayarları olsa gerek onu nasıl yapacaz.
  • Sakin olun biraz bu nedir ya çocuk gibi birbirinize laf sokuyosunuz kavga edicekseniz özelden edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Sakin olun biraz bu nedir ya çocuk gibi birbirinize laf sokuyosunuz kavga edicekseniz özelden edin..

bi adam mal olunca samanlık seyran olur adam o kadar lafa takmamış gelmiş yapraam deme diyo :D
  • Tamam uzatmayın ikinizde uyarı alıcaksınız böyle giderse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Tamam uzatmayın ikinizde uyarı alıcaksınız böyle giderse..

Katılıyorum
  • Uzatan ve uyarı alan benim ama yine de uyardığın için sağol sayende bir uyarı aldım
  • Sadece sen değil ..
  • quote:

benimki root değil bu arada hard reset diye bir olay varmış fabrika ayarları olsa gerek onu nasıl yapacaz.

iyi dinle şimdi beni. önce tabletini kapatacaksın, ses kısma (-) tuşuna basılı şekilde güç açma tuşuna 7-8 defa basacaksın sonra ses kısma (-) tuşunu bırakmadan tableti çalıştıracaksın. bir menü çıkacak wipe data/factory reset yazan kısma ses tuşlarını kullanarak geleceksin ve güç düğmesine basacaksın tekrar gelen menüden yes delete all user data ya gelip güç düğmesine basacaksın bazı programları yükleyecek ve ana menüye geri dönecek ve reboot system now'a gelip güç tuşuna basıp işlemi bitireceksin.

• şikayet edin şu dengesizi ya gercek hayatta ugrastıgımız yetiyor burda ugrasmayalım okuyorum basından beri ne kadar gereksiz bir insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreyman

şikayet edin şu dengesizi ya gercek hayatta ugrastıgımız yetiyor burda ugrasmayalım okuyorum basından beri ne kadar gereksiz bir insan

kime diyorsun :D
  • beyler benim tablet arka planda durup dururken program açıyor kapıyorm tekrar açıyor sizinkilerde açıyormu ??
  • Sen böyle konuşmaya devam ettikçe kimse yardımcı olmaz sana ..
  • bu root lamak nedir ne işe yarar..
  • amma alıngansınız :D olm bebemisiniz lan ! dalgasına söylüyoz herhalde kimseye hakaret ettiğmiz yok nerenizden anlıyonuz lafları :S
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.