Şimdi Ara

Poltergeist (2015) | Sam Rockwell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Poltergeist (2015) | Sam Rockwell








    Konusu


    Sam Raimi'nin yapımcıları arasında bulunduğu film, 80'li yılların efsanevi korku filmlerinden Poltergeist'ın yeniden çevrimi. Steve ve Diana'nın sakin ve huzurlu aile yaşantısı, yeni taşındıkları evlerinde yaşanmaya başlanan paranormal olaylarla sarsılmaya başlar. Üç çocuklarından en küçük olanı, bir gece evlerinde esrarengiz bir varlık olduğunu keşfeder ve ansızın ortadan kaybolur. Sonrasında aile, kendilerini hedef alan ve savaşı bırakmaya niyeti olmayan bir varlığın farkına varırlar. Gizemli bir geçmişi olan bu bölgede, geçmişin terörü yeniden ortaya çıkmıştır artık; her birinin hazırlıksız olarak yakalandığı bu savaşta hiçbir şey eskisi kalmayacaktır.
    Filmin yönetmenliğini Gil Kenan üstlenirken filmde yer alacağı duyurulan oyuncular arasında Sam Rockwell, Jared Harris ve Rosemarie DeWitt gibi isimler bulunuyor.










    Fragman

















  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmde dandik bir renklilik var sizde farkettinizmi bir tek bana mı batıyor, ucuz bir hd handycam ile çekilmiş film öyle hissettiriyor.
  • Konu klişe bildiğimiz tarzdan belki tutabilir, fragman fena durmuyor çünkü..
    Bizde nasıl sürekli cinli film çekiliyorsa, amerika'da da çekilenler ise, yeni bir eve taşınan çocuklu çift ve evde geçen esrarengiz olaylar vb.
    Maalesef, farklı konulu korku filmi fazla yok piyasada...
  • Bıkmadılar şu salak filmlerden yeminle.
  •  Poltergeist (2015) | Sam Rockwell
  • Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyona girdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidenlerin yorumları nasıl gidilir mi?
  • Sam Rockwell'in oyunculuğunu pek beğenmiyorum. Yani siması ciddi filmlere gitmiyor. Ama film güzel görünüyor.
  • Afişteki kız ne kadarda ilk serideki çocuk yaşta hayatını kaybeden sarışın kıza benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni taşınılmış bir ev ve başlayan paranormal olaylar.Aman ne yeni

  • Konusu klasik geldi. Yeni evde, paranormal olaylar. İlk filmi kadar güzel değil sanırım.

    Bu da ilk film..
  • Küçük kızın oyunculuğu harikaydı. Onun haricinde, boş zamanda izlenecek bir film olmuş. Ne iyi, ne kötü.
  • Yukarıdaki yorumumda da belirttiğim gibi filmde tek sırıtan Sam Rockwell bana göre. Film vasat bu arada arkadaşlar. Eskisini izlemediğim ve yeni çekimden de eski konu olduğu için pek bir şey beklemedim ve bu beklentiyle izledim. Türü sevenler için çekilmiş işte.
  • bu tür filmler çok güzel başlıyor. ama sona doğru kesin batırıyorlar.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sam Rockwell yeşil yol filminden sonra adamın filmlerini izleyemiyorum ya ne piskopat bir adamıdır, adamın tipi piskopat neden bu tür filmlerde oynatıyorlar anlamyıyorum



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    Sam Rockwell yeşil yol filminden sonra adamın filmlerini izleyemiyorum ya ne piskopat bir adamıdır, adamın tipi piskopat neden bu tür filmlerde oynatıyorlar anlamyıyorum

    Moon'da da güzel oynamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.