Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS alınır mı? (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
829
Cevap
21
Favori
215.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black-man

Şu anda kullandığım araca benzin lpgyi opetten alıyorum. Genelde tek firmadan alım yaparım çok nadir de olsa yolda kalmamak için 20 tl alıyorum mecburen.

Lpg ile uyumlu değil tsi motorlar bunu biliyorsunuzdur ben yıllardır opet tercih ediyorum ama istasyonlarda önemli yakıt sistemleri çok hassas bunu göz önünde bulundurursanız iyi olur. Maddi durumunuz el verirse dsg li lounge donanım alın 2015 model de eklendi bu donanım ve şu da olsaydı diyebileceğiniz tek şey torpido aydınlatması yıllardır bir ampül takamadılar şu torpidoya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış lastiği konusunda tavsiyesi olan var mı arkadaşlar.
    Nokian nasıldır? 185/60 R15 88T XL WR D4 Kış Lastiği (Üretim Yılı: 2016) hepsiburada.com'da tanesi 169 TL'dan satışta.
    Cevaplar için teşekkür ederim.Herkese keyiflisürüşler.
  • Merhaba Arkadaşlar;

1.2 tsi 2016 dsg comfortline model aracımı 15/8/2016 tarihinde satın aldım,Şuan 1500 km de sorunsuz kullanıyorum yanlız aracı kullanırken özellikle 40.ncı km de bir tık diye ses geliyor çok belirgin degıl ama sesi kasınca anlıyorsunuz sadece bir kez yapıyor dur kalktda yapmıyor,kontagı kapatıp actıgım zaman süreç yenileniyor. böyle bir durumla karşılaşan varmı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi userankara1910 -- 7 Ekim 2016; 15:53:36 >
  • userankara1910 U kullanıcısına yanıt
    kardeşim o ses esp nin devreye girdiğinin belirtisidir o ses gelmezse korkmalısın :)
  • durmusutku D kullanıcısına yanıt
    kardesım ılk başlarda gelmıyordu sonradan gelmeye başladı bende korktum acıkcası, bazı arkadaşlarda o ses yok,sizde oluyormu boyle ses ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: userankara1910

kardesım ılk başlarda gelmıyordu sonradan gelmeye başladı bende korktum acıkcası, bazı arkadaşlarda o ses yok,sizde oluyormu boyle ses ?

dostum bende de geliyor o ses 1.2 tsi dsg 2016 lounge. cit diye gaz pedalini cok az bir sekilde titretiyor yukarda arkadas soylemis esp diye. herhangi bir sorun oldugunu sanmiyorum. arabamiz mekanik degil elektronik resmen. heryerinde ilginc bir ses :D ayrica dsg nin 2. 3. vitesler arasinda cikardigi seslerden korkup da bu araba bozuk diye forumlarda dolasanlar var. halbuki hicbir sikintisi yok arabanin cok sukur. ayrica sinifinin en iyi arabasini kullaniyoruz. emin olun sifir bir leon alsaniz ic mekani bu kadar sessiz olmaz ve malzeme kalitesi polo kadar yok. aracinizin tadini cikarin arkadaslar.
  • O ses bizim 2016 model Polo'dan da geliyor. Hatta bir abimiz daha var burada ondan da geliyor 40 km olduğunda tık diye ses geliyor kontak açısından sonra. Normal diye duyuyorum ancak bu cuma servisten randevu aldım. Bir iki şikayetim var bunu da soracaktım. Cuma gününden sonra sana dönüş yaparım. Diğer sorunlarım ise, araç trafikte çok yavaş giderken çok hafif gaza bastığımda araçtan yüksek olmayan böyle bir sürtünme sesi geliyor. Bu da onlardan biriydi. Bunları serviste sorup öğrendiğimde dönerim size.

• akinan A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Tamamiyle aklımdakılerı söylemişsiniz. :)

• Eyvallah kardesım ben almadım randevu ama teknısyene gosterdım vakumdan falan olablir dedi bakalım inş bişey çıkmaz haberini bekliyorum o zaman , bide lastik basınc sensorunu ben kapatamadım uyarı olarak tamam diyorum gene duruyor.
  • akinan A kullanıcısına yanıt
    Valla kardesım bu ses cıkınca biraz sogudum acıkcası yada ilk araba biraz pimpirikli olduk sanırım o yuzden olabilir. Alırken fiesta ve polo arasında kaldım vw ye karar kıldık :)
    Hangi lastiğe uyarı veriyorsa bi sökülüp takılması lazım diye biliyorum. Bir sorun olduğunu sanmıyorum ama siz yinede önce bir basınçlarını kontrol ettirin. Cuma olsun ben size haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 10 Ekim 2016; 20:42:13 >
  • Merhaba bende vw polo 1.2 tsi dsg comfortline kırmızı almış bulunmaktayım 1 aydır 2. El araç peşinden koştum temiz olsun diye ne dolandırıcılar sahtekarlarlar gördüm , 2013-13 lerle aradaki fark 7-8 bine inince sıfır almak mantıklı geldi bakalım honda jazz cvt den sonra mennun olacakmıyız bu arabadan

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun, şu an benim polo 1.2 tsi dsg comfortline'nı 24 eylülde teslim aldım ve 1200km oldu:) Çok şükür ne ses var ne bir aksilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Merhaba bende vw polo 1.2 tsi dsg comfortline kırmızı almış bulunmaktayım 1 aydır 2. El araç peşinden koştum temiz olsun diye ne dolandırıcılar sahtekarlarlar gördüm , 2013-13 lerle aradaki fark 7-8 bine inince sıfır almak mantıklı geldi bakalım honda jazz cvt den sonra mennun olacakmıyız bu arabadan

Arkadaşlar kaça aldınız araçlarınızı indirim varmi ve yakıt tüketiminiz ne kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

Hayırlı uğurlu olsun, şu an benim polo 1.2 tsi dsg comfortline'nı 24 eylülde teslim aldım ve 1200km oldu:) Çok şükür ne ses var ne bir aksilik

Size de hayırlı olsun, Kaç paraya aldınız? Bende yakın bir zamanda POLO almayı planlıyorum. Sadece sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı, o konuda kararsız kaldım. Tabi bir de arkadaşın biri 2017 de kasa değiştireceğinden bahsetmiş. Hal böyle olursa aracın eski kasalarında çok fazla fiyat düşer mi? Kafam da deli sorular..
  • Kardeşim ben 56000 e bitirdim 2 ay once , beats diye 2017 de cıkaracak ama aynısı sadece aynalar değişiyor kırmızı olarak , yakıt sert kullanırsanız 7lt ye kadar cıkıyor ama ortalama 6.0,6.5
  • Sağolun arkadaşlar benim de 56000 gibi bitti kırmızı 1.2 tsi dsg , 2017 kasasını kafaya takmaya gerek yok zaten 65000 den aşağı olmayacak eski kasa temizler bile 40 a satılıyor , gerisini siz düşünün

• Bende 57000 fiyat aldım bugün 1.2 tsi dsg ipek mavi. Cam tavan ekleyince 59.500 oldu bakalım artık ikisinden birini tercih edip haftaya alıyorum inşallah. Bu arada ayın 18'inde zam geliyor bilginize. 1 ay içinde ikinci zam olacak 57 dediği araç 57.600 e çıkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bugün 1.2 TSI BMT 90PS DSG için 55.750 fiyat aldım. 2017 yılının Mart ayında yeni kasanın tanıtımı olacak, 2017 yılının ikinci yarısında da satışa sunulacağını duyunca moralim bozuldu...(kesin bilgi mi bilemiyorum?) 18 Ekimde zam geleceğini söylediler.(Miktarını bilmiyorum.) Ayrıca Opele de gittim Corsa 1.4 Enjoy otomatik için fiyat aldım 54.000 civarıydı. Poloya nazaran biraz daha geniş ve uzun. Ancak Corsanın yakıtı Poloya göre çok fazla olduğundan Opeli listeden çıkardım. Farklı fiyat alan arkadaşlar var mı? Paylaşımda bulunursanız çok sevinirim.
    Bugün 40km/s geçince pedaldan gelen tık sesi için randevu almıştım. Az önce döndüm. Servisteki arkadaş ilk defa böyle bir şey ile karşılaştıklarını söyledim. Testte de açık açık zaten tık sesi belli ediyordu kendini. Sonra aynı farklı bir polo ile denedik ve aynı 40km/s geçince sesi aynen duyduk. Servis elemanı tam anlam veremediğini ve airbagler ile alakalı olabileceği hakkında 1-2 teknik bir şeyler söyledi. Ayrıca esp kapalıykan denedik yine aynı ses çıktı. Yani servistekilerde bu konuyu bilmiyor kimse gitmemiş bu şikayetten ama aynı araç ile denedik ve ses yine geldi.

Ayrıca kasa degişecek 2017'de. Doğru o ancak ne kadar değişir bılemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.