Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
77.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şuan 4.0 kullanıyırsanız ve sorun yoksa yazılımsal, düşmeye alakası yok.. arkadan bastırmayı hiç denemedim.. şuan 4.0 yüklü sorun yok bende... tableti satıyorum zaten sahibinden é koymuştum birisi aradı karar verip Arıcak.. Wifi cikmiyor, oyunlarda kasıyor. bide cok buyuk bana göre degil..
    Nexus 7 32 gb 2. el almayı düşünüyorum sahibinden den bakalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Arkadaşlar,

    Polypad 9716HD 16GB 9.7" Tablet, Hepsiburada.com sitesinde gayet iyi yorumlanmış.
    Ancak, 07.03.2013 tarihinden beri bu cihazla ilgili yorum yapılmamış.
    Acaba bu cihazın bir sorunu mu var da insanlar bu cihazı almamaya başladı. Veya cihaz sorunlu ve hepsiburada.com şikayetleri sitesinde yayınlamak istemiyor?

    Herkese selamlar.
  • Biraz uğraş sonrası turkcell 3g e353 modemi tablete tanıttım.İşlemler için modeminizin pin kodu pasif halde olmalı.Bilgisayara takın ve pini iptal edin.

    Ayarlar

    1-)Öncelkle markette ppp diye bir apk var bunun çalışması içinde tabletin rootlu olması gerekiyor.

    2-)ppp kurduktan sonra modemi tablete bağlıyoruz. ayarlar >> kablosuz ve ağlar >> diğer >> mobil ağlar >> erişim noktası adları >> turkcell internet seçiniz ( sağdaki boş yuvarlak ile aktf ediniz)

    3-)seçtikten sonra tıklayıp ayarlarına giriniz.

    >> ad: turkcell internet
    >> apn: MGB
    >> kullanıcı adı gps yazıyor silin boş olsun
    >> şifreyide silin boş olsun
    >> mcc:286
    >> mnc:01
    >> kimlik doğrulama: pap veya chap
    >> apn türü:default
    >> apn protokolü:IPv4/IPv6

    geri tuşuna basarak herşeyden çıkın.

    ppp widgetini kullandığınız ana ekrana atın. yapılandırılıyor gibi bir şeyler yazacak 30 sn sonra sağ alt köşede 3g yazısını görebilirsiniz artık internet aktifdir. bazen ppp ayarlarında wifi ile 3g aynı anda çalışsın diye bir seçenek aktif oluyor onu iptal edin yapılandırma ayarlarından.

    NOT: benim tablet doğuştan rootlu olduğu için sorun olmadı :D tableti rootlamak istemeyen arkadaşlar ppp kurmadan ayarları yapıp br denesin aktif olma ihtimali yüksek. yalnız adımları aynen uygulayın atlama yapmayın. Bu arada 4.1 kullanıyorum onuda ekleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCI46 -- 11 Mayıs 2013; 21:28:14 >




  • Arkadaşlar 9716 hd tabletimi servise verdim yukardaki mesajlarda yazmıştım kırmızı karıncalanma oluyor ekranda diye serviste 3-4 gün kaldıktan sonra 1 e 1 değişim olarak başka bir tablet verildi bu tablette şimdi pil kullanımına girince ekran 1. sırada olması gerekirken "telefon beklemesi %88 " "tablet boşta %13 " diye çıkıyor telefon beklemesine tıkladığımda Telefon radyosu tarafından kullanılan pil " diyor açma zamanı 7s 15d kapsama alanı dışındaki zaman 100%

    bu nedir arkadaşlar google aradım biri bug falan demiş anlamadım servisi aradım getir bakalım dediler jelly bean daha önce böle hata alan oldu mu ? Ne yapmak gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 20 Haziran 2013; 14:07:50 >
  • Bunun kamerasi kac mpx bendeki on 0.3 arka 2 mpx ama aldigimda nt insortunde on 2 arka 5 mpx yaziyordu acaba sorun yazilimsal mi donanimsalmi.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcan81 -- 4 Haziran 2013; 23:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar polypad 9708 aldım 4.1 güncellemesi yükledim. sonrasında 5 mp kamera bozuldu. kamerayı açınca yeşil ekran geliyor. servisi aradım eski sürümü seri numarasına göre yükle dediler. bilgi bankasında bulunan seri numaraya uygun sürümü yüklemeye çalıştım yine 4.1.1 yüklüyor ve kamera çalışmıyor yardım lütfen
  • Servisten geldi tabletim 4.0 yüklemişler böylece sorunu çözmüşler :)) gülermisin ağlarmısın? Neyse böyle kulanıcam artık uğraşamayacağım...
  • panpalar alınırmı bu cihaz ne diorsunsuz
  • Arkadaşlar tabletin kenarlarında açılma meydana geldi.Servise nasıl ulaşabilirim ve bu olay sizlerinde başına geldiyse nasıl bir süreç geçirdiniz ? Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Merhaba yeni guncelleme bende de problem yapti.siz 4.O a geri aldiginizi soylemissiniz. Bunu nasil yaptiniz bende geri alacam.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frontasa55

    Merhaba yeni guncelleme bende de problem yapti.siz 4.O a geri aldiginizi soylemissiniz. Bunu nasil yaptiniz bende geri alacam.....


    herpa.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/51/32/polypad-9716-hd-yazlm
    Bunu yükleyin.. Yükleme anlatımla yazıyor.. Olmazsa fabrika ayarlarına dondurup yükleyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü ben de bir polypad 8216 hd aldım ve filmlerde cızırtı olmaya başladı 1 -2 saniye aralıklarla cızzt cıızt diye ses yapıyordu. Sonra bunun sadece Dolby ac3 ses codecli filmlerde yaptığını farkettim. Bir çok video oynatıcı denedikten sonra en son bs player yükledim ve sorun çözüldü. Dolby ac3 filmlerde de artık cızırtı yapmıyor ama sadece bs player kullanılırsa. Dead trigger denen oyunu yükledim. 15- 20 dakika oynadım hiç kasılmadı. Ama alette pil düzeyi %30 olunca oyun oynarken çat diye kapanıyor. Bu sıkıntısı var. Ses sorunundaki cızırdama üst modellerde de belki bsplayer kurularak çözülebilir.


    Geriye tek sorun öğretmen olmamdan dolayı mebbis ve e-okul gibi sitelerde işlem yapamamak. Bunu da çözersem güzel olacak. İe 9 yükledim ama activex nasıl entegre edeceğim bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obediah -- 1 Temmuz 2013; 12:48:31 >
  • obediah O kullanıcısına yanıt
    4.0 sürümünde zaten ses problemi yoktu.Yeni 4.1 sürümü ses sıkıntısı yaptı, ayrıca eski sürümde pilin%30 problemi de yoktu.Cihaz daha hızlıydı.Yani 4.1 i yöklediğime pişman oldum.4.0 a geri çevirecem.....
    Tv ye 3d görüntü aktarımı da bu yeni versiyonla bozuldu.
  • polypad 8216hd modeli direk 4.1 ile geliyor. Geri dönüş var mı bilemiyorum. tv ye görüntü aktarımını deneyemedim çünkü hdmi kablo yok.
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür edeerim.Hiç bir sıkıntı kalmadı..Makinanın hızı daha iyi ve film izlerken ses problemi kalmadı...
    @ibo3182



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontasa55 -- 8 Temmuz 2013; 8:58:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frontasa55

    Merhaba yeni guncelleme bende de problem yapti.siz 4.O a geri aldiginizi soylemissiniz. Bunu nasil yaptiniz bende geri alacam.....


    Servis yükledi...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    Yaptım ok...
  • rom güncelleyince bende de sıkıntılar başlamıştı. özellikler oyun oynarken ince kırmızı çizgiler geliyordu. servise gönderdim servis romu 4.0.3 yüklemiş düzeldi.

    ancak şimdi farklı bir sorun var tablet kapalıyken şarja takıyorum. 14-16 saat kapalı iken şarj oluyor. açınca %60 dolu. o anda açıkken şarja takınca 1 dakika içinde şarj oldu diyor. açıkken şarj edip % 100 yapınca % 50 nin altına düşmeye başlayınca hiç uyarı vermeden şak diye kapanıyor.marketten pil durumu ile ilgili bir uygulama yükledim. voltaj ve yüzdesini veriyor. ama hiç tutarlı değil. mesela %90 3750 v başka defasında % 60 4006 v. işin içinden çıkamadım. eskiden kapanıyor diye uyarı verip kapanırdı. şimdi şak diye kapanıyor. kapanırken reset atılırkenki ses çıkıyor çıt diye.

    yardımlarınızı bekliyorum. daha garantiden geleli 1 hafta oldu ama şarj durumu canımı sıkıyor
  • Cihazi 6 aydir kullaniyorum su an sarj tutmuyor. Bir arkadasa tavsiye ettim aldi batarya problemli cikti iade etti.
    Servis imkanlari cok zayif. Ses zaten problemli. Bilginize sunulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrettok -- 26 Temmuz 2013; 21:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.