Dynamique Megane al 10bin cebinde kalsın daha iyi bir araca bin
Arkadaşımda Golf var kırmzı 1.6 TDi Comfort
bende Megane 3
Yanyana koyuyoruz
Megane 3 rocks
Golf kambur bir araç tasarım olmamış.
Ama Jetta çok seksi
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Dynamique Megane al 10bin cebinde kalsın daha iyi bir araca bin
Arkadaşımda Golf var kırmzı 1.6 TDi Comfort
bende Megane 3
Yanyana koyuyoruz
Megane 3 rocks
Golf kambur bir araç tasarım olmamış.
Ama Jetta çok seksi
kendimi vurmak istiyorum.... megane al diyosun yani, golf ne ki :)))
Ne farkeder ki ? Sıra verecekler 6 ay sonra bilmediğiniz bir fiyattan araç alacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Ne farkeder ki ? Sıra verecekler 6 ay sonra bilmediğiniz bir fiyattan araç alacaksınız.
Polo ile Golf'te o kadar sıra sıkıntısı yok. Yeni Jetta ve Passat'ta sıra sıkıntısı çok. Zaten onlara indirim yapmamışlar. Hatta eli kulağındadır yeni bindirimlerin.
1.6 hitler golf ler elde mi patlamış. :)
Arkadaşlar 1.2 70 hp lik trendline donanımlı polo da çelik jant standart denmiş ama bayide baktım plastik kapaklı jantlar.Çelik jant la plastik kapaklı jant arasında ne fark var
quote:
Orijinalden alıntı: rosea Arkadaşlar 1.2 70 hp lik trendline donanımlı polo da çelik jant standart denmiş ama bayide baktım plastik kapaklı jantlar.Çelik jant la plastik kapaklı jant arasında ne fark var
O gördükleriniz çelik jant işte.
Golfte indirim yapmasınlar artık, ikinci elde zarar edicez.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
quote:
Orijinalden alıntı: rosea Arkadaşlar 1.2 70 hp lik trendline donanımlı polo da çelik jant standart denmiş ama bayide baktım plastik kapaklı jantlar.Çelik jant la plastik kapaklı jant arasında ne fark var
Çelik jant ile alaşım jant karıştırılıyor. Bizim aslında yıllardır çelik jant diye bildiklerimiz alaşım jant.
Çelik jant budur. Üstüne kapak takılır.
dizel dsg golf 3 ay sıra yazıyor.degişen bir sey yok
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
quote:
Çelik jant ile alaşım jant karıştırılıyor. Bizim aslında yıllardır çelik jant diye bildiklerimiz alaşım jant.
Çelik jant budur. Üstüne kapak takılır.
O zaman çelik jant diye neden belirtiyorlar.Bizim aslında yıllardır çelik jant diye bildiğimiz için mi? Bende aslında alaşım jant olduğunu biliyorum ama donanımlarda çelik jant diye belirtilince sazan gibi atladım hemen
:)..Gerçekten neden alaşımlı jantlara çelik dendiğini bende anlamıyorum..düşünsenize 5 kollu amg bir jantınız çelikten imal ediliyor..:) ve bu janttan araçta dene var..:) artık 0-100 ü 10 snden çıkar 14 snye..:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme