Şimdi Ara

Polonya d tipi Vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

28 Eylül'de Üniversite eğitimim için Polonya'ya gidiyorum. Okulum 1 Ekimde başlıyor. Vize başvurusunu yaptığımda d tipi ulusal vizeye başvurdum doğal olarak. Bu vizenin süresi 1 yıl iken bana 3 aylık vize geldi. Yanına ek olarak bir kağıtta 3 aydan uzun süreli kalışlarda oturum kartına başvurulması gerektiğini açıklamışlar. Bu normal bir şey değil mi? İlk defa vizeye sahip olduğum için sormak istedim.

• Buraya geldiğinde yabancılar şubesine gidip orada vizeni öğrenci vizesine çevireceksin benim işleri bi arkadaş yardımcı olmuştu danışmanla gidiyorsan onlara bi danış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Buraya geldiğinde yabancılar şubesine gidip orada vizeni öğrenci vizesine çevireceksin benim işleri bi arkadaş yardımcı olmuştu danışmanla gidiyorsan onlara bi danış

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: see_u

quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Buraya geldiğinde yabancılar şubesine gidip orada vizeni öğrenci vizesine çevireceksin benim işleri bi arkadaş yardımcı olmuştu danışmanla gidiyorsan onlara bi danış

Tamam.

Alıntıları Göster
    Zarftan çıkan not:

https://store.donanimhaber.com/e0/e1/3d/e0e13d7e0ae7cfd7a9ac5f7b4c279fab.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi see_u -- 13 Ağustos 2014; 9:51:37 >

• Merhaba,
    Master için mi yoksa Erasmus için mi gittin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.