Şimdi Ara

Poloraid güneş gözlükleri hakkında fikriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda güneş gözlüğü almayı düşünüyorum..Ama 150-200 liradan aşağı kaliteli gözlük yok..Poloraid'in polorize camlı gözlükleri var.60-70 lira civarı.Gözlükçünün dediğine göre gözleri yormuyormuş ve yansımayı kesiyormuş..Sizce alayım mı bu gözlüklerden?Yoksa 50-60 lira civarı tavsiye edebileceğiniz gözlük var mı?

• yoookkkk miiiii?yoooookkkkk miiiiii?illleereee vırdaaaaa biizeeee yoookkkkk miiiiii?
  • Ben kullanıyorum.. Kalitelidir.. Önemli olan camı zaten..
  • Ewet önemli olan camı ama anlamadığım şey madem bu kadar kaliteli bişey niye millet raybana dünyanın parasını veriyor.50-60 liraya pekala Poloraid alınabiliyor.
  • Tavsiye ederim normal güneş gözlükleri gibi etrafı karartmıyor sadece genel ışıkları bir miktar kırıyor. Normalde gündüz araba kullanırken güneş gözlüğü ile tünele girdiğinizde gözlüğü çıkararısınız ama Poloraid camları çıkarma gereği duymazsınız. Tabi siz yinede deneyip alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih

Ewet önemli olan camı ama anlamadığım şey madem bu kadar kaliteli bişey niye millet raybana dünyanın parasını veriyor.50-60 liraya pekala Poloraid alınabiliyor.

Onlar markaya para veriyor..
  • peki bu dediğiniz gözlükten ankara'da bulabilir miyim?
    Gözlerimin güneşe kaşı alerjisi var, kızarıyor da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende topten in polorize camlı güneş gözlüğünü 2 3 sene önce aldım. aynı cama sahip rayban(satıcının dediği bir cümle doğrulu konusunu bilemem) 2 katı fiyata sahipti.
    zaten güneş gözlüğü alırken en önemli unsur camın kalitesi eğer camın klalitesinde sorun yoksa markanın çokta fazla önemi yoktur bence
  • evet ya bende alcam bu aralar, ankara da nerede bulabiliriz?

normal renkli camlarda güneşte milletin saçı parlak görünürken, polarize ile gerçek saç gibi görünüyor bir de o var
  • quote:

Ewet önemli olan camı ama anlamadığım şey madem bu kadar kaliteli bişey niye millet raybana dünyanın parasını veriyor.50-60 liraya pekala Poloraid alınabiliyor.

Ray-Ban kullan anlarsın...
  • ray-ban nin üstüne tanımam beyler..bizim bi arkadaş vardı..ray-ban nin bir modelini çok beğenmişti fakat alamayıp yarı fiyata ki 100 civarı idi oda başka bir marka gözlük almıştı..gözlüğü bir süre sonra gördüm silerken iz yapmış hiçbir türlü çıkmıyordu..yani plastik gibi bir camı vardı.. ben bi yıl sonra ray-ban aldım çok çok kaliteli bir cama sahip yani anlayacağınız cam,,plastik değil.. ayrıca poloraid camlılarda o kadar ucuz olmaması gerek...
  • exess
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camit

peki bu dediğiniz gözlükten ankara'da bulabilir miyim?
    Gözlerimin güneşe kaşı alerjisi var, kızarıyor da.

evet arkadaşlar Ankara da nerde bulabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Ray-Ban kullan anlarsın...

Aynen soylemekle anlayamassin kullan gorursun ne kadar kaliteli... alcaksan kaliteli al 2-3 sene kullan... saglam biseyler olsun yani... ben gecen sene aldim rayban super otesi birsey hic rahatsiz falanda degilim..

• rayban al diyorsunuzda çok pahalı oluyor raybanın gözlükleri..dün bi gözlükçüye sordum.hoşuma giden modeli 334 lira dedi.bende oha dedim.
    peşin alırsam 267 lira olurmuş.ben yine oha dedim tabii.

şaka bi yana o kadar parayı bi gözlüğe verirsem uygularım kaçar benim.hem benim her aldığım gözlük ya kırılıyor ya camı çiziliyor ya bi yerde unutuyorum ya da biri hacılıyor..
  • dostum 334 liralık ray ban ı 267 vermez yanlışlık olmasın çünkü adamlar bi lira indirim yapmıyolar ray ban ın özelliği bu 3 sene sonrada gitsen aynı gözlüğü aynı fiyat a alıyosun değişmiyo yani arada 70 lira oynuyo sanırım kesinlik le indirmez gerçek ray ban sa benden sölemesi sonra bi terslik olmasın yani

hazır açılmıs bi topic bulmusken bende sorayım

ben de babayadigarı bi gucci var ama gözlüğün camında çizik var yan yana iki üçtane çok dikkatli baktımmı bi beyazlık vuruyo gözüme acaba uzun süreli kullandığımda bu çiziğin zararı olurmu
  • valla banada lazım bir güneş gözlüğü geçen seneyi sahte ray-ban la geçirdik ama bu sene düzgün birşey lazım istanbuldan gözlükçü tanıdığı olan varmı?
  • @Salih

madem her yil birsey oluyo al 5-10 milyonluk sahte raybanlerden yada ne istiyosan onunla gecir... al 3-5 tane daha mantikli... zaten marifet almakta degil korumakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObOchine -- 8 Mayıs 2007; 20:23:23 >
  • @ObOchine

iyi hoş diyorsunda artık gözlerime eskisinden daha fazla önem veriyorum.

dandik gözlük kullanmaktan artık güneşe çıkamaz oldum.güneşe çıkınca gözlerin ağrıyor,sürekli gözlerim kısık gezmek zorunda kalıyorum..

benim bahsettiğim gözlük modeli bu.polaroid yani.

Poloraid güneş gözlükleri hakkında fikriniz?

• o zman kaliteli bisey al koru

polarpoid i hic bilmiyorum yarari olur mu birsey diyemeyecegim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.