Şimdi Ara

Polo 1,4 hb comfortline-Clio 1,6 RXT- Fiesta 1,4 fun ve ya 1,2 ghia- corsa 1,4 gls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1999 ve 2001 ' e kadar olan bu araçlar içinden hangisini seçerdiniz ? Birde araçlar zaten küçük olduğu için bağajı en geniş olan hangisi? sonuçta tüplü kullanmayı düşünüyorum bagaj iyice küçülecek! normalde 6n2 polo düşünüyordum ama piyasanın maşşallahı var 16-17 binden aşağı konuşan yok! Araç muhakkak klimalı olacak Mersinde ikamet ettiğimiz için yazları yanarız yoksa:) Benim içime sinen model Clio 1,6 RXT . Bütçem 13000 bin tl
    şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar bilgi verecek olan yok mu ?:(
  • Eski Poloların motoru ibretlk çok yakıt az performans
    Corsada arıza ihtimali yüksek bir araç

Fiesta yada Clio derim
  • evet fiestayı da beğeniyorum ama 1,25 ghia ya arkadan bakınca bagaj çok küçükmüş gibi geliyor:( zaten bu paraya Sedan araba yok:(
  • clio kullandım iyi gidiyo frenleri motoruna gore zayıf ... 4 hava yastıgı sis farı celik jant güzel araç... ncap 4 yıldız almıs... 12 13 eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

clio kullandım iyi gidiyo frenleri motoruna gore zayıf ... 4 hava yastıgı sis farı celik jant güzel araç... ncap 4 yıldız almıs... 12 13 eder...

evet hocam frenleri zayıf diye biliyorum sanırım ABS olanlarıda yok bakalım temiz bulabilirsek, acaba fiesta da ABS var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnsevim

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

clio kullandım iyi gidiyo frenleri motoruna gore zayıf ... 4 hava yastıgı sis farı celik jant güzel araç... ncap 4 yıldız almıs... 12 13 eder...

evet hocam frenleri zayıf diye biliyorum sanırım ABS olanlarıda yok bakalım temiz bulabilirsek, acaba fiesta da ABS var mı ?

clioların o kasaların hepsinde abs var... yanlıs bilgi bulmussun...

araba 950 kg motor 1.6 olunca araba durmuyor frenleri zayıf dedigim tertibattan degil araba hızlı fırlıyo altından...

3 ay kullandım o aracı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demek 1,6 RXT de ABS var bunu öğrendiğim iyi oldu valla +1 öne geçti clio
  • Palio alırdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Palio alırdım ben

kardeş palio multijet olabilir ama ABS si olmayan Kliması olmayan Paliolara 14-15 istiyorlar anlamış değilim! Albea multijetler vardı, onlarında maşşallahı var taksi çıkması olmayan bir elin beş parmağını geçmez heralde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnsevim -- 5 Eylül 2012; 13:54:19 >
  • Clio rxt ler 1050 kilo diye bılıyorum.
  • quote:

quote:

Palio alırdım ben

kardeş palio multijet olabilir ama ABS si olmayan Kliması olmayan Paliolara 14-15 istiyorlar anlamış değilim! Albea multijetler vardı, onlarında maşşallahı var taksi çıkması olmayan bir elin beş parmağını geçmez heralde:)

Paliolarda abs pek yok. Ama klimali dizel palio bulabilirsiniz ben 14.500 e buldum bitane kartalda 105.000 de orjnal 1-2 parca boya var tertemiz aracdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Palio alırdım ben

Paliolarda abs pek yok. Ama klimali dizel palio bulabilirsiniz ben 14.500 e buldum bitane kartalda 105.000 de orjnal 1-2 parca boya var tertemiz aracdi.

kaç modeldi üstadım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Palio alırdım ben

kaç modeldi üstadım?

bi önceki kasa farların ince lduğu 2005 kasa burdada ilan. adam çok dürüst birisi arabaısda temiz. 14.000 E bırakiyor birtek lastikler eski biraz değişirse o dğeişir başkada masrafı yok diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kartal-da-satilik-fiat-palio-98046166/detay

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Palio alırdım ben

kaç modeldi üstadım?

bi önceki kasa farların ince lduğu 2005 kasa burdada ilan. adam çok dürüst birisi arabaısda temiz. 14.000 E bırakiyor birtek lastikler eski biraz değişirse o dğeişir başkada masrafı yok diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kartal-da-satilik-fiat-palio-98046166/detay

Üstad İstanbul bana çok uzak :) bakalım bu fiyatlara mersinden bulabilirsek

• o fıata alınacak araclar
    sızın yerınızde olsam fıat palıo yada albea ıkısınınde tuplu ve 1.2 16v olan modelı olmalı tabı klımalı
    yada clıo 1.4 16v
    baskada araba bakmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

o fıata alınacak araclar
    sızın yerınızde olsam fıat palıo yada albea ıkısınınde tuplu ve 1.2 16v olan modelı olmalı tabı klımalı
    yada clıo 1.4 16v
    baskada araba bakmaya gerek yok

kardeş dediğin araçlarda Klima var ama ABS var mı ? hava yastığı durumları nasıl ?
  • listeye puntoyu da ekledim 2002-2006 arası
  • clio ve palio tercih edin bence o paraya alınabilecek en iyi araçlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

clio ve palio tercih edin bence o paraya alınabilecek en iyi araçlar bence

hocam clio RXT aklıma yatan araç zaten, geçen bir 2000 benzinli polo gördüm lpg de yok 130 bin km de adam 18.500 istedi bu ne ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.