Şimdi Ara

Polonyada Eğitim-Bölüm birkaç soru :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben polonyada eğitim almak istiyorum ama aklımda birçok soru var;

Güvenlik konaklama bütçe durumunu falan aştım diyebilirim,takıldığım yerler

1. Ben Bilgisayar Mühendisliği(Yazılım) istiyordum halende gönlüm ordan yana severek yapıcağım bir iş olucaktı bana şunları söylüyorlar çevremdekiler artık bilgisayar mühendisliği ölü bi sektor iş olanağı falan yok ara elemanlar daha çok maaş alıyor mühendislerden vb. vb. gibi şeylerden bahsettiler sizin görüşleriniz nedir ?

2. Olarak benim sayısal derslerim hiç iyi değil kimya fizik biyolojiyi saymıyorum bile Mat 1 yapabilirim ama mat 2 aşırsı zor yapamam,şunu diyebilirsiniz e kardeşim mat o kadar iyi değilde senin ne işin var bilgisayar mühendisliğinde? haklısınız aslında ama sevdiğim işi yapmak istiyorum aklımdaki soruları sizlerle paylaşıp çözüm arıyorum sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim

3. olarak bilgisayar mühendisliği olmadı diyelim hangi bölümü öneririsiniz geleceği işi bakımından avrupaya gidip boş bir bölüm okumakta istemiyorum

Bu sorularıma cevap bulmama yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi forumlar dilerim..

• 1. Ben Bilgisayar Mühendisliği(Yazılım) istiyordum halende gönlüm ordan yana severek yapıcağım bir iş olucaktı bana şunları söylüyorlar çevremdekiler artık bilgisayar mühendisliği ölü bi sektor iş olanağı falan yok ara elemanlar daha çok maaş alıyor mühendislerden vb. vb. gibi şeylerden bahsettiler sizin görüşleriniz nedir ?

2. Olarak benim sayısal derslerim hiç iyi değil kimya fizik biyolojiyi saymıyorum bile Mat 1 yapabilirim ama mat 2 aşırsı zor yapamam,şunu diyebilirsiniz e kardeşim mat o kadar iyi değilde senin ne işin var bilgisayar mühendisliğinde? haklısınız aslında ama sevdiğim işi yapmak istiyorum aklımdaki soruları sizlerle paylaşıp çözüm arıyorum sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim

3. olarak bilgisayar mühendisliği olmadı diyelim hangi bölümü öneririsiniz geleceği işi bakımından avrupaya gidip boş bir bölüm okumakta istemiyorum

Bu sorularıma cevap bulmama yardımcı olursanız çok sevinirim.

1) Yazilim okuyorum burada gercekten is gelecegi olan lehcesiz sadece ingilizce ile is bulabilcegn bir bolum. maaslar 4000 6000tl arasi degisir. baslangic 2000 3000 arasi olabilir tecrubesiz. Burda gercekten degerli bir bolum
    2) Yazilimi computer science- sotfware engineering-computer engineering gibi 3 dalda okuyabilirsin egitim olarak computer science daha kolay diger bolumlere gore fizik dersleri fln yok
    3)Bolum olarak onerrim

sorularini ozelden sorarsan yardimci olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.